Kundomdömen om Alantha

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 98 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

evald,
habo

+
bra service, toppenstädning
-
halkskydd i badkaret

Bekräftad gäst: 2019-10-06


6 av 10

Susanne,
Kungälv

+
Lagom gångavstånd till centrum med restaurangerna.
-
Köket kunde vara bättre utrustat. Även om rummen städades varje dag så är golvet i badrummet alldeles svartprickigt av smuts som måste rengöras på annat sätt än bara med skurtrasa. Jättefint med grönt och växtlighet runtom men det kunde hållas efter bättre så det inte växer in på balkonger och uteplatser. Hade varit önskvärt med lite mer utrymme för solstolarna vid poolen.

Bekräftad gäst: 2019-09-22


7 av 10

Lena,
Lerum

+
Stora rum
-
Bättre städning i rummen

Bekräftad gäst: 2019-09-22


10 av 10

Birgitta,
Alingsås

+
Kändes väldigt nytt och modernt när man kom in genom entrén ,fräscht. Härlig takterass med pool och bar .
-

Bekräftad gäst: 2019-09-01


3 av 10

Agneta,
Västra Frölunda

+
Stora rum
-
Bättre upplysning om läget på hemsidan

Bekräftad gäst: 2019-09-01


8 av 10

Stefan,
Hässleholm

+
Takpoolen
-
Längre öppettider i poolen/poolbaren

Bekräftad gäst: 2019-08-18


8 av 10

Cecilia,
Göteborg

+
Poolen och rent på rummen
-
Bättre städning av poolen

Bekräftad gäst: 2019-08-04


7 av 10

Per-Martin,
Kungsbacka

+
Trevligt
-
Miljötänk mha sophantering ?? Finns ju inte.. sorgligt Städpersonalen kan börja använda dammsugare

Bekräftad gäst: 2019-07-14


8 av 10

Stefan,
Strömstad

+
Att det är rent och välstädat
-

Bekräftad gäst: 2019-05-26


10 av 10

Vesa,
Smedjebacken

+
Läget och att det var så fräscht
-

Bekräftad gäst: 2018-10-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

296 omdömen
Utmärkt
 
142
Väldigt bra
 
87
Bra
 
41
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2018-10-16

Inlägg av Arne Å Härnösand, Sverige

Centralt och bra hotell

Vi bodde två veckor på detta trevliga hotell. En ljus och mycket stor tvårumslägenhet. Köket utrustad med allt vi behövde för att laga frukost och enklare lunch. Sköna sängar var en glad överraskning. De flesta rum hade nog ingen utsikt att skryta med men en trevlig innergård med många gröna stora växter kompenserade detta. På taket liten pool och barservering. Trevlig lounge och fantastisk utsikt över havet. Lite väl trångt för solsängarna. Serviceinriktad och trevlig personal. Stora rum för gäster i anslutning till receptionen. Biljard i källaren. Sammanfattningsvis, bäst är läget nära bad och restauranger/Shopping. Vi stortrivdes och rekommenderar gärna detta.

 
2018-10-02

Inlägg av yrbram1 Karlstad, Sverige

Trevligt, rent och rymligt

Hade 2-rumslägenhet med två, rymligs balkonger åt olika håll. Trevlig personal, f a vid frukosten. Frukostupplägget med fasta alternativ skulle vinna på förändring. Dock var det som fanns välsmakande och vackert serverat. Den serveras i poolbaren med enbart delvis täckande solskydd som tak. Om regn blir det roomservice. Poolen på taket ej uppvärmd. Mycket trångt mellan solsängarna. Finns trevlig luongegrupp ovanför takpoolen med fantastisk utsikt. Mycket trappor, även mellan de två huskropparna hotellet är inrymt i. Hiss i varje hus. Trevliga gröna utrymmen. Rekommenderas.

 
2017-09-21

Inlägg av Lais63 Trelleborg, Sverige

Ok hotell

Bodde här en vecka i september i en 2 rumslägenhet. Ett helt ok hotell. Vi hade ett stort bra kök och ett sovrum med balkong. Ok sängar och kuddar (för att vara i Grekland). Lite tråkigt att behöva betala 8 euro per dag för ac:n, bättre dom höjt priset lite och att det ingått. Dåligt med förvaring för kläder, fick ha mina liggande på en bänk. Saknade en kaffekokare. Men överlag ett bra hotell.

 
2015-08-02

Inlägg av annafI1020TC Barcelona, Spanien

Fräscht och rymligt

Fräscha och mkt rymliga lägenheter om 2 rum. Superbra städning och service från personalen. Jättebra AC på rummet. Fantastisk utsikt från takpoolen där man äter frukost. Utsikten var det bästa med frukosten. Hotellet ligger nära centrum men på en höjd vilket innebär svettiga promenader. Inte så barnvänligt, mycket trappor inne på hotellet. Den närmsta stranden Ammoudi tyckte vi var hemsk: mkt skräp i vattnet, trångt och skränigt samt precis vid trafikerad väg. Vi tog istället taxi för 7 euro till underbara stranden Almiros, 2,5 km bort. Kristallklart vatten och långgrunt, extremt barnvänligt.

 
2014-08-28

Inlägg av hakni Kristianstad, Sverige

Lite besviken

Tittade på de tidigare omdömena och bokade detta hotell. Måste säga att jag är lite besviken. Inte håller det några 4 stjärnor, enligt mig snarare 3. Inredningen är typiskt grekisk med ganska enkla möbler och sängar. Frukosten serveras på hotellets poolbar, som är belägen på 5 våningen. (Takpool) All mat görs på beställning och kan därför ta ganska lång tid. Första dagen väntade vi närmre en timme på vår frukost. Andra dagen något kortare.Frukosten är inte värd priset man betalar för den, bättre att fixa den själv. Läget på hotellet är bra, en kort promenad ner till centrum på ca 10 min. De gemensamma utrymmena är rena och fina, städningen på rummen var bra. Nära till stränderna inne stan.Det är stora höjdskillnader i hela staden.