1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Iolida Star

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

,

+
Mycket trevligt hotell med bra personal.God och varierande mat.
-
Dämpa ljudnivån i restaurangen. Städa stranden vid hotellet.

Bekräftad gäst: 2018-10-05


9 av 10

Jan,
Halmstad

+
Bra pooler, rent och fint VARJE dag.
-
Bättre fungerande gym, det mesta var trasigt, Fler rökfria områden.

Bekräftad gäst: 2018-09-28


8 av 10

Olga,

+
Läge
-
Vill ha Happy hour tillbaka

Bekräftad gäst: 2018-09-22


10 av 10

Eva,
Mariestad

+
läget , nära till stranden
-
frukost och middagsmatsalen var väldigt steril ,ekade och "plastigt"

Bekräftad gäst: 2018-09-22


8 av 10

Ulrika,
Kävlinge

+
Rummet och poolerna
-

Bekräftad gäst: 2018-09-21


6 av 10

niclas,
kalmar

+
Nära vattnet
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


7 av 10

Vivi-Ann,
Tingstäde, Gotland

+
-
Matsalen var inte trevlig, plaststolar skrikiga färger mycket bullrig miljö. (vi åt endast frukost där)

Bekräftad gäst: 2018-09-15


10 av 10

birgitta o lars,
helsingborg

+
Vi har varit där i 9 år och har haft tillgång till samma rum många gånger.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-07


10 av 10

Niels Egon,
Sønder Omme

+
Beliggenhed, ro og afslappende atmusfære
-

Bekräftad gäst: 2018-08-26


9 av 10

Maria,
Pedersöre

+
Rent och fint hotell. Morgonmålet mångsidigt och bra. Poolområdet fint. Bra med bron över vägen så att man inte behövde korsa den hårt trafikerade vägen när man skulle till stranden.
-
Stranden som hör till hotellet var jättedålig med allt för få solstolar. Endast en smal strandremsa som inte gick att använda när det blåste och vågorna sköljde över stranden.

Bekräftad gäst: 2018-09-21


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

386 omdömen
Utmärkt
 
164
Väldigt bra
 
135
Bra
 
50
Mindre bra
 
22
Underkänt
 
16

5 senaste omdömen

2018-10-18

Inlägg av PA-Traryd Traryd

Knappast 5* mer som 3*

Vi reste med Ving som klassat hotellet som 4*. Tycker det håller 3* nivå. Hotellets officiella sida säger 5* Maten var god. Dock var den ljummen. Drinkarna på all inclusive listan var förfärliga. Hälften hade de dessutom inte. Ventilationen på rummet lät väldigt högt. Den blev störande för min sambos nattsömn. Vi fick ett rum med delvis utsikt över poolen och havet vilket var trevligt. Två poolområden. Den vid havet var trevligare och mysigare. Den tvärs över vägen med bron läade mer för blåsten men var samtidigt mycket stelare, tyckte det var omysigt där (saknas växter, mysiga möbler). Städning var bra överallt. Trevlig städerska på vårt rum som gärna bytte ett par ord. Busshållplats nära om man vill in till Chania. Tar bara c:a 20 minuter. Annars hyr hyrbil det finns inte så mycket på orten att se. En enda lång gata kantad med tavernor och tursitbutiker. Skulle inte återvända. Finns betydligt trevligare hotell & orter på Kreta.

 
2018-07-23

Inlägg av 285kerstinh Bjurholm, Sverige

Familjesemester

Underbart hotell med många positiva saker. Rent och välskött, härliga lägenheter (bodde på Star), trevlig personal som alltid hade ett leende och ett kalimera/kalispera när man träffade dem. Maten var omväxlande och efterrätterna gudomliga. Det negativa var att frukost/middagsrestaurangen var mycket bullrig, att andra hotellgäster paxade solstolar tidigt på morgonen och att parasoll/solstolar på stranden kostar. Kassaskåp och strandhanddukar får man också betala för att använda. Stranden var fantastisk med fin sand och havet hade massor av fiskar att snorkla efter.

 
2018-07-06

Inlägg av Riisa123 Stockholm, Sverige

Återvänder inte

Detta var vår 6:e vistelse på Iolida och absolut den sista! Vår familj med 3 barn samt andra barnfamilj fick bevittna hur tre av hotell ledningen misshandlade en tidiga anställd på hotellområdet. Denna tidigare anställd är numera en god vän till oss och vi hade bjudit in honom för att äta middag tillsammans med oss. Oerhört obehagligt och absurt beteende av ledningen. Hotellet har all-inclusive vilket är helt ok om det inte vore för den hemska miljön ljudmässigt. Frukost och middag serveras i en matsal med kakelgolv där ljudnivån är fruktansvärd. Man äter sin mat fort som tusan för att komma därifrån. Lunchen är betydligt lugnare då den serveras på strandsidan utomhus. Eftermiddags snacks bestod av pommes och chickenbites och fiskpinnar varje dag. Saknade frukt. Vi bodde på andra sidan vägen där rummen är ljusa och fina. Städning är bra. Stranden vid hotellet har solstolar som kostar 3 euro styck. Tidigare städades stranden, men numera mycket fimpar och skräp. 20 m till vänster gratis solstolar om man köper tex dricka och den delen av stranden är renare. Vill man ha en solstol vid poolen på strandsidan så gäller det att vara uppe innan 7 för att lägga ut handdukar. Bokas upp. Hotellet gör inget för att motverka detta. Vattengympan ett skämt! De unga tjejerna studsade omkring och liknade mellanår mer en erotisk dans ( en av dessa i stringbikini) Hotellgästerna stod bara av gapade åt spektaklet. Hotellpersonalen gör sitt bästa för att gästerna ska trivas, men tyvärr har vi fått uppleva flera försämringar.

 
2017-09-19

Inlägg av 497gunillal Söderhamn, Sverige

Ett hotell

Vi bokade 2 veckor all inclusiv. I det stora hela väldigt bra hotell. Hotellet har 2 pooler och indelat i två sektioner. De ligger på vardera sida om huvudgatan och förenas av en bro över gatan. Väldigt bra för barnfamiljer med barnpool i båda poolerna.Stranden i anslutning till hotellet med gratis solstolar. Ingår även gratis handukar till solstolarna.Wifi och savety box ingår samt ac på rummet. Maten är väll helt ok, mycket att välja på, lite stökigt med hög ljudnivå i matsalen. Öl och vin helt ok. Drinkarna är väll sisådär. Känner oss i det stora hela nöjd med hotellet

 
2017-08-06

Inlägg av 695sofial Norrköping, Sverige

Äckligt att de röker bakom receptionen och döljer med parfym, annars bra hotell

Trevligt hotell med trevlig personal trots rubriken. Rent och snyggt. Bra städning. Fin utsikt över havet från Iolida beach. Bra frukost som var hygienisk och med bra utbud även för skandinaver. Bröd, ägg, äggröra, bacon, pannkakor, färsk frukt, många pålägg, ostar, croissanter, äppelpajer, yoghurt mm. Dock extremt svagt kaffe i automaten. Helt odrickbart för en svensk eller skandinav. Mycket nära till stranden och en bra pool för barn. Skulle gärna komma tillbaka om det inte var för att chefen (kontorspersonalen?) röker i rummet bakom receptionen och sen sprutas alltid ut extremt stark luftfräschare i hela receptionen. Jag nästan kräktes vid några tillfällen och min dotter fick inte gå in i receptionen för det luktade så starkt. Vi fick skicka in den minst känsliga i gänget när vi ville något. Extremt äckligt. Tror att personalen/ägaren antagligen inte förstår hur ovanligt och äckligt svenskar och särskilt barnfamiljer tycker rökning är. Det är en dealbreaker på om man kan tänka sig komma tillbaka. Hit kommer jag inte tillbaka om de inte slutar röka. Gör de det kommer jag gärna igen. Dessutom röker personalen i poolbaren, vilket är oproffsigt. Hotellet skulle verkligen tjäna på att ha rökfria sektioner (några bord och solstolar etc.) för oss svenskar och nordbor som inte alls röker så mycket som sydeuropéer. Det är rökning som gör att vi inte kommer tillbaka hit. Något få solstolar vid poolen, och trots att reglerna är att man inte får boka stolar med handdukar gör alla det redan innan klockan 7.30. Personalen borde gå ut och ta bort dessa och lägga på ett ställe så alla har chansen att få en stol när man väl kommer ner till poolen. Det gör många andra hotell och det är schysstare för alla att man får stolar i den ordning man kommer. Kan vara ett toppenhotell med lite förbättringar. Vi hade bara frukost, och det var nog ett rätt val. Lunch och middag såg torftiga ut när vi gick förbi, mycket flottiga pommes frites och snabbmatsaktiga rätter. Gå gärna och ät på grannrestaurangen Almira beach istället. De har även gratis solstolar om man köper av dem under dagen, ex mellanmål, lunch eller dryck. Trevlig underhållning, tex magic show och grekisk dans på kvällen i poolrestaurangen. Bra att man kan hyra strandhanddukar. Luxury hotel är att överdriva mycket. Lurar ingen. Helt okej mellanklasshotell, men absolut inte luxury. Max trestjärnigt med svenska mått mätt. När nya turistskatten börjar i januari 2018 bör hotellet tänka på att det inte är värt 5-stjärniga. Tipsar om att ta ut fler nyckelkort så ni kan ha AC-n igång under dagen. Eftersom Grekland inte isolerar sina hus blir det kokhett inne om inte AC-n är igång.