Rumstyper på Hermes

Dubbelrum

Dubbelrum med antingen dubbelsäng eller två enkelsängar. Extrabädd är möjlig i bäddsoffa. Vissa rum har heltäckningsmatta. Tv med satellitkanaler och litet kylskåp (som kan fyllas som minibar och är då mot avgift). Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 18-21 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer, varav 1 barn.

Enkelrum

Enkelrum i äldre stil. Tv med satellitkanaler och litet kylskåp (som kan fyllas som minibar och är då mot avgift). Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1 person.

Familjerum med 3 ordinarie bäddar

Rymliga familjerum med 3 ordinarie sängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Vissa rum har heltäckningsmatta. Tv med satellitkanaler och litet kylskåp (som kan fyllas som minibar och är då mot avgift). Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28-35 kvadratmeter.
Antal personer: 3-4 personer, varav 1 barn.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Hermes, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 2-3 personer, varav 1 barn.