1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels

apollo mondo duo

 • Hotell för vuxna över 16 år
 • Lugnt och strandnära läge
 • Inbjudande poolområde

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels är ett mindre hotell mitt på sandstranden i Agia Marina på Kreta. Här finns alla förutsättningar att njuta av en rofylld semester med utmärkt service. Till exempel anordnas middagar på stranden under stjärnklar himmel. Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels sorterar in under Apollo Mondo Duo – våra bästa vuxenhotell.

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder
Fråga en gäst

Gästerna gillar

The position, service
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 510 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels är ett fint hotell med hög standard, som vänder sig till vuxna gäster över 16 år. Hotellet har ett fantastiskt läge direkt på stranden i början av Agia Marina. Poolområdet är inbjudande och har gratis solstolar och parasoller. Pool- och strandhanddukar mot deposition. Vid poolområdet finns också en pool-/snackbar som bjuder på en fin vy över havet. Det finns en gratis inomhusjacuzzi med plats för två personer. Gästerna har också tillgång till gratis solstolar och parasoller på stranden.

Om du beställer halvpension intas rätterna på hotellets huvudrestaurang. På restaurangen serveras en buffé med spännande grekiska och internationella rätter, och det bjuds också på show cooking. Det finns även en strandrestaurang som serverar à la carte-rätter från Medelhavet lunchtid (kl. 13.00-16.00). Vid stranden finns servitörer och servering av dryck och snacks är möjligt mot avgift. Hotellet kan arrangera en privat romantisk middag för två på stranden för den som önskar (mot avgift). En lobbybar. BBQ-kväll en gång i veckan (mot avgift, reservations krävs).

Gratis wifi på hotellområdet. Internethörna mot avgift. Gratis yoga 3-5 gånger i veckan med utbildade instruktörer. Litet gratis gym. Det finns möjlighet att få massage vid stranden mot avgift. Room service dygnet runt och tvättservice mot avgift. Reception öppen dygnet runt. Underhållning varje vecka i form av kretensisk kväll med kretensiska smaker och bakgrundsmusik (ingår för gäster med halvpension) samt en musikkväll  med levande sång och musik. Lokal trafik. Från Santa Marina Plaza är det ca 2 kilometer till Platanias, och ca 8 kilometer till Chania stad (bra bussförbindelser).

Här kan du läsa mer om Apollo Mondo Duo.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension (frukost- och middagsbuffé) mot tillägg.

Om du beställer halvpension intas måltiderna på hotellets huvudrestaurang där det serveras en buffé med lokala och internationella rätter.

Frukostbuffé serveras kl. 07:45-10:30. Middagsbuffé serveras kl. 19:00-21:30.

Apollo Mondo Duo
Apollo Mondo Duo
 • Bara för vuxna
 • Nöjda hotellgäster
 • Bra läge
 • Gratis wifi