Kundomdömen om Triton

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 682 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Aila ,
Harlösa, Eslöv

+
Servicen och trevlig personal!
-
Nytto prylar, sax, 2 tandborstar, smörkniv. Nästan hela diskbänken blev varm när man använde plattorna..Det var allt i ett! Vi tänkte på brandrisken på rum 107!

Bekräftad gäst: 2019-10-11


9 av 10

Nora,
Oslo

+
Det är ett litet hotell, personligt, personalen verkligen mycket trevlig. Väldigt bra roomservice. Bra poolområde, mycket bra lunchbar. Superbra att det finns en lifeguard vid poolen. Hotellet ligger lite "off", och för oss är det bara positivt, det är lugnt och skönt. Bra att man inte behöver gå över någon väg för att komma till stranden.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-06


10 av 10

Eva,
hudiksvall

+
Att det låg nära havet och hade flera pooler att välja mellan. Att det var för oss gångavstånd till Chania.
-
Om det ska vara avgångstid 23.30, så ska vi utan kostnad ha tillgång till ett rum. Det ska inte kosta oss 30 euro extra för denna obekväma avgångstid.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


7 av 10

Andreas,
Göteborg

+
Poolerna och att de hade sparat vattenleksaker från tidigare gäster - både miljövänlig men också roligt att h flera olika uppblåsbara poolleksaker.
-
Rum (nr 124) låg i anslutning till någon kompressor/reningsverk (troligen i källaren under) som gick igång med jämna mellanrum vilket störde under natten. Ha mer konkurrentkraftiga priser i pool resturangen o bättre utbud. Nu gick vi och många andra till hotellet brevid (Anais).

Bekräftad gäst: 2019-09-29


9 av 10

Nicklas,
Helsingborg

+
Lugnt och skönt samt att det fanns alltid tillgängliga solstolar.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

Bengt,
Karlstad

+
Läget.Nära till havet
-
Surt när man betalar extra för balkong och får en garderob mot baksidan av hotellet och får slåss med träd och grenar.... Bättre tydlighet vad som gäller tack. Mycket missnöjd med läget...

Bekräftad gäst: 2019-09-28


9 av 10

Staffan,
Hallstavik

+
Perfekt läge fantastisk personal trevliga och hjälpsamma
-
Glasa in duschen

Bekräftad gäst: 2019-09-28


7 av 10

Ulf,
Lysvik

+
Personalen
-
Badrummen är i stort behov av renovering. Trångt och konstant läckande toaletter. 2019 ska det bara finnas en microugn i pentryt på lägenheterna. Besökte hotellet första gången 2001 och har varit återkommande gäst där sedan dess men i princip ingen renovering har varit utförd sedan dess och badrummen ser precis ut som de gjorde vid första besöket så det är i mitt tycke hög tid att fräscha upp dem.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

Caroline,
Gävle

+
Personalen ,läget
-
Bättre dusch draperi

Bekräftad gäst: 2019-09-21


7 av 10

Ulla,
Stockholm

+
Läget
-
Rummen, spec badrummet behöver uppdateras.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

98% av resenärerna rekommenderar

122 omdömen
Utmärkt
 
73
Väldigt bra
 
44
Bra
 
5
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-08-03

Inlägg av bjoeri67 Stockholms län, Sverige

Trevligt medelklasshotell

Ett mycket trevligt medelklasshotell. Härligt poolområde med mycket solstolar och parasoller, nära till stranden. Man tar sej lätt till restauranger och supermarket, även nära till bussen som går in till Chania. Lite trångt i duschen och risk för mycket vatten på golvet. Måste säga att sängarna nog var dom skönaste vi har haft i Grekland. Rent och städat både på rummen, poolområdet och i poolerna. Rekommenderar detta hotell.

 
2019-07-03

Inlägg av Ann A Lund, Sverige

Bra för barnfamiljer och pensionärer

Alltid snyggt, rent och välstädat på hotellet och i poolträdgården. God mat i restaurangen. Gott om solsängar, alltid några lediga. Nära till havet med fin sandstrand. Fin strandpromenad in till Chania. Det finns gott om trevliga restauranger inom promenadavstånd.

 
2018-06-30

Inlägg av Vacationer590980

Supertrevlig personal!

Rent och fint på hotellet. Fantastisk service från all personal (städ, receptionen och poolbaren/restaurangen!)! Nära till allt (uttagsautomat, affär, andra restauranger). Havet alldeles inpå knuten. Lugnt, passar barnfamiljer.

 
2018-06-23

Inlägg av sylveb2018 Svalöv, Sverige

Semester

Mycket fint o välskött hotell mycket bra sängar trevlig persona enda negativa duschen svämmar över om man inte tar dusch draperiet inanför mycket nära till stranden barn vänligt lungt vacker omgivning

 
2017-08-21

Inlägg av Fembarnsmamman

Jättefint hotell!!

Stora fina lägenheter, rent och snyggt och trevlig personal. Poolområdet var jättefint, poolerna stora och fina, alltid lediga solsängar, nära till havet. Restaurang och poolbar var jättebra med god mat. Dock tyckte jag att omgivningen inte riktigt passade mig, dåligt utbud med restauranger och affärer. Lite tråkigt och skräpigt utanför hotellet. Vill man ha lugn och ro så passar detta hotellet jättebra, passar perfekt för barnfamiljer men vill man ha lite mer liv och rörelse så köps bussbiljetter enkelt i hotellreceptionen och då är man inne i Chania på 10-15 min.