Kundomdömen om Hermes

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 69 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

Marie,
Falköping

+
Frukostbuffén Centralt
-
Bättre sängar,(stenhårda,saknar bäddmadrass) Mycket lyhört! Man hör alla dörrar som öppnas/stängs,pipet när man öppnar dörrar

Bekräftad gäst: 2019-10-06


10 av 10

Monika,
Kungälv

+
All inclusive var riktigt bra !! Fräscht och rent , bra drinkar där man kände alkoholhalten. Städningen på rummet toppen !!
-
Inredningen på vissa ställen kunde man byta ut och förnya.

Bekräftad gäst: 2019-09-22


9 av 10

Berit,
Ullared

+
god mat
-

Bekräftad gäst: 2019-07-14


8 av 10

Linda,
Kungälv

+
Poolområdet med otroligt vacker utsikt över havet. Fanns alltid lediga solstolar även om man var på stranden på förmiddagen. Nära till centrum med restauranger och till strand. Stora rum, gratis wi-fi, ac och poolhanddukar.
-
Byt ut heltäckningsmattorna i korridorerna. Slitna och smutsiga och drog ner intrycket på hotellet. Något ojämn kvalitet på maten. Vissa dagar jättebra mat andra dagar inte så bra, men för ett 3-stjärnigt hotell var den ok. Bättre wi-fi vid poolen. Där fungerade det väldigt dåligt.

Bekräftad gäst: 2019-07-07


10 av 10

Mats,
Göteborg

+
Personalen alla kategorier gjorde allt för att vi skulle trivas. Inget var omöjligt att ordna. Det bästa hotellet på östra Kreta.
-
En stege på piren utanför hotellet skulle göra att även någon med balanssvårigheter har möjlighet att bada i havet. Kunde tyvärr inte göra detta på grund av många stenar på botten i viken.

Bekräftad gäst: 2019-06-09


8 av 10

Monica,
Piteå

+
Läget, utsikt, maten, gym, massage där personalen var så otroligt hjälpsamma, även övrig personal. Fick även byta till ett nyare rum.
-
Heltäckningsmatta gammal,målas, nyare inredning, bättre sängar.

Bekräftad gäst: 2018-09-03


8 av 10

Emelie,
Nyköping

+
Den stora utbudet av mat under både frukost och middag.
-
Det handlar inte om hotellet, men andra gäster från andra länder kunde välja all inclusive vilket inte svenska resenärer kunde välja på hemsidan.

Bekräftad gäst: 2018-08-13


9 av 10

Yvonne,
Malmö

+
Läget och frukosten
-

Bekräftad gäst: 2018-08-12


10 av 10

Sandra,
Stockholm

+
Många alternativ att välja på vid frukostbuffén, en mycket god frukost. Aktiviteter på hotellet mån-lör för samtliga hotellgäster med en anställd på hotellet. Det var aktiviteter såsom vattengympa, dartturnering, pingisturnering, grekisk afton samt filmquiz. Bra utbud på mat och dryck på dagtid och kvällstid. Mycket serviceminded personal som var väldigt trevliga. Bra städning. Positivt med möjlighet att "köpa" sen utcheckning då vårt flyg gick väldigt sent.
-
Inga.

Bekräftad gäst: 2018-07-23


6 av 10

Diana,
Västerås

+
-
Ett bagagerum

Bekräftad gäst: 2018-07-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

1119 omdömen
Utmärkt
 
543
Väldigt bra
 
408
Bra
 
118
Mindre bra
 
31
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2019-07-13

Inlägg av Sawadee77 Kungälv, Sverige

Bra hotell med utmärkt läge

Vi bokade detta hotell genom Apollo som marknadsför hotellet som ett trestjärnigt hotell. Det tycker jag stämmer bra. Hotellet ligger utmärkt i Agios Nikolaos precis vid kustlinjen och nära till den lilla stenstranden. Till centrum tar det 5-10 min att gå. Där finns det flera restauranger och barer. Detta var vårt tredje besök i Agios Nikolaos men vårt första besök på hotell Hermes. Hotellet är relativt stort men med en lugn publik och det fanns alltid solstolar lediga vid poolen. Från poolen har man en fantastisk utsikt över havet. Vi hade all inclusive och maten varierade något i kvalitet men det fanns en del att välja mellan och alla blev mätta. Det var roligt att de hade olika mat-tema på kvällarna och barnen älskade chokladtemat! Även när vi fick musslor och pommes på lunchen blev barnen glada. Det fanns kvällsunderhållning på hotellet men den var vi inte med på då vi var i staden på kvällarna. Det är gott och billigt att äta i centrum så det gjorde vi några kvällar. Kan rekommendera tavernan Patriko! Rummen vi fick var stora med högt i tak. Stort badrum. Balkong med begränsad havsutsikt. Är du på rummet en del ta då rum med havsutsikt. Utsikten är så fin! Mattorna i korridorerna behöver bytas ut då de är smutsiga och slitna. Allt som allt tyckte vi det var ett trevligt hotell och kan tänka oss att komma tillbaka.

 
2017-09-30

Inlägg av Anna G Strömstad, Sverige

Gillart!

Ett lagom hotell helt i min smak. Tyckte kanske att det kändes lite onödigt med dresskod i restaurangen när man som vi åkte på solchartersemester. Då packar jag inte så mycket annat än sommarkläder, nu hade inte vi några problem med klädseln ändå så det gick bra. Synd att inte det gick att boka all inklusive från Sverige direkt, för jag tyckte att de med all inklusive-band på armen hade lite fördel i service. Nåväl, inte mycket att snacka om för det gick att köpa till det på plats. Läget är kanon, nära till allt i fantastiska Agios Nikolaos. Rummen var alldeles lagom med helt ok sängar och övrig komfort. Det var ruggigt dåligt med kontakter, men efter ett snabbt samtal med receptionen kom det genast upp en förgrening. Wifin fungerade jättebra på alla ställen vi var på. Rekommenderar att ni lägger till för rum med havsutsikt för hotellets baksida kommer inte vara särskilt upplyftande. Typisk bakgata med allt vad det innebär. Maten var jättebra, stort utbud och olika tema varje kväll. Vi planerar redan att åka tillbaka.

 
2017-09-06

Inlägg av Mats W Västra Frölunda, Sverige

Rena drömmen

Blev bjuden på resan och hade inget att göra med hotellvalet men det var helt fantastiskt.Utmärkt service både i restaurangen och vad gäller städning. Då jag har en ryggmärgsskada och därmed behöver ligga och vila med jämna mellanrum, bad jag att få städat mellan 08.00 och 09.00 då vi åt frukost. Varje dag efter frukost var rummet välstädat när vi kom dit. Middagen var toppen och servicen utmärkt vill framför allt tacka Smaragda och Dimitris som servade oss på föredömligt sätt de skall ha all heder. Fördel att hotellet låg i staden och en härlig strand att snorkla vid på andra sidan vägen. Kan varmt rekommendera både hotell och plats.

 
2016-06-15

Inlägg av Peter22845 Västerås

Ett hotell med lite överklass???

Ett litet "för stort" hotell för våran "normala" standard, med både + och minus. Klädetikett för herrarna på kvällen, känns väldigt gammaldags, då damer/tjejer kan bära det mesta. Väldigt "korrekt" attityd bland personalen, som har svårt att "bjuda" på ett "smile". Blir en väldigtt "stel " tillvaro. Hotellet känns väldigt "slitet", med gamla heltäckningsmattor , överallt. Men där tar det slut,,,. I övrigt BARA positivt. Vi lyckades få ett rum på 4:e våningen (då vi inte ville bo högre upp för ljudet). Makalös utsikt mötte en varje morgon, eller vid en eftermiddagsdrink på balkongen. På 5:e väningen ligger nämligen resturangen och poolområdet..Värt att veta att dom har uppträdande mer eller mindre varje kväll, så vill man ha lite lugnt, bör man inte ta rummen från 5:e våningen, och högre. Städningen, fanns ingenting att klaga på, likaså maten/frukosten som serverades. Vi har inga allergier, utan åt av vad som bjöds, och det var inte lite. Helfräsch mat,/variation, med olika typer av mat, ALLA kvällar. Väldig bra och fräsch mat (även frukt/desserter). Kan verkligen rekommendera detta hotell. Ett tips,,,,,. Betala lite extra för havsutsikten. Det var värt varenda krona.

 
2015-10-17

Inlägg av Nenne2013 Jönköping, Sverige

Bra hotell med trevlig personal

Mycket fint och bra hotell. Stort rum och stor balkong. Sängarna var inte sköna för vårt tycke. Välskött pool med havsvatten och många solsängar. Gångtunnel under vägen till den lilla stranden för den som ville bada i havet. Bra mat vid frukost och middag. Tyvärr fanns det inget mjölkfritt alternativ att ha till flingorna. De kunde heller inte erbjuda någon mjölkfri dessert t ex sorbet istället för glassen utan de hade bara frukt i det fallet. Plus att de kunde berätta vad maten innehöll i allergisynpunkt men tyvärr kunde de inte det om desserterna. Personalen var alla trevliga och hjälpsamma. Dåligt med parkeringsplatser utanför hotellet och tyvärr fanns det heller ingen handikappsparkering.