Stellina Village Resort

apollo mondo enjoy

 • Fräsch resort för hela familjen
 • Nära stranden och Chania stad
 • Lägg till All Inclusive – barn 2-11 år äter för 1 kr!

Välkommen till populära Stellina Village Resort och Apollo Mondo Enjoy – hotell med lokal touch och hög kundnöjdhet. Resorten består av tre områden där du har fri tillgång till alla pooler och övriga faciliteter. Läget är perfekt – bara ett par minuter från den fina sandstranden Chryssi Akti och en kort busstur från Chania stad.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer. Enrumslägenheter med All Inclusive för 1-3 personer. Enrumslägenheter med privat pool för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 1-4 personer. Tvårumslägenheter med All Inclusive för 1-4 personer. Tvårumslägenheter i etage för 1-4 personer. Tvårumslägenheter i etage med privat pool för 1-4 personer. Trerumslägenheter för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 327 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 150 m
Till centrum: 4 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Charmiga och välskötta Stellina Village Resort består av 3 områden, med vars ett poolområde, som är byggda 1990, 2001 och 2007. De två äldre områdena är renoverade 2017. Totalt sett har områdena tolv byggnader.

Flera poolområden
Här kan du tillbringa dagarna vid något av de tre poolområdena, och för de små finns även två separata barnpooler. Solstolar och parasoller vid poolområdena erbjuds utan kostnad. Vill du ta ett dopp i havet har du gångavstånd till den långgrunda stranden Chryssi Akti, där det även finns solstolar och parasoller mot avgift.

Närodlad och fräsch mat
Slår hungern till vid poolen så finns det två poolbarer, varav den ena ingår i All Inclusive. I hotellets vackra trädgård växer citrusträd, kryddor och andra härliga Medelhavsväxter. Har du köpt till måltider serveras dessa (tillsammans med dryck) i bufférestaurangen KIMA. Beroende var du bor på hotellet kan avståndet till restaurangen vara upp till 165 meter. Vid önskemål kan hotellet servera glutenfri mat (meddelas vid bokning). Flera gånger i veckan är det olika teman i restaurangen. I samma byggnad som receptionen finns à la carte-restaurangen Helios och en av poolbarerna (dessa två ingår inte i All Inclusive).

Träning och välmående
Gratis gym (minimiålder 16 år, yngre endast i vuxens sällskap). I receptionen får du ett kort som behövs för att få tillgång till gymmet. Skönhetscenter med massage, frisör och bastu mot avgift.

Övrigt om hotellet
Lekrum och enkel lekplats för de minsta. Tvättservice mot avgift. Gratis wifi i allmänna utrymme. Biljard mot avgift. Gratis matlagningskurs en gång i veckan, anmälan görs i receptionen. Minilivs. Barnsäng och sulky finns på hotellet. Välj som tillval när du bokar resan eller efteråt via Min bokning för att vara garanterad barnsäng/sulky. Konferensrum med plats för upp till 150 personer. Lokal trafik och ljud från spelmaskiner kan uppfattas som störande i ett fåtal lägenheter.

Upptäck omgivningen
Från Stellina Village Resort har du bra bussförbindelse in till Chania stad, dit är det ca 4 kilometer. Det är ca 150 meter till busshållplatsen.

Läs mer om våra Apollo Mondo Enjoy-hotell.

Måltider

I vissa lägenheter ingår All Inclusive. Frukost eller All Inclusive mot tillägg. När vuxna lägger till All Inclusive äter barn i åldern 2-11 år gratis.

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

 • Frukostbuffé, kl. 07.30-10.00.
 • Lunchbuffé, kl. 13.00-15.00.
 • Middagsbuffé, kl 19.00-21.30.
 • Snacks, kl. 11.00-12.30.
 • Eftermiddagsfika, kl. 16:30-18:00.
 • Glass till barnen, kl. 13:00-15:00, 16:30-18:00 och 19:00-21:30
 • Kaffe, kl. 11:00-22:30.
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 11.00-22.30.
 • Dryckesmaskin finns vid ett av poolområdena.

Har du köpt till måltider serveras dessa (tillsammans med dryck) i bufférestaurangen KIMA. Beroende på var du bor på hotellet kan avståndet till restaurangen vara upp till 165 meter. Observera att som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. Detta gäller även de gäster som endast bokat frukost. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Bra att veta

Två av områdena har officiell klassificering 4, och ett har officiell klassificering 5.

Stellina Village Resort består av flera olika byggnader utspridda kring 3 olika poolområden. Det finns ingen garanti för att sällskap/bokningar med fler än ett rum hamnar i samma byggnad.

Observera att hiss endast finns i en byggnad där ett fåtal rumstyper är belägna.

Apollo Mondo Enjoy
Apollo Mondo Enjoy
 • Höga kundbetyg
 • Trevligt läge
 • Bra faciliteter
 • Gratis wifi