Rumstyper på Stellina Village Resort - Sommar 19

Enrumslägenheter

Nyrenoverade enrumslägenheter som kan vara belägna i samtliga av hotellets byggnader. Minikök och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Kaffebryggare och vattenkokare. Telefon och tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong, markterrass (som nås via ett trappsteg) eller delad uteplats. Vissa lägenheter har poolutsikt. Vid användning av spjälsäng blir det trångt i rummet. Städning 6 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Enrumslägenheter inkl. All Inclusive - Sommar 2019

Enrumslägenheter med All Inclusive inkluderat i priset är belägna i f.d. Stellina Royal. I lägenheterna finns möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Kaffebryggare och vattenkokare. Telefon och tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering (sommar 2020 ingår inte luftkonditionering). Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong, markbalkong eller markterrass (som nås via ett trappsteg). Vissa lägenheter har poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka. Observera att hissen inte når alla lägenheter/rum.
Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Enrumslägenheter med privat pool

Nyrenoverade enrumslägenheter med privat pool. I lägenheterna finns minikök och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Kaffebryggare och vattenkokare. Telefon och tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Hårtork. Markterrass (som nås via ett trappsteg). Vid användning av spjälsäng blir det trångt i rummet. Städning 6 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Trerumslägenheter

Nyrenoverade trerumslägenheter som består av två separata sovrum samt ett kombinerat kök och vardagsrum. Kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Kaffebryggare och vattenkokare. Telefon och tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Luftkonditionering finns i varje rum. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong eller stor balkong med poolutsikt. Lägenheter med stor balkong har två solstolar på uteplatsen. Städning 6 ggr/vecka.
Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenheter

Nyrenoverade tvårumslägenheter som kan vara belägna i samtliga av hotellets byggnader. Ett separat sovrum samt ett kombinerat kök och vardagsrum med bäddsoffor som kan användas som extrabäddar. Kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Kaffebryggare och vattenkokare. Telefon och tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong, markbalkong, markterrass (som nås via ett trappsteg) eller stor balkong eller terrass. Vissa lägenheter har poolutsikt. Lägenheter med stor balkong eller terrass har två solstolar på uteplatsen. Städning 6 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenheter i etage

Nyrenoverade tvårumslägenheter i etage med ett sovrum, wc och balkong på övervåningen. På entréplanet finns ett kombinerat vardagsrum och minikök samt möjlighet till extrabäddar. Telefon och tv. Kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Kaffebryggare och vattenkokare. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong, vissa med poolutsikt. Spjälsäng får endast plats på den nedre våningen, vilket gör att vi inte rekommenderar att använda spjälsäng i detta rum. Städning 6 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenheter i etage med privat pool

Nyrenoverade tvårumslägenheter i etage med privat pool. Sovrum, wc och balkong på övervåningen. På entréplanet finns ett kombinerat vardagsrum och minikök samt möjlighet till extrabäddar. Telefon och tv. Kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Kaffebryggare och vattenkokare. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong. Spjälsäng får endast plats på den nedre våningen, vilket gör att vi inte rekommenderar att använda spjälsäng i detta rum. Städning 6 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenheter inkl. All Inclusive - Sommar 2019

Tvårumslägenheterna med All Inclusive inkluderat i priset är belägna i f.d. Stellina Royal. De består av ett separat sovrum samt ett kombinerat kök och vardagsrum med bäddsoffor som kan användas som extrabäddar. Kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Kaffebryggare och vattenkokare. Telefon och tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong, vissa med poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka. Observera att hissen inte når alla plan/lägenheter.
Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer