1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Ninemia Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 217 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

,

+
Bättre service i receptionen, stod den skulle vara öppen men ibland var där ingen
-

Bekräftad gäst: 2019-08-16


8 av 10

Anders,
Kristianstad

+
Närheten till stranden. Rent och snyggt på stranden. Inte trångt med solstolar. Gratis solstolar.
-
Större dusch.

Bekräftad gäst: 2019-08-16


10 av 10

anette,
Märsta

+
Mysigt hotell , inrammat af sköna växter och blommar Trevlig personal , strand bar/restaurant som lå fantastisk Med service og servering på stranden också. Fina store lägenheter som var mycket snyggare end i på Apollo hade vist på billede i katalogen
-
Vi hade ingen wi-fi som det var angivet Bädd Madras till extra sängen behöves Saknar lite at hänga av sig kläder på

Bekräftad gäst: 2019-07-27


10 av 10

Lotta,
Stockholm

+
Utsikten från balkongen. Mysig utemiljö.
-
Det utlovade wi-fi fungerade inte.

Bekräftad gäst: 2019-07-20


10 av 10

Carina,
Uppsala

+
Närheten till både pool och havet
-
En dusch vid poolen Gärna en vattenkokare på rummet Vet inte om det bara var på vårt rum men duschkabinen var väldigt liten.

Bekräftad gäst: 2019-07-13


9 av 10

,

+
De rymliga fräscha lägenheterna alldeles vid stranden samt lugnet.
-
Uselt att Apollo ändrar den avtalade flygtiden för hemresan från 12 på dagen till 11.30 på natten. Den bekväma flygtiden var en viktig förutsättning för mitt köp av resan så detta avtalsbrott gjorde mig mycket besviken och arg, särskilt som ingen ansats alls verkade göras för att återgå till avtalad tid trots att Apollo hade flera månader på sig att fixa detta. DÅLIGT!

Bekräftad gäst: 2019-06-29


9 av 10

Anna,
Knivsta

+
Närheten till stranden, ”gratis” solstolar/parasoll, vänlig personal, lugn atmosfär
-
Förbättra wifi

Bekräftad gäst: 2019-06-28


9 av 10

,

+
Läget
-
Bättre Wifi . Breddade matmeny.

Bekräftad gäst: 2019-06-01


10 av 10

Pasi,
Eskilstuna

+
Nära till pool och strand och strand restaurangen.
-
Bättre köksutrustning, kaffebryggare , micro.

Bekräftad gäst: 2019-05-24


8 av 10

,

+
Läget och storleken på hotellet
-

Bekräftad gäst: 2019-05-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

49 omdömen
Utmärkt
 
24
Väldigt bra
 
21
Bra
 
4
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2017-09-17

Inlägg av 852sussieh Öjebyn, Sverige

Semester september 2017

Litet mysigt hotell vid stranden, vilket läge 👍. Trevlig personal trevliga lägenheter, det fanns bra med porslin och stekgrejer i lägenheten samt kaffebryggare och brödrost. Sen låg restaurang Sebastian mellan hotellet och beachen, som också varmt kan rekommenderas. Poolen e lagom stor med en mindre del för barn, stranden nedanför tycker vi e den bästa i agia marina och långgrunt. Hotellet ligger mitt i agia marina och vi gick in till Platanias på 30 minuter. Fina busshållplatser i närheten och många fina restauranger intill Ninemia, detta hotell rekommenderas verkligen 😍

 
2017-08-08

Inlägg av kristinaw657

Rent och fräscht

Ligger fantastiskt bra, nära till havet med fin strand. Fräscha lägenheter men väldigt spartanskt inredda. Jag hade önskat lite mer krokar att hänga handduken på, mer förvaring och lite bättre utrustning i köket. Bor gärna här igen trots allt!

 
2016-08-11

Inlägg av lexia0 Korfu, Grekland

Strandnära

Nöjda , rent och fräscht, jag och min dotter hade toppen läge på vårt rum utsikt över både poolområde och hav, trevlig personal som jobbade vid strand baren Nära till supermarket Busshållsplats rätt nära som tar dig till Chania om du vill. Trevligt att promenera till platanias på kvällen

 
2015-09-13

Inlägg av vivekaf2015 Ko Samet, Thailand

Strandnära

Bra hotell med stora rum, vi hade en 2-rumslägenhet med utsikt mot havet.Hotellet ligger strandnära och Sebastian`s var en jättebra restaurang. Fin omgivning med mycket blommor och väldigt söta kattungar. Köket kunde vara bättre utrustat. Sängarna var ovanligt bra för att vara i Grekland.

 
2014-10-23

Inlägg av mariasV3977AU Östersund, Sverige

Underbart ställe-rekommenderas!!

Vi var två familjer med barn mellan 5 och 9 år som bodde på Ninemia i juli 2014. Alla 8 personer var rörande överens om att detta var ett av de bästa ställen vi varit till och vi är vana världsresenärer. Hotellet är enkelt men trivsamt, rent och fräscht. Växterna och miljön omkring hotellet är helt fantastisk. Poolen är superfräsch och det fanns alltid solstolar lediga. Det är lugnt och trivsamt kring poolen. Läget är ultimat nära den rena och fina stranden. Vattnet är turkost och vi såg inte ett skräp. Restaurangen intill (Sebastians) var så bra så där åt vi hela tiden. Allt på menyn var fantastiskt gott och till bra priser. Personalen på hotellet och restaurangen är genomtrevliga och fick oss verkligen att känna oss välkomna. Som ni hör är vi mycket nöjda, stället överträffade alla förväntningar. Vi kommer tillbaka!!