1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Epimenidis

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Eva ,
Varberg

+
Nära till vattnet, fina rum, bra organiserat. Både mat och bar i hotellet, fint ordnat, växter och grönt. Bra , fin pool. Trevlig personal. Solig balkong på fm med vacker utsikt över pool, berg och hav samt villaträdgårdar. En del aktiviteter. Trevliga affärer och matställen runtom, om än för turister. Mycket bra trivsel, lugnt och ordentligt.
-
Ex vis gemensamt pingisbord, ytterligare ett bord med stol i de större lägenheterna. Elen gick när spisen skulle användas, förbättring/ information om användning. Röks mycket ibland av personalen och gäster i gemensamma utrymmen, i receptionen, vid matsalen, etc. Upplevde ibland mycket trafikbuller och avgaser från vägen vid poolen. Kunde finnas en karta/ tips över omgivningarna om man vill gå utanför vanliga gångstråket. Skuggigt på sen em vid poolen, svårt att åtgärda ! Fler aktivitetsmöjligheter ex kort gympapass i vattnet, brädspelsaktivitet etc för barn och ungdomar, tips på mer genuin kretensisk kultur / lokalhistoria på hotellet i monter eller via broschyr med. Bättre möjlighet att torka stora handdukar då det blev skugga/ fuktigt mycket på området på kvällen.

Bekräftad gäst: 2018-10-06


10 av 10

Irene,
Källby

+
Kändes familjärt
-

Bekräftad gäst: 2018-10-06


9 av 10

Lars,
Löddeköpinge

+
Bekvämt läge och praktiskt med eget litet kök
-

Bekräftad gäst: 2018-10-05


10 av 10

Vanja,
Lidköping

+
Stor härlig pool, mycket serviceinriktad personal och lugnt barnvänligt hotell som ligger mitt vimlet!
-
Täta ingången till a/c:n, för när det regnade in i rummet så blev det flera stora pölar från vattnet som rann längs med väggen! Vi upptäckte detta sent på kvällen efter vår bilresa runtom på Kreta. Vi var väldigt trötta och orkade inte säga till personalen. Vi fick ta hotellrummets alla handfullar till att torka upp golvet. Annars har vi inget att klaga på...

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Inga-Lill,
Jönköping

+
Läget och städningen
-
Information om att det Grekiska Parlamentet har beslut att införa en särskild hotellskatt för turister från och med 1 januari 2018. avgiften variera mellan 0.25 och 4.00 euro per hotellrum och natt, beroende på hotellets officiella klassificering. (Får man ta ut detta) ?

Bekräftad gäst: 2018-09-08


7 av 10

,

+
-
upphängningskrokar på toaletten saknades, längre duschdraperi, markis/parasoll till balkongen.

Bekräftad gäst: 2018-09-07


8 av 10

Pia,
Järfälla

+
Läget. Precis bredvid huvudgatan. Nära till Platanias. Lagom promenad till bättre strand. Pool. Generösa öppettider i receptionen.
-
Beläggningen runt poolen blir väldigt hal när det är blött. (Vi var där när det regnade, men även vid städning.) Kände mögellukt när AC:n satte igång, inte så nyttigt alls... Fler solstolar runt poolen, fast det är svårt att få plats i och för sig. Placera rökare högre upp i hotellet, så slipper icke rökare få rök på sig om de bor ovanför... Mjukare extrasängar skulle inte va så tokigt, och kanske tio centimeter bredare. Få nyttja poolen för simning före kl.9.00, alltså inte för lek och skrik.

Bekräftad gäst: 2018-08-31


8 av 10

Iréne,
Kungsängen Stockholm

+
Nära till allting
-
tork möjligheter för badkläder (torkställ)

Bekräftad gäst: 2018-08-24


4 av 10

Ulla,
Göteborg

+
Stort rum. Frågan är om man får så stort rum andra gången man bokar.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-19


9 av 10

Anders,
Smedjebacken

+
Renligheten
-

Bekräftad gäst: 2018-07-07


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

67% av resenärerna rekommenderar

100 omdömen
Utmärkt
 
41
Väldigt bra
 
37
Bra
 
11
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2018-09-19

Inlägg av Åke L

Efter 2 veckor här blir det svårt att åka hem

Det bästa hotell vi bott på på någon av de Grekiska öarna.Mycket gemytlig stämning, trevlig personal och god mat på deras resturang som ligger i anslutning till hotellet. Finns flera restauranger i närheten men deras egen är billig och har mycket god mat. Pizza, grillat samt deras Ceasarsallad kan man äta varje dag. De städade rummet och diskade varje dag. Gratis Wifi är ett plus. Vi återvänder gärna hit på nästa resa till Kreta

 
2018-09-16

Inlägg av LabanSweden Sweden

Ett fantastiskt och familjärt hotell.

Bodde här 7-14 september 2018 i en 1-rumslägenhet med tillvalet ”Poolutsikt”. Fick lägenhet nr. 7 med ett perfekt läge en våning upp över poolen. Alla lägenheter vänder åt öster och har därför morgonsol men det blev nästan för varmt att äta frukost utomhus i solgasset, på eftermiddag/kväll var det dock perfekt att ta en kvällsdrink på. Hotellet i sig har en ganska unik familjekänsla med en jättetrevlig personal och de mest energiska, noggranna och bästa städerskorna vi någonsin stött på. Allt var superstädat och rent hela tiden och från personalen i reception och poolbaren var det alltid glada miner. Handdukar byttes tre gånger under veckan för oss men poolhandduk måste man ha själv. Husgeråd, vattenkokare och kyl med frysfack fanns och bord med stolar både inne och på balkongen, TV men endast grekiska kanaler, borde åtminstonde finnas en internationell nyhetskanal typ CNN eller BBC. AC finns men ingår tyvärr inte utan kostar 10€/dygn eller 60€/vecka och jag skulle tro att de flesta väljer till AC. Hotellet har en jättebra pool med perfekt vatten på 28 grader utan någon klorkänsla. Det var aldrig någon som körde handukstricket heller då det alltid fanns lediga solsängar oavsett när på dagen man ville lägga sig vid poolen. Vid poolen finns en kombinerad poolbar/restaurang där man själv väljer om man vill ta med sig sin öl/drink/glass till poolen eller sitta i baren eller på takterassen, vill man tillbaka till poolen blir man serverad i fina plastglas. Baren spelar också mycket bra ”bakgrundsmusik” hela dagarna i en lågmäld volym, mycket 70- & 80-talsmusik. Både ”Snacksmaten” och deras pizzor var jättegoda! Hotellet ligger i Agia Marina men precis vid gränsen till Platanias. Längst hela denna kustremsa ligger affärer, restauranger, supermarkets och barer på rad, kilometervis, utan uppehåll men båda orterna har ändå ett litet centrum där det om möjligt är ännu mera förtätat med barer och restauranger, Epimenidis ligger precis mitt emellan dessa centrum med ca 800 meter till båda. På morgonen gick vi 80 meter till höger på gatan till ett Supermarket med bageri där vi köpte färskt frukostbröd. På dessa 80 meter hann vi passera två turistaffärer, ett annat supermarket (utan bageri) och en hyrbilsfirma, så tätt är det längst gatan och detsamma gäller restaurangerna. Vad det gäller stranden så gick vi längst stranden från bortersta delen av Platanias i väst förbi hela Agia Marina till mitten av Kata Stalos och enkelt kan man säga att stranden blir bättre ju längre öst man kommer. Det går en gräns ca 400 meter öst om Epimenidis där den blandade grus/sandstranden övergår i ren sandstrand och där stenarna längst strand och botten försvinner, så vill man ha ren sandstand är det åt öster man ska gå. Åt det hållet var det också mer regel än undantag att restaurangerna erbjöd två solsängar/parasoll gratis om man åt lunch hos dem, kostade annars oftast 5€ totalt. Vår transfer hem var sent vid 20:45 men då vad det bra att Epimenidis har dusch vid de allmänna toaletterna på hotellet så att man kan duscha inför hemresan. Jag åker sällan till samma ställe två gånger men skulle jag åka tillbaka så skulle jag inte tveka på att välja Epimenidis igen vilket är ett mycket gott betyg!

 
2017-09-24

Inlägg av Annika A

Mysigt hotell

Mycket bra hotell! Fint och rent. Personalen var mycket trevliga och hjälpsamma. Det var nära till allt. Skulle gärna vara där igen. Fin pool och trevlig bar. Busshållplatsen låg nära hotellet om man vill besöka Chania. Hållplats för The little fun train som man kan åka på små utflykter med låg mittemot hotellet.

 
2017-08-08

Inlägg av Fiermark Örebro län, Sverige

Dåligt bemötande och service!

Vi bokade rum redan i januari med utsikt mot poolen. Vid ankomst var alla dessa rum upptagna (!) och vi hänvisades till ett litet mörkt rum med utsikt mot en parkering istället. Alla rum med poolutsikt var upptagna sas det. Ej heller skulle det finnas möjlighet att byta rum efter någon dag. Hade gärna bytt till annat hotell men då vi var ett större sällskap som hade bokat fick vi dock svälja förtreten och bo i det hänvisade rummet. Hotellet gjorde inget för att kompensera oss förutom fri AC under veckan. Städning bra och pool dock ok.

 
2017-08-05

Inlägg av Veronica S

Epimenidis hotell, Agia Marina

Trevlig och hjälpsam personal! Det var min första resa till Grekland och kunde inte vara nöjdare! Mindre bra var den så trafikerade vägen. Jag kan absolut rekommendera Agia Marina och Epimenidis. Passar både barn och vuxna.