Kundomdömen om Triton

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 1908 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Magdalena,
Täby

+
Fräsch pool, trevliga medarbetare, lagom storlek och närheten till havet
-

Bekräftad gäst: 2019-11-03


7 av 10

Sara,
Gustavsberg

+
Maten och servicen.
-
Det luktade unket på toaletten och var svårt att få torrt där. Bättre avrinning och torkmöjligheter.

Bekräftad gäst: 2019-11-03


8 av 10

Åsa,
Lerum

+
Poolområdet, närheten till havet, stor balkong till 2-rumslägenheten. Alla katterna!
-
Lite uppfräschning av rummen.

Bekräftad gäst: 2019-11-03


10 av 10

Thomas,
Torslanda

+
Lugnt område med ett berg som avskärmade trafiken. Nära härliga badvikar.
-

Bekräftad gäst: 2019-11-03


7 av 10

Carl Roger,
Piteå

+
Nära till stranden. Lugnt område.
-
Duschen var värdelös.

Bekräftad gäst: 2019-11-02


10 av 10

Thomas,
Åhus

+
Miljön och hotellet med poolerna var mycket vackert!
-
Att se till att åtgärda byta av rum då vi begärde det redan första dygnet. Vi hade problrm med att sova pga att rummet var oerhört lyhört, vi kunde höra grannen snarka. På morronen vaknade vi mycket tidigt eftersom städerskornas skrubb låg i anslutning till rummet och de börjar tidigt. Städerskorna pratar mycket högljutt med varandra i sin uppstart och det finns inte en chans att sova på morgonen. Städerskorna var annars mycket trevliga och duktiga. Det gäller att åtgärda för gäsrer som betalar för just kunna sova på hotellrummet. Vi informerade men fick inget byte trots att vi begärde att få uppgradera och betala extra för att slippa detta lyhörda rum. Våra vänner bodde i en annan del av hotellet och deras rum hade ingen som helst störning av ljud. Vi bodde i rum 208 Triton! Allt annat var bra!

Bekräftad gäst: 2019-11-02


8 av 10

Muharrem,
Linköping

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-02


8 av 10

Maria Elisabet,
Falköping

+
Barnvänligt, trevligt utan att vara påfluget, bra engelska hos personalen, badvakt på heltid med fullt fokus på poolerna, nära havet.
-

Bekräftad gäst: 2019-11-02


8 av 10

Amanda,
V frölunda

+
Badvakt, katter, genuin känsla, närhet till vacker badvänlig strand, man kunde låna badleksaker
-
Myror i köket som tog sig in i allt som inte låg i kylen, duschdraperierna skyddade dåligt, pyttesmå kassaskåp, dåligt med utrustning i köket tex saknades sax, underlägg och vattenkokare

Bekräftad gäst: 2019-11-02


8 av 10

Ann Veronica,
Hammarö

+
Familjärt och nära havet och fin strand.
-
Köket var tyvärr undermåligt, inga köksredskap och ens inte mattallrikar som räckte till familjen (vi var 4 st).

Bekräftad gäst: 2019-11-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

98% av resenärerna rekommenderar

122 omdömen
Utmärkt
 
73
Väldigt bra
 
44
Bra
 
5
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-08-03

Inlägg av bjoeri67 Stockholms län, Sverige

Trevligt medelklasshotell

Ett mycket trevligt medelklasshotell. Härligt poolområde med mycket solstolar och parasoller, nära till stranden. Man tar sej lätt till restauranger och supermarket, även nära till bussen som går in till Chania. Lite trångt i duschen och risk för mycket vatten på golvet. Måste säga att sängarna nog var dom skönaste vi har haft i Grekland. Rent och städat både på rummen, poolområdet och i poolerna. Rekommenderar detta hotell.

 
2019-07-03

Inlägg av Ann A Lund, Sverige

Bra för barnfamiljer och pensionärer

Alltid snyggt, rent och välstädat på hotellet och i poolträdgården. God mat i restaurangen. Gott om solsängar, alltid några lediga. Nära till havet med fin sandstrand. Fin strandpromenad in till Chania. Det finns gott om trevliga restauranger inom promenadavstånd.

 
2018-06-30

Inlägg av Vacationer590980

Supertrevlig personal!

Rent och fint på hotellet. Fantastisk service från all personal (städ, receptionen och poolbaren/restaurangen!)! Nära till allt (uttagsautomat, affär, andra restauranger). Havet alldeles inpå knuten. Lugnt, passar barnfamiljer.

 
2018-06-23

Inlägg av sylveb2018 Svalöv, Sverige

Semester

Mycket fint o välskött hotell mycket bra sängar trevlig persona enda negativa duschen svämmar över om man inte tar dusch draperiet inanför mycket nära till stranden barn vänligt lungt vacker omgivning

 
2017-08-21

Inlägg av Fembarnsmamman

Jättefint hotell!!

Stora fina lägenheter, rent och snyggt och trevlig personal. Poolområdet var jättefint, poolerna stora och fina, alltid lediga solsängar, nära till havet. Restaurang och poolbar var jättebra med god mat. Dock tyckte jag att omgivningen inte riktigt passade mig, dåligt utbud med restauranger och affärer. Lite tråkigt och skräpigt utanför hotellet. Vill man ha lugn och ro så passar detta hotellet jättebra, passar perfekt för barnfamiljer men vill man ha lite mer liv och rörelse så köps bussbiljetter enkelt i hotellreceptionen och då är man inne i Chania på 10-15 min.