1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Atrion

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Taher,
Västerås

+
Frukost
-
Bättre badrum

Bekräftad gäst: 2019-05-18


10 av 10

Javad,
Stockholm

+
Personal. Städning. Lufkanditionen.frukost
-
Bättre kökutrusning.bättre tv kontroll

Bekräftad gäst: 2019-05-18


9 av 10

,

+
Centralt
-

Bekräftad gäst: 2019-05-18


8 av 10

Torsti,
Västerås

+
Rent o välvårdat,trevlig personal
-
bättre sovkuddar, för små

Bekräftad gäst: 2019-05-17


8 av 10

,

+
Personal , fräscht hotell i allmänhet
-
Bättre sängar , bättre möblemang (ganska så torftigt) , speciellt i "allrum/matrum/vardagsrum , Avställningsytor saknades Ett eller två bänkar hade inte skadat

Bekräftad gäst: 2019-05-12


8 av 10

Anette,
Nyköping

+
Bra läge och trevlig personal.
-
Sängarna är hårda, skulle behöva tjock bäddmadrass, ont i rygg o nacke efter veckan. Även små dubbelsängar.

Bekräftad gäst: 2019-05-11


9 av 10

Susanne,
Ludvika

+
Supertrevlig personal och bra läge
-

Bekräftad gäst: 2019-05-11


8 av 10

Magnus,
Malmö

+
Läget och bra standard
-
Bättre middags buffé

Bekräftad gäst: 2019-05-11


8 av 10

Anita,
Partille

+
Mycket rent och fint överallt
-
Kanske sängar som sitter ihop

Bekräftad gäst: 2019-05-11


10 av 10

Helena,
Skellefteå

+
Allt, service, fint bemötande, god frukost
-

Bekräftad gäst: 2019-05-10


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

71% av resenärerna rekommenderar

531 omdömen
Utmärkt
 
221
Väldigt bra
 
199
Bra
 
80
Mindre bra
 
20
Underkänt
 
11

5 senaste omdömen

2019-05-13

Inlägg av 927h_kanp Karlstad, Sverige

Mycket för pengarna

Har 3 stjärnor, men borde ha 4!. Rent, snyggt och trevligt. Mycket serviceinriktad och trevlig personal. Stor fin pool. Har en mycket fin och god frukostbuffé. Har flera olika typer av rum. Passar alla åldrar och barnvänligt. Ligger bra och nära till för strand och restauranger från huvudgatan Återvänder gärna!!🌞🌞🌞🌞

 
2019-05-08

Inlägg av Gorans14fu

Bättre och bättre

Varit här många gånger. Återkom först tack vare läget- nära till strand, buss till Chania och en ren stor pool för ungarna. Varje gång vi kommit tillbaka har det skett förbättringar o renovering av badrum, tillgång till hiss etc. Nu åter med vuxna barn. Glöm inte att besöka Family gyros stället tvärs över bensinstationen samt restaurang 12 tables. Stranden är nära o fin och njut!

 
2018-10-16

Inlägg av evamagnusson2018 Lidköping, Sverige

Bra hotell!

Det var ett fint hotell med bra läget där vi uppskattade att de hade en bra parkering för vår hyrbil. Fin pool med centralt läge på hotellområdet. Rent och snyggt! Frukost med både varm och kall mat samt bakverk som efterrätt!

 
2018-06-27

Inlägg av christopherh595 Stockholm, Sverige

Rent, praktiskt och bra läge

Välskött hotell centralt i Agia Marina. Vårt rum låg i bortre delen och kändes rent och fräscht. Balkong med utsikt mot innergård och lite havsutsikt. Poolen var stor men lite kall i slutet på oktober. Dessvärre hade de flesta restauranger i Agia Marina stängt ner för säsongen när vi åkte på höstlovet, men att ta bussen in till Chania var smidigt. Flera mataffärer nära till hotellet.

 
2018-06-23

Inlägg av Ronja A

Resa

Jag har varit på detta hotell förut. Hotellet är väldigt fint och rent. Rummet var toppen. Gratis wifi och AC som fungerade bra. Rummet var nyrenoverat och modernt. Städades bra varjedag. Även poolområdet var bra och kan rekommendera maten i poolbaren. Trevlig personal som är tillmötesgående. Precis utanför hotellet finns busshållplats så det är lätt att ta sig till exempel till Chania. Rekommenderar veekligen detta hotell.