1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Epimenidis

Hotell Epimenidis i Agia Marina på västra Kreta är ett mysigt, familjedrivet lägenhetshotell. Hotellet har ett perfekt läge för dig som vill bo nära stranden, och samtidigt ha promenadavstånd till centrum. Vid det trivsamma poolområdet finns gratis solstolar och parasoller och en poolbar där du kan beställa in svalkande dryck i solen.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 2-4 personer. Enrumslägenheter i nedsänkt markplan för 2-4 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer. Tvårumslägenheter i etage för 2-5 personer varav två barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Fantastisk frukost, trevlig personal, närhet till havet.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 113 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 200 m
Till centrum: 800 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På det omtyckta och familjeägda lägenhetshotellet Epimenidis bor du nära stranden med gångavstånd till centrum i Agia Marina. Vid det trivsamma poolområdet finns en pool med barnsektion och gratis solstolar och parasoller. Poolen har även en del med jacuzzi (mot avgift). Slår hungern till finns en poolbar som serverar enklare rätter, och även fungerar som receptionen under de tider som den vanliga receptionen håller stängt.

Du surfar med gratis wifi i lobbyn och vid poolområdet. Vill du unna dig något extra finns en frisör och skönhetssalong på hotellområdet som bland annat erbjuder manikyr och pedikyr mot avgift. Hotellet består av flera byggnader och det förekommer nivåskillnader och trappor inom hotellområdet. För att nå stranden måste en trafikerad väg korsas.

Centrum i lugna Agia Marina ligger en kort promenad bort och här hittar du en trevligt utbud av restauranger, tavernor, bagerier och souvenirbutiker. För den som vill ha mer fart och fläkt ligger populära Platanias bara ca 2 kilometer bort.

Måltider

Inga. Frukost (à la carte) mot tillägg.