1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Okeanis Golden Resort

  • Grönskande trädgård
  • Trevligt poolområde
  • Rymliga lägenheter för stora sällskap

Lägenhetshotellet Okeanis Golden Resort ligger mitt i centrala Agii Apostolis med promenadavstånd till den fina sandstranden. Här bor du i ljusa och fräscha lägenheter, har ett trivsamt poolområde att koppla av vid och en snackbar som serverar enklare rätter. Vill du ha liv och rörelse finns Chania stad med hela dess utbud av shopping, restauranger och nöjesliv ca en kvart bort med lokalbussen.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-2 personer/1-3 personer. Tvårumslägenheter för 1-4 personer/1-5 personer. Mindre tvårumslägenhet för 1-2 personer. Tvårumslägenheter med privat pool för 1-4 personer. Trerumslägenheter i etage för 2-6 personer. Trerumslägenheter i etage med privat pool 2-6 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Trevliga värdar. Att det fanns frukost. Fin pool, lugnt, välskött.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 102 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 350 m
Till centrum: 4,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Okeanis Golden Resort är ett familjeägt lägenhetshotell med en vacker trädgård med mycket blommor, träd och palmer. Mitt i trädgården finns det trivsamma poolområdet med en stor pool och separat barnpool samt gratis solstolar och parasoller. Handduksservice mot avgift. Snackbar vid poolen som serverar enklare rätter och både varma och kalla drycker under hela dagen.

Gratis wifi i allmänna utrymmen. Reception med begränsade öppettider. Till stranden är det ca 350 meter och till närmaste supermarket ca 200 meter. Till Chania stad är det ca 4,5 kilometer.

Måltider

Inga. Frukost mot tillägg.