Kundomdömen om Epimenidis

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 201 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Britt-Marie,
Ulricehamn

+
Fantastisk frukost, trevlig personal, närhet till havet.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-08


7 av 10

Pia,
Piteå

+
Läget.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


8 av 10

Arleta,
Malmö

+
Micke trevlig rent .
-

Bekräftad gäst: 2019-08-03


7 av 10

Jonas,
Lerum

+
Läget, personalen
-
AC borde ingå Long stay med...

Bekräftad gäst: 2019-07-28


8 av 10

Ann-Mari,
VÄSTERÅS

+
Bra service av hotellet, bra städning, löste problem som uppstod, snabbt och smidigt
-
Incheckningen höll inte tiden, eller vi fick inte info innan om att vi skulle få rummet kl 14.00. Vi var där strax efter kl 12. seg väntan men jag låg på och vi fick rummet runt kl 13.

Bekräftad gäst: 2019-07-27


8 av 10

Linda,
Fagersta

+
Mysigt, trevlig och vänlig personal. Nära stranden och centrum. Bra städning. Bodde i 2-rumslgh med terass nära poolen.
-
Alldeles för hårda extra bäddar. En extra bäddmadrass skulle göra susen, åtminstone erbjuda detta. Lägga på nån krona på rummet och inkludera AC.

Bekräftad gäst: 2019-07-27


8 av 10

André,
Hörby

+
personalen, trevliga, serviceminded
-
fler solstolar

Bekräftad gäst: 2019-06-30


7 av 10

,

+
-
Någon aktivitet borde finnas ex biljardbord, fotbollsspel. Alldeles för hög musik vid den grekiska aftonen. Barnen var tvungna att gå upp på rummet.

Bekräftad gäst: 2019-06-29


9 av 10

Malena,
Göteborg

+
att det är familjärt
-

Bekräftad gäst: 2019-06-09


10 av 10

Eileen ,
Uppsala

+
Lugnt, trevlig personal, bra städning.
-
Perfekt. Ingen förändring.

Bekräftad gäst: 2019-06-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

67% av resenärerna rekommenderar

113 omdömen
Utmärkt
 
46
Väldigt bra
 
42
Bra
 
12
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2018-09-19

Inlägg av Åke L

Efter 2 veckor här blir det svårt att åka hem

Det bästa hotell vi bott på på någon av de Grekiska öarna.Mycket gemytlig stämning, trevlig personal och god mat på deras resturang som ligger i anslutning till hotellet. Finns flera restauranger i närheten men deras egen är billig och har mycket god mat. Pizza, grillat samt deras Ceasarsallad kan man äta varje dag. De städade rummet och diskade varje dag. Gratis Wifi är ett plus. Vi återvänder gärna hit på nästa resa till Kreta

 
2018-09-16

Inlägg av LabanSweden Sweden

Ett fantastiskt och familjärt hotell.

Bodde här 7-14 september 2018 i en 1-rumslägenhet med tillvalet ”Poolutsikt”. Fick lägenhet nr. 7 med ett perfekt läge en våning upp över poolen. Alla lägenheter vänder åt öster och har därför morgonsol men det blev nästan för varmt att äta frukost utomhus i solgasset, på eftermiddag/kväll var det dock perfekt att ta en kvällsdrink på. Hotellet i sig har en ganska unik familjekänsla med en jättetrevlig personal och de mest energiska, noggranna och bästa städerskorna vi någonsin stött på. Allt var superstädat och rent hela tiden och från personalen i reception och poolbaren var det alltid glada miner. Handdukar byttes tre gånger under veckan för oss men poolhandduk måste man ha själv. Husgeråd, vattenkokare och kyl med frysfack fanns och bord med stolar både inne och på balkongen, TV men endast grekiska kanaler, borde åtminstonde finnas en internationell nyhetskanal typ CNN eller BBC. AC finns men ingår tyvärr inte utan kostar 10€/dygn eller 60€/vecka och jag skulle tro att de flesta väljer till AC. Hotellet har en jättebra pool med perfekt vatten på 28 grader utan någon klorkänsla. Det var aldrig någon som körde handukstricket heller då det alltid fanns lediga solsängar oavsett när på dagen man ville lägga sig vid poolen. Vid poolen finns en kombinerad poolbar/restaurang där man själv väljer om man vill ta med sig sin öl/drink/glass till poolen eller sitta i baren eller på takterassen, vill man tillbaka till poolen blir man serverad i fina plastglas. Baren spelar också mycket bra ”bakgrundsmusik” hela dagarna i en lågmäld volym, mycket 70- & 80-talsmusik. Både ”Snacksmaten” och deras pizzor var jättegoda! Hotellet ligger i Agia Marina men precis vid gränsen till Platanias. Längst hela denna kustremsa ligger affärer, restauranger, supermarkets och barer på rad, kilometervis, utan uppehåll men båda orterna har ändå ett litet centrum där det om möjligt är ännu mera förtätat med barer och restauranger, Epimenidis ligger precis mitt emellan dessa centrum med ca 800 meter till båda. På morgonen gick vi 80 meter till höger på gatan till ett Supermarket med bageri där vi köpte färskt frukostbröd. På dessa 80 meter hann vi passera två turistaffärer, ett annat supermarket (utan bageri) och en hyrbilsfirma, så tätt är det längst gatan och detsamma gäller restaurangerna. Vad det gäller stranden så gick vi längst stranden från bortersta delen av Platanias i väst förbi hela Agia Marina till mitten av Kata Stalos och enkelt kan man säga att stranden blir bättre ju längre öst man kommer. Det går en gräns ca 400 meter öst om Epimenidis där den blandade grus/sandstranden övergår i ren sandstrand och där stenarna längst strand och botten försvinner, så vill man ha ren sandstand är det åt öster man ska gå. Åt det hållet var det också mer regel än undantag att restaurangerna erbjöd två solsängar/parasoll gratis om man åt lunch hos dem, kostade annars oftast 5€ totalt. Vår transfer hem var sent vid 20:45 men då vad det bra att Epimenidis har dusch vid de allmänna toaletterna på hotellet så att man kan duscha inför hemresan. Jag åker sällan till samma ställe två gånger men skulle jag åka tillbaka så skulle jag inte tveka på att välja Epimenidis igen vilket är ett mycket gott betyg!

 
2017-09-24

Inlägg av Annika A

Mysigt hotell

Mycket bra hotell! Fint och rent. Personalen var mycket trevliga och hjälpsamma. Det var nära till allt. Skulle gärna vara där igen. Fin pool och trevlig bar. Busshållplatsen låg nära hotellet om man vill besöka Chania. Hållplats för The little fun train som man kan åka på små utflykter med låg mittemot hotellet.

 
2017-08-08

Inlägg av Fiermark Örebro län, Sverige

Dåligt bemötande och service!

Vi bokade rum redan i januari med utsikt mot poolen. Vid ankomst var alla dessa rum upptagna (!) och vi hänvisades till ett litet mörkt rum med utsikt mot en parkering istället. Alla rum med poolutsikt var upptagna sas det. Ej heller skulle det finnas möjlighet att byta rum efter någon dag. Hade gärna bytt till annat hotell men då vi var ett större sällskap som hade bokat fick vi dock svälja förtreten och bo i det hänvisade rummet. Hotellet gjorde inget för att kompensera oss förutom fri AC under veckan. Städning bra och pool dock ok.

 
2017-08-05

Inlägg av Veronica S

Epimenidis hotell, Agia Marina

Trevlig och hjälpsam personal! Det var min första resa till Grekland och kunde inte vara nöjdare! Mindre bra var den så trafikerade vägen. Jag kan absolut rekommendera Agia Marina och Epimenidis. Passar både barn och vuxna.