1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Stellina Village Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Mia ,
Frederiksberg C, DK

+
Placeringen, rent og pænt, sødt personale. Der var roligt i den ende, hvor jeg boede, da der er to afdelinger. En for børnefamilier og en for voksne. Af den årsag vælger jeg altid studio standard lejlighed mit yndlings værelse. Høj standard og service. Skønt med butik på hotellet.
-
Pool håndklæder. Mere udstyr i køkkenet.

Bekräftad gäst: 2019-06-15


10 av 10

Alexandra,
Svalöv

+
God mat, trevlig personal. Fin omgivning inne på resorten.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-15


8 av 10

Anette,
Halmstad

+
Bra rum, trevlig personal och maten var god.
-
Kunde varit roligt om man åtminstone till kvällen kunde få någon bättre drink som ingick i all inclusive. Samt om man kunde haft möjlighet att hämta dricka på ngt ställe efter 22.30

Bekräftad gäst: 2019-06-15


10 av 10

,

+
Allt ovan + att vi upplevde området som lugnt och tryggt.
-
En informationspärm på rummet på engelska om vilka tider all-inclusive-maten serverades, tips på närliggande supermarkets, karta på engelska över Chania. Vi fick själva googla fram information om tider för måltider.

Bekräftad gäst: 2019-06-14


10 av 10

Christina,
Skellefteå

+
Bra läge, nära till Chania, bra poolområden, bra mat
-
Att inte poolhanddukar tillhandahålls ska framgå vid presentation av hotellet. Att bara en nyckel finns till varje lägenhet var dåligt, speciellt när man är 4 personer. Att en utlovad halvdagsvandring till Vita Bergen inte fanns var en riktig besvikelse, det var fjolårets utflykt!!!

Bekräftad gäst: 2019-06-14


10 av 10

Lotta ,
KÅGE

+
Allt var toppen
-
Bättre wifi mottagning och Duschdraperi så man inte behöver sitta i badkaret när man duschar, annars blötte man ner hela badrummet

Bekräftad gäst: 2019-06-14


10 av 10

Marianne,
Uppsala

+
Allt! Bra pooler, nära till havet, flera mataffärer i närheten, hjälpsam personal i receptionen.
-
Kommer inte på något!

Bekräftad gäst: 2019-06-14


10 av 10

Niclas,
Skellefteå

+
Maten polerna servicen typ allt
-

Bekräftad gäst: 2019-06-14


10 av 10

Lars,
Skellefteå

+
Rent bra städning
-
Ingen whisky + enformig mat

Bekräftad gäst: 2019-06-14


10 av 10

Monica,
Boliden

+
Mat, fräscht, trevlig personal , lugnt å skönt,
-
Varmare mat, bättre drinkar, whisky, pommes strips,pizza slies, mer musik å underhållning

Bekräftad gäst: 2019-06-14


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

304 omdömen
Utmärkt
 
132
Väldigt bra
 
106
Bra
 
50
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-04-22

Inlägg av KarinF153 Vellinge, Sverige

Jättebra hotell och läge

Vi var ett sällskap på 12 pers som bodde en vecka i mitten av april. Vi är mycket nöjda!! För oss hade hotellet vad vi behövde. Fina pooler, god mat och bra boende. Smidigt att ha ett litet kök och kunna laga frukost och lunch. Rummet var fräscht och sängarna bekväma. Jättebra städning av rummet. Vi hade två rum borta vid den mindre poolen och två vid den större. Alla rum var bra men det var härligare område borta vid den lilla poolen eftersom det var lite lugnare. I mini market på området fanns det mesta vi behövde. En kort promenad ner till en jättefin sandstrand med fin botten. Vi åt på a la carte restaurangen tre gånger. Väldigt god mat!!! Finns även några andra restauranger i närheten. 4 km promenad längsmed havet in till Chania, eller 10 min med taxi. Kan verkligen rekommendera detta hotell. Perfekt för barnfamiljer!!

 
2018-11-15

Inlägg av conneyj Ängelholm

Mycket trevligt

Ett mycket trevligt och nyrenoverat hotell. Lägenheten vi hade var i fint skick och stor för två. Det fanns allt man behövde i lägenheten för att laga mat mm. Lagom avstånd att gå in till Chania så tar man bussen tillbaka. Busshållplats finns strax utanför hotellet. Hyrbil kan man hyra rönt hörnet. Det finns supermarkets alldeles bredvid, vill man ha de lite billigare får man gå i 10 min. Stranden är fin. Polen är bra med badvakt. Restauranger finns på lite olika ställen

 
2018-10-31

Inlägg av Isabelle B

Trevligt hotell

Bra personal och god mat. Hotellet i sig själv erbjuder inte så mycket att göra. Fin strandpromenad på 4 km till gamla stan i Chania. Är man ung och vill besöka uteställen ligger hotellet lite i utkanten

 
2018-10-14

Inlägg av kenneth623 Malmö, Sverige

Perfekt boende o närheten till Chania.

Detta hotell ligger precis utanför Chania o är ett komplex bestående av tre olika sektioner. Vi bodde i Stellina Village delen o fick rum 69 med både pool o havsutsikt. Lägenheten var en fräsch rymlig tvårumslägenhet o det ingick både air condition o safebox utan extra kostnad. Hotellet ligger endast ca 200 meter till en fin sandstrand o även närheten till ytterligare 2 stränder. Det man saknade var att man inte fick låna några badhanddukar att ta med sig till stranden. Vid vår vistelse hyrde vi bil o utforskade ön, vi besökte bla Elefonossi,vingårdar Rethymnon o den fantastiska stranden Golden Beach. Vill man ta sig in til Chania går det buss var 15:e minut som tar ca 15 min o kostar 1,20 Euro enkel resa, väldigt smidigt. Busshållplatsen ligger endast 150 meter från hotellet.Hotellet erbjuder även all inclusive som vi provade för en dag 34Euro, mkt god varierande mat. Detta fantastiska boende återvänder man gärna till igen.

 
2018-10-06

Inlägg av monicafU6944FM Visby, Sverige

Semester

Ett jättefint hotell rent och snyggt. Personalen är trevliga och tillmötesgående. Fint och mycket välskött både rum och omgivning. Många pooler att välja på och många solstolar så det blev aldrig trångt eller att man fick leta plats. Vi har inte tagit all inklusive utan köpt till en frukost ibland. Väldigt mycket och en härlig blandning av lokal kretensisk mat och internationell frukost. Restaurang Helios har också god mat och mycket trevlig personal. Gångavstånd till Chania med allt vad det innebär vill man går lokalbussarna nästan utanför dörren! Vi kommer att komma tillbaka! Kan verkligen rekommendera hotellet.