1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Margarita Beach Resort G D's Hotels

Enrumslägenhet, All Inclusive

Fina enrumslägenheter med ett kombinerat vardagsrum och minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Telefon och satellit-tv. Gratis luftkonditionering och deponering. Gratis wifi. Hårtork. Dusch och wc. Balkong, markbalkong eller markterrass. Vissa med begränsad havsutsikt eller havsutsikt. Lägenheter med markterrass har några trappsteg upp till uteplatsen. Städning 6 ggr/vecka.

Enrumslägenheter

Fina enrumslägenheter med ett kombinerat sovrum och vardagsrum med dubbelsäng. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Extrabädd i form av bäddsoffa eller bäddfåtölj. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Balkong, markbalkong eller markterrass. Vissa balkonger har begränsad havsutsikt eller havsutsikt. Lägenheter med markterrass har två trappsteg upp till uteplatsen/ingången till lägenheten. Städning 6 ggr/vecka.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.

Tvårumslägenhet, All Inclusive.

Tvårumslägenheter med ett separat sovrum samt kombinerat vardagsrum och minikök. Kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Telefon och satellit-tv med dvd. Gratis luftkonditionering och deponering. Wifi mot avgift. Hårtork. Dusch och wc. Balkong, markbalkong eller markterrass. Vissa med begränsad havsutsikt eller havsutsikt. Lägenheter med markterrass har några trappsteg upp till uteplatsen. Städning 6 ggr/vecka.
Antal personer: 1-4 personer

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter med ett separat sovrum samt kombinerat vardagsrum och minikök. Extrabädd i form av bäddsoffa. Kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Balkong, markbalkong eller markterrass. Vissa balkonger har begränsad havsutsikt. Lägenheter med markterrass har ett trappsteg upp till uteplatsen/ingången till lägenheten. Städning 6 ggr/vecka.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer.