Pelopas

Det totalrenoverade lägenhetshotellet Pelopas bjuder på ett härligt läge i Tigaki på Kos. Här möts du av moderna utrymmen och bekväma faciliteter, samtidigt som den genuina och lokala atmosfären känns. Njut av härliga dagar i solen vid poolområdet och den närliggande sandstranden, till kvällen kan du strosa in till centrum i Tigaki för en middag vid någon av de trevliga tavernorna.


Rumstyper

Enrumslägenhet för för 1-3 personer. Enrumslägenhet i nedsänkt markplan för 1-3 personer. Tvårumslägenhet för 1-4 personer. Tvårumslägenhet i nedsänkt markplan för 1-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 51 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 130 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Pelopas är ett totalrenoverat lägenhetshotell nära stranden i mysiga Tigaki på Kos. Vid poolområdet finns en pool och en separat barnpool, samt solstolar och parasoller. Lockar sköna dopp i havet ligger sandstranden ett stenkast bort.

Vill du träna erbjuds gym utan kostnad och för en avgift erbjuder hotellet cykeluthyrning för den som vill utforska omgivningarna kring Tigaki. Pelopas ligger precis i centrum och strax utanför dörren väntar ett trevligt utbud av restauranger, tavernor och barer. Slå dig ned för god grekisk sallad eller populära kalamares och njut av folklivet.

Vill du se mer av Kos är det lätt och enkelt att ta sig runt med både taxi och lokalbuss. Vackra och livliga Kos stad ligger ca 12 kilometer bort och här finns det gott om restauranger, nöjen och antika sevärdheter.

Måltider

Inga.