1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Hermes

 • Utsikt över Mirabellobukten
 • Barn äter för 1 krona

Hotell Hermes som ligger centralt och med en egen liten klapperstensstrand i Agios Nikolaos på Kreta. Njut av den fina utsikten från saltvattenspoolen på taket, eller boka ett rum med havsutsikt! När skymningen faller kan du leta upp en mysig musikbar eller strosa längs vattnet in till centrum.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Dubbelrum för 2-3 personer, varav 1 barn. Familjerum för 2-4 personer, varav 2 barn/3-4 personer, varav 1 barn. Kampanjrum för 2-3 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Personalen alla kategorier gjorde allt för att vi skulle trivas. Inget var omöjligt att ordna. D...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1042 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 400 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hermes är ett hotell i lite äldre stil och ligger precis vid Mirabellobukten i Agios Nikolaos. På hotellets tak finns ett poolområde med saltvattenspool samt gratis solstolar, parasoller och poolhanddukar. Poolbar. En mindre stenstrand ligger nära (det finns en tunnel som går under vägen för att nå stranden) med solstolar och parasoller mot avgift.

Huvudrestaurangen serverar traditionella och grekiska rätter, och ligger på femte våningen med panoramautsikt över Mirabellobukten. Vårdad klädsel gäller under middagen (män ska bära långbyxor). Snackbaren Bay View Restaurant serverar enklare rätter och snacks mellan kl. 10.00-18.00. Det finns också två barer på hotellet, The Lobby Lounge har öppet mellan kl. 10.00-18.00 och The Ikaros Bar har öppet mellan kl. 17.00-01.00. Dagaktiviteter och kvällsunderhållning.

Gratis gym. Gratis bordtennis och dart samt biljard mot avgift. Massage mot avgift. Gratis wifi på hela hotellet. Till en lite större strand är det ca 300 meter, och till en ännu större strand är det ca 500 meter. Trafik kan uppfattas som störande i vissa rum.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension eller All Inclusive mot tillägg. När vuxna köper till måltider äter barnen för endast en krona.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg:

 • Frukostbuffé, kl. 7.00-10.00.
 • Sen frukost, kl. 10.00-11.00.
 • Snacks och glass, kl. 12.00-16.00, i poolbaren.
 • Lunchbuffé, kl. 12.30-14.30.
 • Middagsbuffé, kl. 18.30-21.30.
 • Obegränsat med förfriskningar, lokala öl och vin under lunch och middag.
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-00.00.

Frukost, lunch och middag serveras i huvudrestaurangen.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Säsongsinformation

Sommar 2018 går det inte att köpa till All Inclusive.

Sommar 2018 går det att boka familjerum för 2-4 personer, varav 2 barn. Sommar 2019 går det att boka familjerum för 3-4 personer, varav 1 barn.