Kundomdömen om Stellina Village Resort - Sommar 19

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 1663 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Sandra,
Bollebygd

+
Nyrenoverat och fräscht. Låg perfekt med avstånd till strand och buss/taxi. Frukostbuffén var toppen. Den egna poolen var härlig att ha.
-
Pool/strandhanddukar till uthyrning. En skrapa att ha vid poolen, det blev halt med vattnet på klinkersen. Fanns inte sopborste eller liknande i rummet, om man spillde eller sanden följde med in.

Bekräftad gäst: 2019-10-06


10 av 10

Cathrine,
Skövde

+
Personalen Maten Läget
-
Möjligen att frukostpersonalen inte tar bort besticken

Bekräftad gäst: 2019-10-05


9 av 10

Ulla,
Trollhättan

+
Frukosten och att det var så rent och städat. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

Mona ,
Uddevalla

+
Rummen och närhet till stranden.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

Raine ,
Uddevalla

+
Trivsamt område och rent och snyggt
-
Se till att folk inte bokar upp sol stolar, med handdukar på morgonen. Med den nya turistskatten som har kommit, bör man informera om den direkt när man kommer. Speciellt på Stellina. Vi var 3 familjer som bokar lgh utifrån stellina villade. En familj gör inget val och hamnat på stellina Royal. Familjen som hamnar på royal får sämre standard på lgh än vad vi andra fick, plus att turistskatten för den familjen blev 56 €. Vi betalade 7€ för familj två, och familj tre betalade 3.50€. Det här kan ju inte vara rimligt att skiljer så mycket på turistskatten. Se till att man betalt turistskatten när man kommer till hotellet, så man vet vad det är man betalar för.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

,

+
Rent och snyggt.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

Lennart,
Kramfors

+
Bra läge fin standard bra poolområden
-
Ljudnivå i buffematsalen måste bli lägre med ljudabsorbenter eller liknande Attityden i resorptionen

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

My,
Visby

+
Poolerna, maten och viss personal
-
Bättre WiFi. Det var under all kritik.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

Ann-Katrin,
Alingsås

+
Fräscht rum god frukost mm
-
Poolhanddukar, lite mer förvaring i rummen såsom lådor eller hyllor, några fler klädhängare och tex visp och tillbringare.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


9 av 10

Adam,
Stockholm

+
Städningen var perfekt, rummen superfräscha och poolerna var lagom dimensionerade för hotellet (ingen trängsel!).
-
”Juicerna” på frukostbuffén var odrickbara. Synd på en i övrigt generös och fantastisk buffé!

Bekräftad gäst: 2019-09-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

323 omdömen
Utmärkt
 
142
Väldigt bra
 
112
Bra
 
50
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-10-05

Inlägg av sandralM133QF Bollebygd, Sverige

Grymt fint hotellkomplex

Vi bodde i 2-rumslägenhet med egen pool, var på 2 våningar, nr 16. Poolen och uteplatsen låg i skugga, när vi bodde nu i brytet, sep/okt, vi hade över 30 grader varmt, så var uppskattat med skugga. AC på båda våningar, 2 toaletter varav en med dusch. Lugnt område med delvis havsutsikt. Underbar frukostbuffé och trevlig personal. 10 med taxi till Chania för 8€. Eller bussen för 1,5€, där hållplats ligger precis utanför. 2 min promenad till fantastisk strand med solosängar o parasoll, 6€. Städning 6 dagar/vecka. Nackdel är att det inte fanns pool/strandhandukar att hyra. Annars så är detta en ställe vi inte besökt för sista gången.

 
2019-08-18

Inlägg av Sherpa789712

Mycket bra hotell

Vi hade en 2 rums etagelägenhet och all inclusive och vi var mycket nöjda med vår vistelse. Rummen var fräscha och fina med en AC enhet per våning, vi hade 1 altan och 2 balkonger. Altanen var väl möblerad och stor, den ena balkongen, den med sämre utsikt hade torkställning och var annars omöblerad, och den andra balkongen hade 2 stolar och vätte mot poolområde, chania stad, och en liten strimma hav. Hotellet kändes väl tilltaget i storlek och vi upplevde det aldrig som trångt, vi var på plats vid barnpoolen innan 09.00 varje morgon och fick alltid ett bra läge med parasoll. Det var aldrig heller särskilt långt att gå för att komma åt all inclusive utbudet. Restaurangen var riktigt bra på tema kvällarna och tillräckligt bra alla andra mål. På området fanns det även en "mini market" med rimliga priser som täckte de basala behoven. Det var väldigt enkelt att ta sig från hotellet till stranden och till chania stad.

 
2019-08-18

Inlägg av Nettis62

Fantastiskt

Detta var tredje gången vi besökte hotellet. Denna sommar stannade vi 4 veckor. Utmärkt service, mycket trevlig personal, bra mat och fräscha rum. Plus i kanten till städpersonalen. Vi kommer mer än gärna tillbaka!

 
2019-04-22

Inlägg av KarinF153 Vellinge, Sverige

Jättebra hotell och läge

Vi var ett sällskap på 12 pers som bodde en vecka i mitten av april. Vi är mycket nöjda!! För oss hade hotellet vad vi behövde. Fina pooler, god mat och bra boende. Smidigt att ha ett litet kök och kunna laga frukost och lunch. Rummet var fräscht och sängarna bekväma. Jättebra städning av rummet. Vi hade två rum borta vid den mindre poolen och två vid den större. Alla rum var bra men det var härligare område borta vid den lilla poolen eftersom det var lite lugnare. I mini market på området fanns det mesta vi behövde. En kort promenad ner till en jättefin sandstrand med fin botten. Vi åt på a la carte restaurangen tre gånger. Väldigt god mat!!! Finns även några andra restauranger i närheten. 4 km promenad längsmed havet in till Chania, eller 10 min med taxi. Kan verkligen rekommendera detta hotell. Perfekt för barnfamiljer!!

 
2018-11-15

Inlägg av conneyj Ängelholm

Mycket trevligt

Ett mycket trevligt och nyrenoverat hotell. Lägenheten vi hade var i fint skick och stor för två. Det fanns allt man behövde i lägenheten för att laga mat mm. Lagom avstånd att gå in till Chania så tar man bussen tillbaka. Busshållplats finns strax utanför hotellet. Hyrbil kan man hyra rönt hörnet. Det finns supermarkets alldeles bredvid, vill man ha de lite billigare får man gå i 10 min. Stranden är fin. Polen är bra med badvakt. Restauranger finns på lite olika ställen