Candia Park Village

  • Fantastiskt poolområde
  • Rymliga lägenheter för hela familjen
  • Barnen äter frukost för 1 krona

Candia Park Village ligger i lugna omgivningar strax utanför Agios Nikolaos på Kreta och bjuder på fantastiska utsikter. På hotellet, som är byggt lite en liten by med mindre byggnader, finns ett fint poolområde och två stränder. Med aktiviteter och faciliteter för alla åldrar är det här ett riktigt familjeparadis!


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-4 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer. Tvårumslägenheter superior för 2-4 personer. Större tvårumslägenheter för 2-6 personer. Tvårumssviter för 2-4 personer. Kampanjrum för 1-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Faciliteter och personal
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 891 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 4 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Candia Park Village på Kreta är ett omtyckt familjehotell som ligger i ett lugnt område en bit utanför Agios Nikolaus centrum. Hotellet är byggt i kretensisk stil och liknar en liten by, med lägenheter i bungalowliknande hus som ligger längs sluttningen ända ner till vattnet. Från hotellet är det en underbar utsikt över Agios Nikolaus bukt.

Hotellets poolområde har två pooler samt en separat barnpool. Gratis solstolar, parasoller och handduksservice. Poolbar. Till hotellet hör också två stränder som nås via trappor. Den ena stranden har sand och den andra har sten.

Två restauranger. I Agapi serveras frukostbuffé och en à la carte-meny till middag och du kan välja att sitta inomhus eller ute på terrassen. Någon gång i veckan anordnas kretensisk afton och grillkväll med underhållning i form av dans och musik. Tavernan Fili ligger nära poolområdet och serverar enklare rätter till lunch och middag. Det finns också två barer.

Reception som är öppen dygnet runt. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Gratis bordtennis, boule, dart och basket. Tennis och biljard mot avgift. Vattensporter vid stranden mot avgift. Lekplats. Barnklubb i hotellets regi med engelsktalande personal. Minilivs och souveniraffär. Tvättmöjligheter. På hotellområdet finns ett klocktorn som har klockringning varje timme mellan kl. 9.00-14.00 och 18.00-21.00. Trappor och nivåskillnader inom hotellområdet. Lokal trafik.

Måltider

Inga. Frukostbuffé eller halvpension mot tillägg. När vuxna köper till frukostbuffé äter barnen för endast en krona.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer
  • Hög kundnöjdhet
  • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
  • Barnpool eller barnsektion
  • Barnsäng och barnvagn ska finnas (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
  • Wifi i allmänna utrymmen