Kundomdömen om Ninemia Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 262 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Lena,
Helsingborg

+
Allt var bra ingenting att klaga på
-
I så fall toaletten vid poolen städades nog bara morgonen på kvällen va den inte så fräsch

Bekräftad gäst: 2019-10-13


10 av 10

Åke ,
Eskilstuna

+
Läget och personalen
-
Skaffa köksbord, efter som det finns ett litet kök

Bekräftad gäst: 2019-10-11


8 av 10

Torbjörn,
RÅÅ

+
Lugnt och trevlig atmosfär, äldre publik och inget störande ljud od efter klockan 23.00. Vänlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


9 av 10

Stefan,
Östhammar

+
Läget på lägenheten (nr 8) var perfekt. Rymlig och bra dusch. Wi-fi fungerade bra för vårt användningsområde.
-
Tråkigt att vi inte fick disponera lägenheten längre då vi hade sen avresa (transferavgång 20.35). Vår lägenhet hade inte fått några nya gäster när vi steg på bussen.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

Åsa,
Helsingborg

+
Läget, mycket fräscht, mycket vänlig, hjälpsam och trevlig personal.
-
Kunna ha ytterbelysningen tänd även om man drar ur brickan ur hållaren som bryter strömmen. Helt omöjligt att se och kunna låsa upp i mörkret när inte ytterbelysingen går att ha tänd. Lite väl dyrt för safetyboxen, man borde betala i förskott och få tillbaka en del av summan. Vattenkokare i lägenheterna, hade både sparat tid åt gästen och el åt hotellet. Sopborste och skyffel så att man själv kan sopa upp smulor, sand etc.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

Karin,
Göteborg

+
Lagom stort trevlig personal stora rum fräscht nära havet
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


10 av 10

Britt-Marie,
Göteborg

+
Närheten till havet och restauranger.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


10 av 10

Tord,
Malmberget

+
underbar personal hjälpsamma och vänliga
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


8 av 10

,

+
Lugnt och trevligt, fräscht, nära stranden. Restaurang Sebastians, toppen!
-
Vore bra med en hylla i duschutrymmet att kunna ställa schampo och tvål. Safety-box med kodlås önskas, inget vidare att ha med den nyckeln med sig på stranden. Kokplattorna mycket dåliga, tar 20 min att koka upp vatten, borde finnas vattenkokare!

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

Carina ,
Laholm

+
Litet trevligt hotell
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

49 omdömen
Utmärkt
 
24
Väldigt bra
 
21
Bra
 
4
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2017-09-17

Inlägg av 852sussieh Öjebyn, Sverige

Semester september 2017

Litet mysigt hotell vid stranden, vilket läge 👍. Trevlig personal trevliga lägenheter, det fanns bra med porslin och stekgrejer i lägenheten samt kaffebryggare och brödrost. Sen låg restaurang Sebastian mellan hotellet och beachen, som också varmt kan rekommenderas. Poolen e lagom stor med en mindre del för barn, stranden nedanför tycker vi e den bästa i agia marina och långgrunt. Hotellet ligger mitt i agia marina och vi gick in till Platanias på 30 minuter. Fina busshållplatser i närheten och många fina restauranger intill Ninemia, detta hotell rekommenderas verkligen 😍

 
2017-08-08

Inlägg av kristinaw657

Rent och fräscht

Ligger fantastiskt bra, nära till havet med fin strand. Fräscha lägenheter men väldigt spartanskt inredda. Jag hade önskat lite mer krokar att hänga handduken på, mer förvaring och lite bättre utrustning i köket. Bor gärna här igen trots allt!

 
2016-08-11

Inlägg av lexia0 Korfu, Grekland

Strandnära

Nöjda , rent och fräscht, jag och min dotter hade toppen läge på vårt rum utsikt över både poolområde och hav, trevlig personal som jobbade vid strand baren Nära till supermarket Busshållsplats rätt nära som tar dig till Chania om du vill. Trevligt att promenera till platanias på kvällen

 
2015-09-13

Inlägg av vivekaf2015 Ko Samet, Thailand

Strandnära

Bra hotell med stora rum, vi hade en 2-rumslägenhet med utsikt mot havet.Hotellet ligger strandnära och Sebastian`s var en jättebra restaurang. Fin omgivning med mycket blommor och väldigt söta kattungar. Köket kunde vara bättre utrustat. Sängarna var ovanligt bra för att vara i Grekland.

 
2014-10-23

Inlägg av mariasV3977AU Östersund, Sverige

Underbart ställe-rekommenderas!!

Vi var två familjer med barn mellan 5 och 9 år som bodde på Ninemia i juli 2014. Alla 8 personer var rörande överens om att detta var ett av de bästa ställen vi varit till och vi är vana världsresenärer. Hotellet är enkelt men trivsamt, rent och fräscht. Växterna och miljön omkring hotellet är helt fantastisk. Poolen är superfräsch och det fanns alltid solstolar lediga. Det är lugnt och trivsamt kring poolen. Läget är ultimat nära den rena och fina stranden. Vattnet är turkost och vi såg inte ett skräp. Restaurangen intill (Sebastians) var så bra så där åt vi hela tiden. Allt på menyn var fantastiskt gott och till bra priser. Personalen på hotellet och restaurangen är genomtrevliga och fick oss verkligen att känna oss välkomna. Som ni hör är vi mycket nöjda, stället överträffade alla förväntningar. Vi kommer tillbaka!!