1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Triton

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

,

+
Rent och fräscht, vackert, trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-18


10 av 10

Lage,
Västerås

+
Stort, ljust, öppna ytor, härliga pooler och utmärkt service Mat och övriga faciliteter ej provade.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-18


10 av 10

Ulla,
Vaxholm

+
Trevligt poolområde, livvakt vid poolen, trevlig personal, pool-restaurangen öppen hela dagen och kvällen Rummet hade köksmöjligheter att koka kaffe och laga frukost på morgonen om man ville. Nära lokalbuss till Chania stad.
-
Tråkig meny i restaurangen och dyra priser på middagsmaten.

Bekräftad gäst: 2019-05-17


7 av 10

Karin,
Gällstad

+
-
det är stor skillnad på läget för de olika lägenheterna. Den vi placerades i hade ingen sol vid någon tid på dagen - en klar nackdel jämfört med nästan samtliga övriga lägenheter. se till att upplysa om placering så att kund antigen ges möjlighet att välja annan lägenhet eller ges prisavdrag!

Bekräftad gäst: 2018-11-04


7 av 10

Annette,
Stockholm

+
Läget, nära till stranden, nära till Chania
-
Spisplattorna är väldigt långsamma. Saknade micro och vattenkokare

Bekräftad gäst: 2018-11-04


5 av 10

Madeleine ,
Stockholm

+
Poolområdet är helt fantastiskt, stora fina pooler och gott om solstolar. Stora ytor med fina gräsmattor och palmer. Snygga klinkers som är vackert lagda. Lugnt och skönt.
-
Rummen är riktigt tråkiga. Stora rum men litet duschrum. Läckte vatten någonstans ifrån så vid toan var det alltid blött på golvet. Byt till glasväggar istället för duschdraperi. Varför sängar i vardagsrummet? Jag hade velat haft bäddsoffa hellre. Trista materialval. Allt kändes "beige" och ofräscht. Använd påslakan, byt till färgglada gardiner, byt till snyggare möbler. När man har ett kök borde det finnas kökshandduk, diskmedel, trasor. Speciellt som städerskan inte fixar detta. Varför inte kaffebryggare i alla rum? Vi hade samma rumstyp men inte samma i köket. Vid städning använder de mängder med klorin. Strumporna blev blekta och vi blev ljusblå om tårna. Inte miljövänligt. Obekväma stolar på balkongen som annars var jättefin. Allt krut las på exteriören och sen slängde man bara in något på rummen.

Bekräftad gäst: 2018-11-04


7 av 10

Siv,
Vallentuna

+
Rent och fräscht, service av personalen helt ok.
-
men det skulle behövas mer köksutrustning om man skall laga frukost till typ 4 personer.

Bekräftad gäst: 2018-11-03


10 av 10

Kjell,
Trelleborg

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2018-11-03


10 av 10

Ann ,
Malmö

+
Personalen, läget med närheten till stranden, gott om utrymme både på rummen men även vid poolen. Lugnt och skönt och mycket god stämning! Nära till flygplatsen.
-
Lite mer köksredskap.

Bekräftad gäst: 2018-11-03


7 av 10

Mikaela,
Enköping

+
Fint poolområde och trädgård. Mysig pergola vid baren. Närheten till stranden.
-
Duschen med duschdraperi på hotellrummet kändes ganska ofräscht/ohygieniskt. Duschväggar är att rekommendera. Mer köksartiklar, typ brödrost.

Bekräftad gäst: 2018-10-28


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

98% av resenärerna rekommenderar

116 omdömen
Utmärkt
 
70
Väldigt bra
 
41
Bra
 
5
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-06-30

Inlägg av Vacationer590980

Supertrevlig personal!

Rent och fint på hotellet. Fantastisk service från all personal (städ, receptionen och poolbaren/restaurangen!)! Nära till allt (uttagsautomat, affär, andra restauranger). Havet alldeles inpå knuten. Lugnt, passar barnfamiljer.

 
2018-06-23

Inlägg av sylveb2018 Svalöv, Sverige

Semester

Mycket fint o välskött hotell mycket bra sängar trevlig persona enda negativa duschen svämmar över om man inte tar dusch draperiet inanför mycket nära till stranden barn vänligt lungt vacker omgivning

 
2017-08-21

Inlägg av Fembarnsmamman

Jättefint hotell!!

Stora fina lägenheter, rent och snyggt och trevlig personal. Poolområdet var jättefint, poolerna stora och fina, alltid lediga solsängar, nära till havet. Restaurang och poolbar var jättebra med god mat. Dock tyckte jag att omgivningen inte riktigt passade mig, dåligt utbud med restauranger och affärer. Lite tråkigt och skräpigt utanför hotellet. Vill man ha lugn och ro så passar detta hotellet jättebra, passar perfekt för barnfamiljer men vill man ha lite mer liv och rörelse så köps bussbiljetter enkelt i hotellreceptionen och då är man inne i Chania på 10-15 min.

 
2017-08-21

Inlägg av bjoeri67 Stockholms län, Sverige

Trevligt strandnära hotell

Mysigt hotell med trevlig och servicemedveten personal. rent och välstädat. Enkel standard i rummet, lite trångt i duschen. Ovanligt sköna sängar. Stort poolområde och gott om solstolar, nära till stranden och bussen in till Chania. Åker gärna tillbaka.

 
2017-06-29

Inlägg av LenaSberg63 Göteborg, Sverige

Trevligt och mycket fint familjehotell

Stor och rymlig lägenhet med allt man önskar för bra bekvämlighet. Rent och snyggt överallt. Bra service. God mat och dryck i både poolbaren och restaurangen. Nära till en jätte fin sandstrand. Åker gärna tillbaka hit.