1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Ninemia Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

,

+
Läget och storleken på hotellet
-

Bekräftad gäst: 2019-05-18


9 av 10

Anders,
Stockholm

+
Läget nära havet och havsutsikten. Sköna sängar Rymlig tvårumslägenhet
-
Avlopp som tål att spola ner toapapper i.

Bekräftad gäst: 2019-05-11


10 av 10

Ingrid ,
Kungsbacka

+
Madrasserna och kuddarna var mjuka och goa. Täcket likaså. Rena och fräscha. Vi var de första gästerna i rummet de. Här säsongen. De öppnade dagarna före 1 maj. Långt ifrån fullbelagt. Hotellet har ingen egen restaurang men det låg en i anslutning till området. Gick att äta maten, engelskinspirerad.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-11


10 av 10

,

+
fint å fräscht, nära stranden och strandbaren Sebastian"s är toppen.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-20


8 av 10

Henrik,
Alsike

+
Läget, närhet till restauranger och stranden.
-
Mer möbler i lägenheten, den ekade nästa tom

Bekräftad gäst: 2018-10-05


9 av 10

Maud,
Sundbyberg

+
Rent och fint .Bra rum och trevlig personal.Välskött och fin trädgård.
-
Ledstång vid trappan till poolen.Samt dusch vid poolen..

Bekräftad gäst: 2018-10-05


10 av 10

,

+
Närheten till stranden.
-
Bättre uppkoppling till nätet.

Bekräftad gäst: 2018-09-28


10 av 10

Maj-Britt,
Luleå

+
MIljön och den trevliga atmosfären!
-
Duschen var mycket trång!

Bekräftad gäst: 2018-09-22


10 av 10

,

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2018-09-21


9 av 10

Anne,
Färgelanda

+
Läget nära stranden, trevlig personal, bra städning. De ordnade så vi fick lgh på bottenplan samt extramadrass till extrabädden. Guld värd när en av resenärerna är 85+
-
Att man får ha rummet tills resavgång. Nu fick vi betala 20E + byta rum. Att man kan boka vilket läge/våning på rummet man vill ha redan när man bokar så man slipper allt extra jobb med att ringa Apollo o sedan mejla hotellet.

Bekräftad gäst: 2018-09-16


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

48 omdömen
Utmärkt
 
24
Väldigt bra
 
20
Bra
 
4
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2017-09-17

Inlägg av 852sussieh Öjebyn, Sverige

Semester september 2017

Litet mysigt hotell vid stranden, vilket läge 👍. Trevlig personal trevliga lägenheter, det fanns bra med porslin och stekgrejer i lägenheten samt kaffebryggare och brödrost. Sen låg restaurang Sebastian mellan hotellet och beachen, som också varmt kan rekommenderas. Poolen e lagom stor med en mindre del för barn, stranden nedanför tycker vi e den bästa i agia marina och långgrunt. Hotellet ligger mitt i agia marina och vi gick in till Platanias på 30 minuter. Fina busshållplatser i närheten och många fina restauranger intill Ninemia, detta hotell rekommenderas verkligen 😍

 
2017-08-08

Inlägg av kristinaw657

Rent och fräscht

Ligger fantastiskt bra, nära till havet med fin strand. Fräscha lägenheter men väldigt spartanskt inredda. Jag hade önskat lite mer krokar att hänga handduken på, mer förvaring och lite bättre utrustning i köket. Bor gärna här igen trots allt!

 
2016-08-11

Inlägg av lexia0 Korfu, Grekland

Strandnära

Nöjda , rent och fräscht, jag och min dotter hade toppen läge på vårt rum utsikt över både poolområde och hav, trevlig personal som jobbade vid strand baren Nära till supermarket Busshållsplats rätt nära som tar dig till Chania om du vill. Trevligt att promenera till platanias på kvällen

 
2015-09-13

Inlägg av vivekaf2015 Ko Samet, Thailand

Strandnära

Bra hotell med stora rum, vi hade en 2-rumslägenhet med utsikt mot havet.Hotellet ligger strandnära och Sebastian`s var en jättebra restaurang. Fin omgivning med mycket blommor och väldigt söta kattungar. Köket kunde vara bättre utrustat. Sängarna var ovanligt bra för att vara i Grekland.

 
2014-10-23

Inlägg av mariasV3977AU Östersund, Sverige

Underbart ställe-rekommenderas!!

Vi var två familjer med barn mellan 5 och 9 år som bodde på Ninemia i juli 2014. Alla 8 personer var rörande överens om att detta var ett av de bästa ställen vi varit till och vi är vana världsresenärer. Hotellet är enkelt men trivsamt, rent och fräscht. Växterna och miljön omkring hotellet är helt fantastisk. Poolen är superfräsch och det fanns alltid solstolar lediga. Det är lugnt och trivsamt kring poolen. Läget är ultimat nära den rena och fina stranden. Vattnet är turkost och vi såg inte ett skräp. Restaurangen intill (Sebastians) var så bra så där åt vi hela tiden. Allt på menyn var fantastiskt gott och till bra priser. Personalen på hotellet och restaurangen är genomtrevliga och fick oss verkligen att känna oss välkomna. Som ni hör är vi mycket nöjda, stället överträffade alla förväntningar. Vi kommer tillbaka!!