1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om 9 Muses

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Christina,
Örbyhus

+
Trevliga personalen och bra städning
-

Bekräftad gäst: 2018-10-01


9 av 10

Lars-Olof,
Gemla

+
Storlek, familjers.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-30


9 av 10

Göran,
Stockholm

+
Personalens omsorg
-
Renovera hiss

Bekräftad gäst: 2018-09-17


10 av 10

Britt-Marie ,
Eksjö

+
Bra läge, vänlig personal, underbar frukost. Även god mat på kvällen.
-
Sängarna är hårda. Men.... vi saknar våra bäddmadrasser var vi än är i världen, eller hur!

Bekräftad gäst: 2018-09-16


10 av 10

Tom,
Hörby

+
Underbar utsikt, bra läge.mycket sympatisk ägare. Bra lägenhet som fyllde våra behov
-

Bekräftad gäst: 2018-09-16


10 av 10

Bo-Göran,
Västerås

+
Läget nära till centrum och underbar utsikt från balkongen över Mirabellobukten. Bra service och trevlig personal på hotellet.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-10


10 av 10

Mattias,
Mantorp

+
Mycket bra service/bemötande och läget.
-
-

Bekräftad gäst: 2018-09-03


8 av 10

,

+
Havsutsikten
-

Bekräftad gäst: 2018-09-03


9 av 10

Yvonne,
Stockholm

+
Stora och rymliga rum mycket fräscht Härlig havsutsikt från balkongerna Nära till allt Lagom stort hotell Personalen/Ägaren så trevliga gav också bra tips God mat
-
Lite hårda sängar men ganska okey Byte av handdukar mer en en gång per vecka

Bekräftad gäst: 2018-08-27


7 av 10

Jan-Olof,
Lund

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2018-08-19


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

75 omdömen
Utmärkt
 
55
Väldigt bra
 
17
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2018-09-15

Inlägg av Tom L Hörby

Trevligt hotell precis vid havet

Vi bodde här 14 dagar. Underbar utsikt över havet. Enkla lägenheter men har allt man behöver. Air condition famns och utan extra kostnad. Smala balkonger men helt ok för två att sitta på. På eftermiddagen är det skugga och en skön stund att relaxa finns. Tyst och lugnt trots gatan nedanför. Ägarfamiljen mycket hjälpsamma och trevliga. Bra mat på deras restaurang på bottenvåningen. Vi hade en mycket fin vistelse här. 5 minuters promenad till badet.

 
2018-09-14

Inlägg av 672brittmariea Torrevieja, Spanien

9 muses apartment

Har snart varit i Agios Nicolaos 1 vecka. Lägenhetshotellet vi bor på är jättebra. Bra läge, rummen har bra utsikt. Hade tur fick stor altan, rum nr 5. Frukosten är underbar, färskpressad apelsinjuice, omelett med bacon, tomat o feta sallad, jougert o kaffe/te. Bra städning och ägarna Michell o hans pappa är mycket trevliga. Har även besökt restaurangen kvällstid och där fanns det mycket gott att välja på i menyn!

 
2017-10-21

Inlägg av MariaKlamas

Så fint

Ett fint litet hotell med utsikt över havet, trevlig ägare. Mysigt litet rum mitt i centrum. Rent och fint. God raki bjöds det på. Kanske något för hård säng för min smak, men sov gott det gjorde vi. Agios Nikolaos är en mysig liten by, jag skulle gärna åka dit igen och då bor jag nog på 9 muses igen.

 
2017-09-18

Inlägg av Ann K Stockholm, Sverige

Härligt hotell

Härlig lägenhet med balkong med utsikt över havet. Rent, fräscht, supertrevliga ägare och resturang med kanongod mat! Det enda jag skulle kunna önska mig vore en bäddmadrass. Härlig gedigen atmosfär. Åker jag till Agios Nikolaus igen kommer jag definitivt att bo där!

 
2017-08-30

Inlägg av Anna J

Mysigt hotell

Bodde här i tre nätter. Hade gärna stannat längre om jag kunnat. Hotellet är enkelt men har allt du behöver. Allt är rent och fräscht. Mycket trevligt personal. Finns inte en enda sak att klaga på. De är nära till centrum och till strand. Nära till mysiga kaféer, barer och restauranger. Hotellet har en egen resturang som jag verkligen kan rekommendera! Återkommer gärna hit igen!