1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Kambos Village G D's Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 686 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Liane,
Helsingborg

+
-
Bättre mat till barnen.

Bekräftad gäst: 2019-08-18


7 av 10

Fredrik,
Gärsnäs

+
AC i båda rummen. Bra läge. Fräscht.
-
Glutenfria maten och framför allt att de själva har bättre koll och info till gästerna på vad som är glutenfritt när de vet att det finns det behovet bland gästerna. Mer aktiviteter.

Bekräftad gäst: 2019-08-17


5 av 10

Fessha,
Stockholm

+
Nära till fin strand, nära till bussen, nära till affärer och lekplatser. Absolut lugnt ställe!
-
Jag jämför stället med andra ställen som varit på. Maten kunde variera mera. Det som ingick i all inklusive i baren för barnen och för mig som inte gillar mkt alkohol var väldigt lite, inte ens. Glass, fanta och cola bara, det gjorde mig besviken när jag inte kunde få gott kaffe i baren! Handdukar fick jag hyra men ni har sagt att jag skulle få handdukar mot deposition och det var fel info från tjejen som jag talade med innan resan.

Bekräftad gäst: 2019-08-17


7 av 10

Mattias,
Motala

+
Jättetrevlig o serviceinriktad personal
-

Bekräftad gäst: 2019-08-10


9 av 10

Anna-karin ,
Lindesberg

+
Närheten till allt. Personalen är så omtänksam och hälsar alltid.
-
Att man får äta lunch när man åker hem sent.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


7 av 10

Sara,
Surahammar

+
Rummen och poolområdet
-
MATEN! rå kyckling och mest konstig mat som varken passade barn eller vuxna. Och drycken var heller inte som förväntat.. Lätt/mellan öl, ingen/minimal mängd sprit i drinkarna och juice som smakade som om den var gjord på enbart konserveringsmedel och E-ämnen.

Bekräftad gäst: 2019-08-09


6 av 10

Linnéa ,
Göta

+
Poolen
-
Låsbara toaletter.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


8 av 10

Agneta,
Motala

+
Poolområdet! Perfekt när man reser med barn. Servicen i baren. Mycket trevlig personal.
-
Större variation och flera rätter för barnen. Mer grillat på buffén. Det är det kocken var bäst på.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


7 av 10

Karin,
Täby

+
Trevligt poolområde och bra rum
-
Maten var god vissa dagar, men lite tråkig vissa dagar, och hade väldigt litet utbud. Flera av dagarna serverades det indisk/asiatisk mat, men vi hade föredragit att istället få mer grekisk mat. En kväll var det grekisk afton, med enbart grekisk mat, och den var mycket god, så det hade det gärna fått vara mer av.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


10 av 10

Liv,
Hässleholm

+
Frukosten
-

Bekräftad gäst: 2019-08-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

116 omdömen
Utmärkt
 
37
Väldigt bra
 
59
Bra
 
15
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-07-14

Inlägg av 205mikaelh

Träningsläger

Enligt Kambodja hemsida skall det finnas en olympisk bassäng. Vilket det inte gör. Enda anledning till att vi bokade detta hotell. Bassängen håller endast 25 meter. Öppnar 10. Och då är poolen full med barn. Mycket besviken på detta. Annars är maten och hotellet ok.

 
2019-06-04

Inlägg av 681helenaf Kil, Sverige

Lugnt och välstädat hotell med trevlig personal

Vi besökte hotellet i slutet av maj, så det var inte under högsäsong. Fanns tillräckligt med solstolar och de behövde inte paxas innan frukost utan man fick plats iallafall. Aldrig trångt i poolen. Vill man bada i havet med fin sandstrand så får man gå en bit in mot Agia Marina. Annars finns det helt ok strand närmare. Hotellet ligger nära busshållplatsen in till Chania. En enkelbiljett kostar 1.80 Euro och hållplatsen ligger till vänster på huvudgatan (förbi butiken SunRay). Hotellet ligger även nära en livsmedelsbutik, Atlas Supermarket. Den ligger till höger på huvudgatan.

 
2018-08-19

Inlägg av _annalenaenback Piteå, Sverige

Jättefint.

Jätte fint hotell. Trevlig personal. Mycket bra mat. Rent och snyggt överallt. Min andra vistelse här och kommer att åka hit igen. Skickar med en bild från vår balkong, poolområdet som var så rent och snyggt.

 
2017-09-15

Inlägg av GourmetStockholm Stockholm

Passade bra för oss

Hotellet passade väldigt bra för våra behov. Vårt rum hade kyl och spisplattor. Så vi kunde laga mat själva när vi ville. Samtidigt som det fanns bar och restaurang på hotellet. Frukostbuffén hade allt som var nödvändigt. Bra städning och mycket trevlig och hjälpsam personal i receptionen. Stranden som ligger nedanför hotellet är fin. Men en del vassa stenar. Rekommenderas att köpa strandskor som går att bada i. Eller att gå en bit bort till Platanias. Våra minsta barn ville helst bada i poolen.

 
2017-09-13

Inlägg av Camilla G Kristianstad, Sverige

Underbart hotell

Fantastiskt rent o snyggt. Mycket trevlig personal och helt okej frukost. Alltid lediga stolar vid poolen. Lungt och skönt område. 10-15 min promenad in till Platanias med många matställen. Nära till havet, går man lite så kommer man till riktigt fin strand, med fin havsbotten utan stenar.