Kundomdömen om Anais Summerstar

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 358 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

Anders ,

+
Långt och trevligt bemötande
-
.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

Inger,
Göteborg

+
Trevlig personal i reception och i restaurang. Rymliga välutrustade lgh och välskött trädgård.
-
Dåligt, utbudet av nyheter på engelska, fanns inte på TV utsändning. Baren på Summerstar hade inte utsändning av fotboll som de har haft tidigare. Saknade vattenflaska i kylskåpet när vi kom. Det har funnits tidigare.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


9 av 10

Pia,

+
Trivsam,hjälpsam personal,framförallt den norska receptionisten. Lugn miljö,rent och fint och många växter.
-
fönstret i badrummet vette mot gången utanför och det var insyn när fönstret stod öppet. Kanske någon form av gardin

Bekräftad gäst: 2019-09-20


10 av 10

Kristina,
Gällivare

+
Fint och rent, sköna sängar
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


7 av 10

Zuzana,
Stockholm

+
Stort rum, balkong mot lugn gata, pool. Läget nära stranden. Bästa stranden i Chania området! Systerhotellet hade väldigt bra mat.
-
Frukost på vårt hotell och ej endast på systerhotell. Dålig skyltning av hotellet. Oklart var transferbuss hämtar och lämnar då det var olika platser och avsaknad av tydlig busshållplats.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


10 av 10

Anita,

+
Personalen service och städning.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

Lisbeth och Göran ,
Karlskrona

+
Trevlig personal, bra service, bra läge, sängarna var bra, ingen störande trafik, rymlig lägenhet, mysig atmosfär.
-
Bättre skyltning på hotellets namn, fanns bara en liten "lapp" utanför som kan vara lätt att missa.

Bekräftad gäst: 2019-08-31


9 av 10

Carl,
Göteborg

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-08-10


10 av 10

Kristina,
Ronneby

+
-
Om man bokar så tidigt som vi gjorde, hade en biljett på 4 personer, mamma med 2 tonårsbarn och mormorborde Apollo sett till att rummen låg intill varandra! Nu ordnade det sig eftersom hotellet gav oss ett annat rum på fm men natten var fylld av besvikelse och oro om hur semestern skulle bli för oss. INTE godkänt!

Bekräftad gäst: 2019-07-07


10 av 10

Kerstin,
Västerås

+
Ett underbart rum och trevlig personal!
-

Bekräftad gäst: 2019-06-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

97 omdömen
Utmärkt
 
44
Väldigt bra
 
43
Bra
 
9
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-10-29

Inlägg av bbvl1234 Platanias, Grekland

Lugnt och strandnära

Bodde i rum 62 på Anais Summerstar mellan 13-27 okt 2018. Hotellet ligger på en liten höjd så från många lägenheter ser man havet, dock ej från vår eftersom den låg mot Chaniahållet till, men vi hade morgonsol stället. Hotellet ligger på en smal sidogata så bussen lämnade av oss ca 50 meter nedanför. Sängarna var sköna vi sov alltid bra men någon gång hände att hundarna i grannhuset skällde. AC fanns, men vi behövde ingen med tanke på årstiden. Bra utbud i butikerna som låg nära till. Havet fyra minuter bort med jättehärlig strand, gyllene ren sand, barnvänligt. Det finns en enkel strandservering med billig god "strandmat". Det tar bara ca 10 minuter att gå till två andra stränder som kan ha lä om det blåser mycket, eller bara för ombytes skull. Området hör till Kretas bästa tycker v ochi åker mycket gärna dit igen

 
2018-05-28

Inlägg av bjoeri67 Stockholms län, Sverige

Trevligt Hotel

Trevligt hotel med mycket trevlig personal. Extra trevligt att det fanns frukt och blommor på rummet vid ankomst. Sköna sängar och badrum som det går att duscha i utan att blöta ner hela lägenheten. Lugnt område och nära till havet. Åker gärna tillbaka.

 
2017-09-20

Inlägg av Sture P

Solsemester

Otroligt gemytligt med en familjär och lugn semestermiljö som alla bör uppleva. Härligt fräsch pool med möjlighet att simma runt i och få svalka när solen bränner som mest. Lugnt kvällsliv med en ofta trevlig samvaro med många nordiska gäster. Svensktalande receptionist gör det otroligt enkelt att besöka detta hotell. Mat hämtas från systerhotellet Anais Holiday och kan avnjutas i Summerstars bar/restaurang. Smart och smidigt! Vid vår sista resa fick vi ett riktigt bra rum. Sköna sängar och kuddar- bättre än många andra Grekiska hotell. Vi kommer att återkomma en tidig septembervecka nästa år. En skön avkopplande solsemester att rekommendera för många.

 
2017-08-30

Inlägg av Jannepersa Hässleholm, Sverige

Kanonhotell

Kan varmt rekommendera detta hotell. Lugnt och skönt och med otroligt trevlig och hjälpsam personal. Rummen är otroligt välstädade. Maten i poolbaren är också riktigt god. Avståndet till stranden är ca 200-300 meter. Busshållplatsen till Chania låg precis utanför hotellet. Där fanns också en mindre supermarket. Både norska och svenska talas av en del personal. Vi kan absolut tänka os att åka tillbaka hit

 
2017-08-27

Inlägg av MadeStj Malmö, Sverige

Trevligt och bra hotell

Vi bodde på hotelletkomplexet (Anais suites) mitt emot som tillhör Anais Hotel. Vi hade en etagélägenhet med alla bekvämligheter som tänkas kan behövas nära till hands om man som vi vill laga hemma egen frukost och ibland lunch. Rent och fräscht, lugnt och trevligt. 200 m till stranden, nära till mindre supermarket (precis bredvid), nära större supermarkets ca 400 m. Lätt att ta sig in till centrala Chania med buss som stannar precis utanför hotellet (bussbiljetter kan köpas i hotellreceptionen) eller med taxi (kostar ca 7euro). Möjlighet att hyra bil längre ner på gatan (Golden wheels), bra bilar och bra priser. Hotellet har ett litet gym men bra utrustat. Vi provade även restaurangen på hotellet och var positivt överraskade. Viss personal talade även svenska vilket är trevlig överraskning. Vi kan tänka oss att komma tillbaka och bo här!