1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Hermes

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
9,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Monica,
Piteå

+
Läget, utsikt, maten, gym, massage där personalen var så otroligt hjälpsamma, även övrig personal. Fick även byta till ett nyare rum.
-
Heltäckningsmatta gammal,målas, nyare inredning, bättre sängar.

Bekräftad gäst: 2018-09-03


8 av 10

Emelie,
Nyköping

+
Den stora utbudet av mat under både frukost och middag.
-
Det handlar inte om hotellet, men andra gäster från andra länder kunde välja all inclusive vilket inte svenska resenärer kunde välja på hemsidan.

Bekräftad gäst: 2018-08-13


9 av 10

Yvonne,
Malmö

+
Läget och frukosten
-

Bekräftad gäst: 2018-08-12


10 av 10

Sandra,
Stockholm

+
Många alternativ att välja på vid frukostbuffén, en mycket god frukost. Aktiviteter på hotellet mån-lör för samtliga hotellgäster med en anställd på hotellet. Det var aktiviteter såsom vattengympa, dartturnering, pingisturnering, grekisk afton samt filmquiz. Bra utbud på mat och dryck på dagtid och kvällstid. Mycket serviceminded personal som var väldigt trevliga. Bra städning. Positivt med möjlighet att "köpa" sen utcheckning då vårt flyg gick väldigt sent.
-
Inga.

Bekräftad gäst: 2018-07-23


6 av 10

Diana,
Västerås

+
-
Ett bagagerum

Bekräftad gäst: 2018-07-16


9 av 10

,

+
Personalen!
-

Bekräftad gäst: 2018-06-25


8 av 10

Joakim,
Halmstad

+
Maten. Hade halvpension och valde lunchbuffén. Både den och frukosten var jättebra.
-
Om gymmet hade öppnat innan frukosten hade det varit bra.

Bekräftad gäst: 2018-06-10


10 av 10

Anna Karin,
Vegby

+
Suveränt personligt bemötande! Toppen med poolhandduk.
-
Möjligen började visst möblemang på rummet bli slitet.

Bekräftad gäst: 2018-05-27


10 av 10

Stina,
Falun

+
Maten var helt fantastisk. Personalen var supertrevliga.
-
Att man kan få beställa All inclusive från Sverige när andra länder kunde beställa detta. Så gott som alla som bodde på hotellet hade all inclusive utom vi från Sverige.

Bekräftad gäst: 2017-09-18


9 av 10

Anna,
Strömstad

+
Läget och den goda maten.
-
Torklina på balkongen, och att även vi från Sverige kan boka all inclusive.

Bekräftad gäst: 2017-09-17


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

1020 omdömen
Utmärkt
 
502
Väldigt bra
 
358
Bra
 
111
Mindre bra
 
30
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2017-09-30

Inlägg av Anna G Strömstad, Sverige

Gillart!

Ett lagom hotell helt i min smak. Tyckte kanske att det kändes lite onödigt med dresskod i restaurangen när man som vi åkte på solchartersemester. Då packar jag inte så mycket annat än sommarkläder, nu hade inte vi några problem med klädseln ändå så det gick bra. Synd att inte det gick att boka all inklusive från Sverige direkt, för jag tyckte att de med all inklusive-band på armen hade lite fördel i service. Nåväl, inte mycket att snacka om för det gick att köpa till det på plats. Läget är kanon, nära till allt i fantastiska Agios Nikolaos. Rummen var alldeles lagom med helt ok sängar och övrig komfort. Det var ruggigt dåligt med kontakter, men efter ett snabbt samtal med receptionen kom det genast upp en förgrening. Wifin fungerade jättebra på alla ställen vi var på. Rekommenderar att ni lägger till för rum med havsutsikt för hotellets baksida kommer inte vara särskilt upplyftande. Typisk bakgata med allt vad det innebär. Maten var jättebra, stort utbud och olika tema varje kväll. Vi planerar redan att åka tillbaka.

 
2017-09-06

Inlägg av Mats W Västra Frölunda, Sverige

Rena drömmen

Blev bjuden på resan och hade inget att göra med hotellvalet men det var helt fantastiskt.Utmärkt service både i restaurangen och vad gäller städning. Då jag har en ryggmärgsskada och därmed behöver ligga och vila med jämna mellanrum, bad jag att få städat mellan 08.00 och 09.00 då vi åt frukost. Varje dag efter frukost var rummet välstädat när vi kom dit. Middagen var toppen och servicen utmärkt vill framför allt tacka Smaragda och Dimitris som servade oss på föredömligt sätt de skall ha all heder. Fördel att hotellet låg i staden och en härlig strand att snorkla vid på andra sidan vägen. Kan varmt rekommendera både hotell och plats.

 
2016-06-15

Inlägg av Peter22845 Västerås

Ett hotell med lite överklass???

Ett litet "för stort" hotell för våran "normala" standard, med både + och minus. Klädetikett för herrarna på kvällen, känns väldigt gammaldags, då damer/tjejer kan bära det mesta. Väldigt "korrekt" attityd bland personalen, som har svårt att "bjuda" på ett "smile". Blir en väldigtt "stel " tillvaro. Hotellet känns väldigt "slitet", med gamla heltäckningsmattor , överallt. Men där tar det slut,,,. I övrigt BARA positivt. Vi lyckades få ett rum på 4:e våningen (då vi inte ville bo högre upp för ljudet). Makalös utsikt mötte en varje morgon, eller vid en eftermiddagsdrink på balkongen. På 5:e väningen ligger nämligen resturangen och poolområdet..Värt att veta att dom har uppträdande mer eller mindre varje kväll, så vill man ha lite lugnt, bör man inte ta rummen från 5:e våningen, och högre. Städningen, fanns ingenting att klaga på, likaså maten/frukosten som serverades. Vi har inga allergier, utan åt av vad som bjöds, och det var inte lite. Helfräsch mat,/variation, med olika typer av mat, ALLA kvällar. Väldig bra och fräsch mat (även frukt/desserter). Kan verkligen rekommendera detta hotell. Ett tips,,,,,. Betala lite extra för havsutsikten. Det var värt varenda krona.

 
2015-10-17

Inlägg av Nenne2013 Jönköping, Sverige

Bra hotell med trevlig personal

Mycket fint och bra hotell. Stort rum och stor balkong. Sängarna var inte sköna för vårt tycke. Välskött pool med havsvatten och många solsängar. Gångtunnel under vägen till den lilla stranden för den som ville bada i havet. Bra mat vid frukost och middag. Tyvärr fanns det inget mjölkfritt alternativ att ha till flingorna. De kunde heller inte erbjuda någon mjölkfri dessert t ex sorbet istället för glassen utan de hade bara frukt i det fallet. Plus att de kunde berätta vad maten innehöll i allergisynpunkt men tyvärr kunde de inte det om desserterna. Personalen var alla trevliga och hjälpsamma. Dåligt med parkeringsplatser utanför hotellet och tyvärr fanns det heller ingen handikappsparkering.

 
2015-07-09

Inlägg av micael j

Väldigt lyxigt

Mycket stort och välskött hotell med en känsla av lyxigt hotell. Poolen låg på femte våningen med en otroligt vacker utsikt över vattnet, men vattnet i poolen var saltvatten och det var inte gott att bada i. Frukosten var väldigt god och det fanns mycket att välja på. Minus var att det var heltäckningsmatta i rummet, vilket inte är bra för allergiker. Minus var också det väldigt dyra rumspriset