Kundomdömen om Iolida Star

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 107 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Ola,
Brottby

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

Ulrica,
Dalarna

+
Bra frukost o kvällsmat
-
Ingen myskänsla vid kvällsmatsbuffen , högljutt behövs dämpning av både ljus o ljud. Duschen i källaren lite krokar att hänga sina kläder på

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

Gunilla ,
Eskilstuna

+
Mycket trevlig person, bra städning o god mat.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

,

+
Bra service, fräsch rummet
-

Bekräftad gäst: 2019-08-10


7 av 10

Malin,
Vetlanda

+
Städningen!! Ac i båda rummen!!
-
Frukost o middagsrestaurangen är alldeles för högljudd! Ingen dämpning av ljudet med tex plattor i taket. Åt så fort man bara kunde ingen njutning alls! Pga hög ljudvolym! Inga bekväma stolar . Saknade att man fick 1 vatten flaska på rummet varje dag!! Om man behöver dricka under natten tex.Fick 1 första dagen sen inget! Man ska ju inte behöva köpa det när man betalar för all inclusive!!!! Dåligt att inte båda barerna hade samma öppettider!! Stranden var ju katastrof vid hotellet. Fanns knappt platser så vi gick till ett annat hotell o hyrde stolar . Betala för poolhanddukar vilket skämt!!

Bekräftad gäst: 2019-07-27


7 av 10

Karl-Henrik,
Kristianstad

+
Lugnt o skönt, lagom stort, mycket bra läge,
-
byt diskmaskin i matsalen, tallrikar, bestick, glas var ständigt smutsiga, kanske en ny kock också..kunde varit bättre mat, framförallt bättre tillagat,

Bekräftad gäst: 2019-07-27


7 av 10

Fredrik,
VÄSTERÅS

+
Personalen, väldigt trevliga och serviceinriktade.
-
För att vara klassat som 4-stjärnigt så var det väldigt slitet, ACn fungerade inte som den skulle, stopp i duschen etc. skulle mer säga 3-stjärnigt baserat på standarden.

Bekräftad gäst: 2019-07-06


10 av 10

Anica,
Lidköping

+
Rummet med havsutsikt, bemötandet av de som jobbar där.
-
De sista 2kvällar tror jag körde de utan AC på kvällsmaten, det va jättevarmt och man ville bara därifrån hur snabbt som helst, vet dock ej varför det va så!

Bekräftad gäst: 2019-06-23


5 av 10

Maria,
Stockholm

+
Städningen. Sköna sängar. Utsikten. Tyst.
-
Frukostmiljön var hemsk. Högljutt och dålig dämpning i lokalen. Dåligt att man inte kunde sitta utomhus. Saknar den förra restaurangen vid havet. Avloppet klarade inte av att man duschade så det rann ut vatten från golvavloppet. Trångt kök med luckor som var svåra att få upp pga att det satt ett brandlarm i vägen. Bodde mycket bättre sist vi bodde där så det är verkligen ojämnt vad man får för samma pris. Gillar inte heller den nya restaurangen. Detta gör att vi inte vill komma tillbaka.

Bekräftad gäst: 2019-06-21


9 av 10

,

+
Receptionen - og deres venlige adfærd overfor de besøgende ..
-
Havde all incl. vil foreslå at juice bliver uden omk. til børn - da selvsamme juice bliver brugt til drinks - hvilket jo ikke giver mening.

Bekräftad gäst: 2019-05-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

448 omdömen
Utmärkt
 
197
Väldigt bra
 
150
Bra
 
56
Mindre bra
 
24
Underkänt
 
21

5 senaste omdömen

2019-09-19

Inlägg av Hargus23 Degerfors, Sverige

Rekommenderas

Trivdes bra här. Sköna sängar. Trevlig personal. Rent och snyggt i lägenheten Tyvärr väldigt slamrigt i matsalen, behövs lite ljuddämpande där. Tråkigt att man fick betala 6 euro för solstolarna på stranden. Om man går 50 meter så kan man hyra gratis om man beställer något för 6 euro. Men över lag ett mycket bra hotell. Jag bor gärna här igen.

 
2019-08-27

Inlägg av Inga H Patong

Perfekt läge med skönaste sängarna

Vilket Toppenläge, fräscha lägenheter. Men bäst av allt är sängarna som är de skönaste jag sovit i. Lefteris i receptionen gav oss sina bästa restaurang tips. Nära till allt. Enkelt att komma hem via stranden. Supermarket bredvid. AirCond fungerade perfekt. Duschen superbra.

 
2019-08-11

Inlägg av 834christelb Bromölla, Sverige

Strandnära

Bodde här i 1 vecka med mina tonårsdöttrar. Firade en födelsedag med familjen så vi var totalt 14 st i sällskapet. Rummet/ lägenheten var stor och rymlig. Rent, fräscht och med grekiska mått en bra standard. Mycket liten möjlighet till matlagning. Fanns 2 st kokplattor, kylskåp, vattenkokare och kaffebryggare. Porslin för 5 personer. Havsutsikt från vår balkong. Poolområdet upplevdes trångt då det har många runt poolen som tingade platser redan tidigt på morgonen. Solstolar vid havet kostade 3 euro per styck. Frukost intogs på grannhotellet. Fräscht där också. Hotellet ligger vid en livlig gata. Inget som märktes på vårt rum dock. Många restauranger på promenad avstånd.

 
2019-08-08

Inlägg av Rosycheeks77 Stockholm, Sverige

mycket trevlig semester

vi bodde fem personer (2 vuxna, 3 barn) en vecka på iolida beach med all inclusive. all personal var väldigt trevlig och hjälpsam, maten över lag bra (variation, presentation, hygien och mestadels vällagad), okej drinkar. matsalen där frukost och middag serverades var slamrig men fräsch. poolen ren men trots att det står att man inte får reservera stolar var alla solstolar upptagna (trots folktomt på området) redan klockan 8:00. härlig strand precis nedanför med mest finkornig sand. rummet var okej, trots att vi hade balkong mot vägen, luktade lite fukt i garderoberna och badrummet men annars fräscht och rent. vi stördes inte av trafiken utanför eller särskilt av ac:n, men det är väl olika. vi var lite oroliga efter att ha läst en del omdömen, men vi hade en mycket bra semester, inget att klaga på!

 
2019-07-22

Inlägg av masseman72

Återkommer gärna!!! :-)

Hade sett fram emot denna resa och den uppfyllde verkligen mina förväntningar och jag åker gärna tillbaka till detta härliga ställe. Det som drar ned lite på betyget var standarden på rummet men för övrigt funktionellt. Städ personalen ska ha ett litet plus i kanten för att deras städning och framför allt deras djurmotiv av handduken var ett trevligt inslag. Jag tyckte maten var mycket god och variationsrik vilket uppskattades och restaurangchefen ska ha en stjärna i rocken då han ordnade mat på vår utresedag, mycket uppskattat!!! Återvänder gärna till detta hotell då jag tyckte mat. läge och service var verkligen toppklass.