Rumstyper på Astir Odysseus

Dubbelrum

Ljusa och moderna dubbelrum. Extrabädd är möjlig i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Kaffe- och tefaciliteter och minibar. För gäster med halvpension fylls minibaren på mot avgift (vatten fylls på gratis). För gäster med All Inclusive fylls minibaren på gratis varje dag. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: Ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum med delad pool

Ljusa och moderna dubbelrum med delad pool. Extrabädd är möjlig i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Kaffe- och tefaciliteter och minibar. För gäster med halvpension fylls minibaren på mot avgift (vatten fylls på gratis). För gäster med All Inclusive fylls minibaren på gratis varje dag. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Markterrass. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: Ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Enkelrum

Enkelrum är ett dubbelrum för eget bruk. Ljusa och moderna rum med tv med satellitkanaler. Kaffe- och tefaciliteter. Minibar. För gäster med halvpension fylls minibaren på mot avgift (vatten fylls på gratis). För gäster med All Inclusive fylls minibaren på gratis varje dag. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: Ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Familjerum

Ljusa och moderna familjerum med sovrum och vardagsrum med bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Kaffe- och tefaciliteter. Minibar. För gäster med halvpension fylls minibaren på mot avgift (vatten fylls på gratis). För gäster med All Inclusive fylls minibaren på gratis varje dag. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: Ca 38 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Svit

Eleganta och moderna sviter med vardagsrum och ett sovrum. Rummet har två enkelsängar och i vardagsrummet finns bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Kaffe- och tefaciliteter. Minibar. För gäster med halvpension fylls minibaren på mot avgift (vatten fylls på gratis). För gäster med All Inclusive fylls minibaren på gratis varje dag. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrum med badkar, dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer, varav 3 barn.