1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Iolida Star

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

,

+
Bra service, fräsch rummet
-

Bekräftad gäst: 2019-08-10


7 av 10

Malin,
Vetlanda

+
Städningen!! Ac i båda rummen!!
-
Frukost o middagsrestaurangen är alldeles för högljudd! Ingen dämpning av ljudet med tex plattor i taket. Åt så fort man bara kunde ingen njutning alls! Pga hög ljudvolym! Inga bekväma stolar . Saknade att man fick 1 vatten flaska på rummet varje dag!! Om man behöver dricka under natten tex.Fick 1 första dagen sen inget! Man ska ju inte behöva köpa det när man betalar för all inclusive!!!! Dåligt att inte båda barerna hade samma öppettider!! Stranden var ju katastrof vid hotellet. Fanns knappt platser så vi gick till ett annat hotell o hyrde stolar . Betala för poolhanddukar vilket skämt!!

Bekräftad gäst: 2019-07-27


7 av 10

Karl-Henrik,
Kristianstad

+
Lugnt o skönt, lagom stort, mycket bra läge,
-
byt diskmaskin i matsalen, tallrikar, bestick, glas var ständigt smutsiga, kanske en ny kock också..kunde varit bättre mat, framförallt bättre tillagat,

Bekräftad gäst: 2019-07-27


7 av 10

Fredrik,
VÄSTERÅS

+
Personalen, väldigt trevliga och serviceinriktade.
-
För att vara klassat som 4-stjärnigt så var det väldigt slitet, ACn fungerade inte som den skulle, stopp i duschen etc. skulle mer säga 3-stjärnigt baserat på standarden.

Bekräftad gäst: 2019-07-06


10 av 10

Anica,
Lidköping

+
Rummet med havsutsikt, bemötandet av de som jobbar där.
-
De sista 2kvällar tror jag körde de utan AC på kvällsmaten, det va jättevarmt och man ville bara därifrån hur snabbt som helst, vet dock ej varför det va så!

Bekräftad gäst: 2019-06-23


5 av 10

Maria,
Stockholm

+
Städningen. Sköna sängar. Utsikten. Tyst.
-
Frukostmiljön var hemsk. Högljutt och dålig dämpning i lokalen. Dåligt att man inte kunde sitta utomhus. Saknar den förra restaurangen vid havet. Avloppet klarade inte av att man duschade så det rann ut vatten från golvavloppet. Trångt kök med luckor som var svåra att få upp pga att det satt ett brandlarm i vägen. Bodde mycket bättre sist vi bodde där så det är verkligen ojämnt vad man får för samma pris. Gillar inte heller den nya restaurangen. Detta gör att vi inte vill komma tillbaka.

Bekräftad gäst: 2019-06-21


9 av 10

,

+
Receptionen - og deres venlige adfærd overfor de besøgende ..
-
Havde all incl. vil foreslå at juice bliver uden omk. til børn - da selvsamme juice bliver brugt til drinks - hvilket jo ikke giver mening.

Bekräftad gäst: 2019-05-25


9 av 10

,

+
Mycket trevligt hotell med bra personal.God och varierande mat.
-
Dämpa ljudnivån i restaurangen. Städa stranden vid hotellet.

Bekräftad gäst: 2018-10-05


9 av 10

Jan,
Halmstad

+
Bra pooler, rent och fint VARJE dag.
-
Bättre fungerande gym, det mesta var trasigt, Fler rökfria områden.

Bekräftad gäst: 2018-09-28


8 av 10

Olga,

+
Läge
-
Vill ha Happy hour tillbaka

Bekräftad gäst: 2018-09-22


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

424 omdömen
Utmärkt
 
183
Väldigt bra
 
146
Bra
 
54
Mindre bra
 
23
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2019-08-11

Inlägg av 834christelb Bromölla, Sverige

Strandnära

Bodde här i 1 vecka med mina tonårsdöttrar. Firade en födelsedag med familjen så vi var totalt 14 st i sällskapet. Rummet/ lägenheten var stor och rymlig. Rent, fräscht och med grekiska mått en bra standard. Mycket liten möjlighet till matlagning. Fanns 2 st kokplattor, kylskåp, vattenkokare och kaffebryggare. Porslin för 5 personer. Havsutsikt från vår balkong. Poolområdet upplevdes trångt då det har många runt poolen som tingade platser redan tidigt på morgonen. Solstolar vid havet kostade 3 euro per styck. Frukost intogs på grannhotellet. Fräscht där också. Hotellet ligger vid en livlig gata. Inget som märktes på vårt rum dock. Många restauranger på promenad avstånd.

 
2019-08-08

Inlägg av Rosycheeks77 Stockholm, Sverige

mycket trevlig semester

vi bodde fem personer (2 vuxna, 3 barn) en vecka på iolida beach med all inclusive. all personal var väldigt trevlig och hjälpsam, maten över lag bra (variation, presentation, hygien och mestadels vällagad), okej drinkar. matsalen där frukost och middag serverades var slamrig men fräsch. poolen ren men trots att det står att man inte får reservera stolar var alla solstolar upptagna (trots folktomt på området) redan klockan 8:00. härlig strand precis nedanför med mest finkornig sand. rummet var okej, trots att vi hade balkong mot vägen, luktade lite fukt i garderoberna och badrummet men annars fräscht och rent. vi stördes inte av trafiken utanför eller särskilt av ac:n, men det är väl olika. vi var lite oroliga efter att ha läst en del omdömen, men vi hade en mycket bra semester, inget att klaga på!

 
2019-07-22

Inlägg av masseman72

Återkommer gärna!!! :-)

Hade sett fram emot denna resa och den uppfyllde verkligen mina förväntningar och jag åker gärna tillbaka till detta härliga ställe. Det som drar ned lite på betyget var standarden på rummet men för övrigt funktionellt. Städ personalen ska ha ett litet plus i kanten för att deras städning och framför allt deras djurmotiv av handduken var ett trevligt inslag. Jag tyckte maten var mycket god och variationsrik vilket uppskattades och restaurangchefen ska ha en stjärna i rocken då han ordnade mat på vår utresedag, mycket uppskattat!!! Återvänder gärna till detta hotell då jag tyckte mat. läge och service var verkligen toppklass.

 
2019-07-22

Inlägg av Jan-Erik S

Servicen

Perfekt läge vid stranden.Rent och snyggt.Otroligt service inriktad personal.Poolbar.Poolrestaurang.Frukost och middagsrestaurangen med en fantastisk god mat varje dag och otroligt fin service med restaurangchef Kostas.Detta hotell är värt att besöka.

 
2019-07-20

Inlägg av carolasjogren Trelleborg, Sverige

Supernöjd😃

Vi var ett sällskap på 14 personer i ett stort åldersspann. Vi var alla nöjda med vår vistelse. Rummen var rena och bekväma. Det skilde lite i rummens standard, men vi bodde bra allihop. Varje frukost, lunch och middag fanns det något att äta för oss alla. Jag har många matallergier, som brukar ställa till problem för mig på resor. Restaurangchefen och kocken var ytterst hjälpsamma och såg till att det fanns något jag kunde äta varje dag. Städpersonalen var mycket trevliga och hjälpsamma. De var mycket måna om att vi alla skulle ha det bra. Poolområdet var bra och det var nära till glass och dryck. Stranden var helt OK, lite smal, men mysig. Det som drar ner omdömet lite var att vi som All- inclusive gäster var tvungna att betala för solstolarna på hotellets strand.