1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Coral

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,2 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Service
 
7,4 / 10
Faciliteter
 
6,8 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
6,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,5 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Marie,
Mönsterås

+
Jättebra läge vid strandpromenaden, nära till stan. Underbar utsikt från poolområdet. Ljus och trevlig entré vid receptionen.
-
Färre lokala rätter, gärna mer grillat på menyn.

Bekräftad gäst: 2018-10-08


9 av 10

Ann,
Gävle

+
Maten va otroligt bra
-
Sängarna va katastrofala

Bekräftad gäst: 2018-10-01


10 av 10

Barbara,

+
Låg centralt till centrum och havsbad
-

Bekräftad gäst: 2018-10-01


8 av 10

Emelie,
Varberg

+
Närheten till havet och stranden samt närheten till stan. Personalen i poolbaren var fantastiska!
-
Städa bättre, fanns damm på alla lister! Sängarna var stenhårda, finns behov av bättre bäddmadrass!

Bekräftad gäst: 2018-09-30


7 av 10

Fia,
Varberg

+
Läget,
-
En papperskorg på rummet.

Bekräftad gäst: 2018-09-30


6 av 10

Raine,
Eksjö

+
Maten och betjäningen. Poolbaren med personal.
-
Slitet. Dålig städning.

Bekräftad gäst: 2018-09-09


7 av 10

Ellinor ,
Nyköping

+
Läget centrat, fin utsikt om man har rum på rätt sida. Möjligheten att duscha vid sen avresa
-
Ta bort pingisbordet och gör en lounge med bra Wi-Fi och eventuellt en bar på innergården.

Bekräftad gäst: 2018-08-13


6 av 10

Mattias ,

+
Poolområdet, och läget
-
Vårt första rum hade urusel uteplats och kändes mer som en bunker än uteplats. Vi bad om en uppgradering och ville få havsutsikt, vi fick uppgradera efter lagt till €120 i extra avgift. Rummet vi fick efter uppgraderingen hamnade i nivå med hotellets pool och vi fick skymd havsutsikt.

Bekräftad gäst: 2018-08-06


8 av 10

Lena,
Göteborg

+
Vi fick ett bättre rum denna gången
-
Ja skulle uppskatta om en reseledare var med i bussen och informerade om resmålet

Bekräftad gäst: 2018-07-29


7 av 10

Sebastian ,
Malmö

+
Läget
-
Skönare och riktig dubbelsäng och inte det där tramset med två små bredvid varandra bara

Bekräftad gäst: 2018-07-29


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

71% av resenärerna rekommenderar

606 omdömen
Utmärkt
 
225
Väldigt bra
 
242
Bra
 
99
Mindre bra
 
25
Underkänt
 
15

5 senaste omdömen

2017-07-01

Inlägg av 839anettec Helsingborg, Sverige

Bra läge.

Har varit på många hotell runt om i världen och detta var väl vad man kan kalla riktig medelklass. Rent men tråkigt, kändes lite gammaldags. Matsalen var tråkig, skolmatsals känsla. Maten var bra men det var ingen variation på det, det serverades samma mat varje dag både till lunch och middag. Tråkigast var ändå att man inte kunde sitta ute och äta som man kan på deras systerhotell Hermés som ligger precis intill. Vi fick tillbringa vårt första dygn där eftersom de hade problem med några rum när vi kom. Vi blev kompenserade med all-inclusive hela veckan (hade delpension redan) så det var mycket generöst av hotellet, Glöm inte att betala extra för havsutsikt, vi har gjort det flera gånger och det har inte lönat sig men det gör det verkligen här. De har flera rum med riktigt tråkiga balkonger in mot en tom innergård. Poolområdet var rent och fint men det blev rörigt med alla stolar som upptog all golvplats, inte tillräckligt med stolar till alla så de köade i trappan innan öppning av området. Poolbaren var trevlig och personalen mycket trevlig överallt. Nära till havet men var beredd på att betala för stolar och parasoll om du går utanför poolområdet, det tillhör inte hotellet. Det finns en liten mysig sandstrand inte långt därifrån som är mycket mysigare än stenstranden nedanför hotellet. Vid sandstranden är det även långgrunt. Restaurang och shopping har man på ca 5 min från hotellet, supermysigt, Måste säga att grekerna är ett mycket trevligt folk.

 
2016-09-18

Inlägg av Sonja S Stockholm, Sverige

Vi hade i alla fall tur med vädret.

Hotellet var inte som det var sagt i Fritidsresors annons, det var som att komma tillbaka till 50-talet. Rummet var något så när och vi hade betalt extra för sjöutsikt eftersom vi skulle vara där i 2 veckor. En strålande utsikt över havet och båtarna som kom och gick. Vi hade 1/2 pension och åt frukost och middag i hotellets restaurang, vilken påminde mig om en skolbespisning, ensidig mat, lika varje dag, bra service om man beställde vin till maten, eller lade upp en slant på bordet. Vi bodde på 7:de våningen och hissarna fungerade lite hipp som happ. Helteckningsmattan i korridorerna var allt annat än fräsch. Fritidsresors representant på hotellet sa att vi skulle slippa byta rum sista dagen, fel hade han, han var inte anträffbar när vi sökte honom, utan höll sig undan. Det skulle finnas en gång under vägen till en liten strand, men inte då. Vatten skulle lev. till rummet kostnadsfritt, men inte då. Allt enl. resebyrån, de vet inte något om vad som gäller. Var uppe tidigt om Ni vill ha en solstol vid polen, det bokas snabbt. Det bästa med hotellet var läget, man kunde promenera runt i stan och besöka butiker och restauranger. Mycket trappor och nivåskillnader bekväma skor behövs. Hyrde bil i 3 dagar och for runt i omgivningarna, vilket var mycket givande.

 
2016-07-12

Inlägg av Hans-Olof S Trollhättan, Sverige

Hemtrevlig stämning bland personal och bra pris och läge!

Ny management på hotellet men samma personal kvar. Många har varit där i väldigt många år. Maten är helt fantastisk. Samma chefskock i ca 30 år! Personalen är personlig och bidrar till väldigt god stämning. Snabb service vad det än gäller. Några korridorer har väldigt slitna heltäckningsmattor men allt är rent o snyggt och ett väldigt bra pris på all inclusive. Bara en trafikerad skiljer hotellet från den lilla privata stranden nedanför Coral och Hermes hotell. Flera andra stränder finns i närheten. Underhållning 3-4 kvällar i veckan. Systerhotellet vägg i vägg Hermes har också underhållning de flesta kvällar i veckan. Det 5:e besöket på samma hotell! Rekommenderas varmt. Kom hem igår kväll efter 2 veckor.

 
2016-06-29

Inlägg av kattis1 Malmö, Sverige

Slitet men rent

Fin utsikt bra läge nära affärer och hav. Rummen och övriga lokaler är rena. Tyvärr har man heltäckningsmatta överallt, den är både fläckig och sliten. Personalen är ganska sura och poolen städas sällan. Maten ok men utan fantasi håll er dock borta från kycklingen då den oftast varit rå.

 
2012-09-25

Inlägg av mioteo Sverige

Perfekt läge

Utsikten över Mirabellobukten var fantastisk, stranden ett stenkast bort! Hotellet var rent och väskött. Inga störande ljud från trafik, hissar eller grannar. Promenadavstånd till centrum runt mysiga insjön i Agios Nicólaos. Hit åker vi gärna igen!