1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Triton

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 558 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Johanna,
Mölnlycke

+
Bra läge nära stranden. Mycket bra poolområde. Trevlig personal.
-
Badrummet var ofräscht, trasigt duschdraperi, vatten på golvet, dåligt tryck i duschen och myror på golvet. Dåligt med utrustning i köket. Vore bra med parasoll på balkongen.

Bekräftad gäst: 2019-08-18


10 av 10

John,
STOCKHOLM

+
Lagom stort. Rent och fint poolområde, nära till stranden & super trevlig personal.
-
Byte av lakan varje dag.

Bekräftad gäst: 2019-08-17


10 av 10

Katarina,
Luleå

+
Trevlig personal,tillmötesgående vid frågor. Fina pooler och alltid lediga solstolar, bra för barnfamiljer badvakterna var alerta. Fanns badmadrasser, bollar mm som man fick låna gratis. Kände sig välkommen.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-17


9 av 10

Ann,
Stockholm

+
Bra läge med närhet till stranden. Fina pooler. Trevlig personal.
-
Informera om att det också finns andra rum än de som beskrivs på hemsidan.

Bekräftad gäst: 2019-08-16


9 av 10

Lars,
Kokkedal

+
personalet ock fridfull beliggenhet
-
livrederen opfører sig som en Alabama sherif.... smiler aldrig og gemmer sig bag spejlrefleks solbriller. Dette er ikke en stil, som passer med skandinavere

Bekräftad gäst: 2019-08-11


7 av 10

percy,
vejbystrand

+
Väldigt fina rum med gott om plats
-
Av alla rum lyckades vi få 2st rum som vätte mot baksidan :(. Min vanliga tur?. Balkongerna är åt helvete för små. Nästa resa blir med krav på balkongutsikt mot havet

Bekräftad gäst: 2019-08-10


7 av 10

Madeleine,
Malmö

+
Närhet till stranden
-

Bekräftad gäst: 2019-08-04


9 av 10

Marki,
Nässjö

+
Personal som är trevliga och välkomnande.
-
-

Bekräftad gäst: 2019-08-03


9 av 10

Maira,
Stockholm

+
Det var rent och personalen var väldig trevliga och hjälpsamma.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-03


9 av 10

Göran,
Uppsala

+
Lugnt, bra personal som hade koll på läget, rent åh fräscht, väldigt tillmötesgående
-
Bättre vattentryck i duschen!

Bekräftad gäst: 2019-07-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

98% av resenärerna rekommenderar

121 omdömen
Utmärkt
 
72
Väldigt bra
 
44
Bra
 
5
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-08-03

Inlägg av bjoeri67 Stockholms län, Sverige

Trevligt medelklasshotell

Ett mycket trevligt medelklasshotell. Härligt poolområde med mycket solstolar och parasoller, nära till stranden. Man tar sej lätt till restauranger och supermarket, även nära till bussen som går in till Chania. Lite trångt i duschen och risk för mycket vatten på golvet. Måste säga att sängarna nog var dom skönaste vi har haft i Grekland. Rent och städat både på rummen, poolområdet och i poolerna. Rekommenderar detta hotell.

 
2019-07-03

Inlägg av Ann A Lund, Sverige

Bra för barnfamiljer och pensionärer

Alltid snyggt, rent och välstädat på hotellet och i poolträdgården. God mat i restaurangen. Gott om solsängar, alltid några lediga. Nära till havet med fin sandstrand. Fin strandpromenad in till Chania. Det finns gott om trevliga restauranger inom promenadavstånd.

 
2018-06-30

Inlägg av Vacationer590980

Supertrevlig personal!

Rent och fint på hotellet. Fantastisk service från all personal (städ, receptionen och poolbaren/restaurangen!)! Nära till allt (uttagsautomat, affär, andra restauranger). Havet alldeles inpå knuten. Lugnt, passar barnfamiljer.

 
2018-06-23

Inlägg av sylveb2018 Svalöv, Sverige

Semester

Mycket fint o välskött hotell mycket bra sängar trevlig persona enda negativa duschen svämmar över om man inte tar dusch draperiet inanför mycket nära till stranden barn vänligt lungt vacker omgivning

 
2017-08-21

Inlägg av Fembarnsmamman

Jättefint hotell!!

Stora fina lägenheter, rent och snyggt och trevlig personal. Poolområdet var jättefint, poolerna stora och fina, alltid lediga solsängar, nära till havet. Restaurang och poolbar var jättebra med god mat. Dock tyckte jag att omgivningen inte riktigt passade mig, dåligt utbud med restauranger och affärer. Lite tråkigt och skräpigt utanför hotellet. Vill man ha lugn och ro så passar detta hotellet jättebra, passar perfekt för barnfamiljer men vill man ha lite mer liv och rörelse så köps bussbiljetter enkelt i hotellreceptionen och då är man inne i Chania på 10-15 min.