Kundomdömen om 9 Muses

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 60 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Gad,
Varberg

+
Läget
-
Fräschare garderober,vissa rum väldigt liten balkong Lite svårt att göra något åt men så är det

Bekräftad gäst: 2019-09-15


10 av 10

,

+
Personlig service
-

Bekräftad gäst: 2019-09-08


10 av 10

,

+
Lägenheten
-

Bekräftad gäst: 2019-09-01


9 av 10

Maria,
Örebro

+
Fantastisk utsikt från den stora balkongen
-
Lite variation av frukosten under veckan.

Bekräftad gäst: 2019-08-18


10 av 10

Familj,
Göteborg

+
Ett hotell som jag vill rekommendera varmt. Läget, utsikten, servicen, städningen - ja egentligen allt. Utmärkt wi-fi och AC finns.
-
AC finns i sovrummet. Den fungerar väldigt bra fast räcker inte riktigt till för vardagagsrummet/köket. Om man är fler än två personer som ska sova och en person sover i vardagsrummet så blir det väldigt varmt där under natten

Bekräftad gäst: 2019-08-18


10 av 10

Jessica,
Viskafors

+
Altanen!!
-

Bekräftad gäst: 2019-07-21


9 av 10

Magnus ,
Falköping

+
Vi fick en lägenhet precis som vi trodde. Läget var bättre än väntat och människorna väldigt trevliga. Vi fick exakt det vi ville.....en resa till Grekland med allt det positiva det innebär.
-
Är ju vana resenärer....och hade inte en stund av frustration så inga förslag.

Bekräftad gäst: 2019-07-21


9 av 10

Emma ,
Uddevalla

+
Trevlig personal, välstädat, fin utsikt!
-
Man kanske ska skriva med att det är till viss del störande trafik utanför hotellet.

Bekräftad gäst: 2019-06-30


8 av 10

Roland,
Lysekil

+
Läget. Sol på förmidagen och skugga på eftermiddagen. Sjöutsikt och nära till badplatser. Stort utbud av olika typer av restauranger.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-16


10 av 10

Katarina ,
Vänersborg

+
Låg väldigt bra. Nära till allt. Väldigt trevligt personal. Så serviceminded. Bra frukost.
-
Som på de flesta grekiska hotell så saknas en bäddmadrass.

Bekräftad gäst: 2019-06-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

81 omdömen
Utmärkt
 
58
Väldigt bra
 
19
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2018-09-15

Inlägg av Tom L Hörby

Trevligt hotell precis vid havet

Vi bodde här 14 dagar. Underbar utsikt över havet. Enkla lägenheter men har allt man behöver. Air condition famns och utan extra kostnad. Smala balkonger men helt ok för två att sitta på. På eftermiddagen är det skugga och en skön stund att relaxa finns. Tyst och lugnt trots gatan nedanför. Ägarfamiljen mycket hjälpsamma och trevliga. Bra mat på deras restaurang på bottenvåningen. Vi hade en mycket fin vistelse här. 5 minuters promenad till badet.

 
2018-09-14

Inlägg av 672brittmariea Torrevieja, Spanien

9 muses apartment

Har snart varit i Agios Nicolaos 1 vecka. Lägenhetshotellet vi bor på är jättebra. Bra läge, rummen har bra utsikt. Hade tur fick stor altan, rum nr 5. Frukosten är underbar, färskpressad apelsinjuice, omelett med bacon, tomat o feta sallad, jougert o kaffe/te. Bra städning och ägarna Michell o hans pappa är mycket trevliga. Har även besökt restaurangen kvällstid och där fanns det mycket gott att välja på i menyn!

 
2017-10-21

Inlägg av MariaKlamas

Så fint

Ett fint litet hotell med utsikt över havet, trevlig ägare. Mysigt litet rum mitt i centrum. Rent och fint. God raki bjöds det på. Kanske något för hård säng för min smak, men sov gott det gjorde vi. Agios Nikolaos är en mysig liten by, jag skulle gärna åka dit igen och då bor jag nog på 9 muses igen.

 
2017-09-18

Inlägg av Ann K Stockholm, Sverige

Härligt hotell

Härlig lägenhet med balkong med utsikt över havet. Rent, fräscht, supertrevliga ägare och resturang med kanongod mat! Det enda jag skulle kunna önska mig vore en bäddmadrass. Härlig gedigen atmosfär. Åker jag till Agios Nikolaus igen kommer jag definitivt att bo där!

 
2017-08-30

Inlägg av Anna J

Mysigt hotell

Bodde här i tre nätter. Hade gärna stannat längre om jag kunnat. Hotellet är enkelt men har allt du behöver. Allt är rent och fräscht. Mycket trevligt personal. Finns inte en enda sak att klaga på. De är nära till centrum och till strand. Nära till mysiga kaféer, barer och restauranger. Hotellet har en egen resturang som jag verkligen kan rekommendera! Återkommer gärna hit igen!