Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels

apollo mondo duo

  • Hotell för vuxna över 16 år
  • Lugnt och strandnära läge
  • Inbjudande poolområde

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels är ett mindre hotell mitt på sandstranden i Agia Marina på Kreta. Hotellet ingår i Apollo Mondo Duo – våra bästa vuxenhotell. Här finns alla förutsättningar att njuta av en rofylld semester med utmärkt service.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Nära Stranden
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 517 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels är ett fint hotell med hög standard, som vänder sig till vuxna gäster över 16 år. Hotellet har ett fantastiskt läge direkt på stranden i början av Agia Marina. Poolområdet är inbjudande med solstolar och parasoller. Vid poolområdet finns också en pool-/snackbar med vy över havet. Det finns även en gratis inomhusjacuzzi med plats för två personer. Vill du hellre bada i havet finns solstolar och parasoller på stranden.

Smaka på Medelhavet
Om du beställer halvpension serveras rätterna på hotellets huvudrestaurang. I restaurangen serveras buffé med traditionella grekiska och internationella rätter och med show cooking – matlagning live med fokus på kretensiskt kök.

Hotellets strandrestaurang serverar à la carte-rätter från Medelhavet vid lunchtid (kl. 13.00-16.00). Vill du beställa något till solstolen finns servitörer som gärna hjälper till. Du kan också överraska ditt ressällskap med en privat, romantisk middag för två på stranden. En gång i veckan arrangeras BBQ-kväll (reservation krävs).

Underhållningen på hotellet kan variera, men en kretensisk kväll med kretensiska smaker och musik (ingår för gäster med halvpension) brukar vara del av utbudet, samt en musikkväll med levande sång och musik.

Receptionen är öppen dygnet runt. Lokal trafik nära hotellet (ett fåtal rum kan störas av trafiken). Från Santa Marina Plaza är det ca 2 kilometer till Platanias, och ca 8 kilometer till Chania stad (bra bussförbindelser).

Träning och välmående
På hotellet kan du delta i yogaklasser 3-5 gånger i veckan, med våra utbildade Apollo-instruktörer. Det finns också ett litet gym. På stranden brukar det gå att beställa välgörande massage.

Ingår i Apollo Mondo Duo på Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels
Morgonrock och tofflor
Yoga 3-5 gånger i veckan
Gym
Wifi på hotellområdet
Solstolar och parasoller

Mot avgift eller deposition
Pool- och strandhanddukar (mot deposition)
Massage
Room service dygnet runt
Tvättservice
Internethörna

Här kan du läsa mer om Apollo Mondo Duo.

Måltider

Frukostbuffé ingår i priset. Halvpension (frukost- och middagsbuffé) finns mot tillägg. Om du beställer halvpension äter du på hotellets huvudrestaurang där det serveras en buffé med lokala och internationella rätter.

Frukostbuffé serveras kl. 07:45-10:30. Middagsbuffé serveras kl. 19:00-21:30.

Apollo Mondo Duo
Apollo Mondo Duo
  • Bara för vuxna
  • Nöjda hotellgäster
  • Bra läge
  • Gratis wifi