1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Astir Odysseus

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
9,2 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Lars,
Nybro

+
Fantastiska pooler, närhet till havet, utmärkt mat, vackra planteringar och fin kryddträdgård
-
Kaffe borde finnas i matsalen kvällstid; nu fick man gå långt till baren för att köpa kaffe/te. En fin men för hög klättervägg borde stå i 2 meter djupt vatten; nu vågade ingen alls nyttja den i risk att tappa grepp och falla mot marken.

Bekräftad gäst: 2019-05-24


8 av 10

Maria,
Nybro

+
Läge
-
Delad utrymme sovrum-toalett/dusch

Bekräftad gäst: 2018-09-21


10 av 10

Carina ,
Ludköping

+
Lägenheter med egen pool Maten helt suverän
-
Mer aktiviteter för små barn ålder 2-12 år Barnvakt vissa tider på dagen och kvällen sim MSN kunde Bokat upp.

Bekräftad gäst: 2018-09-21


9 av 10

Daniel,
Stockholm

+
Bra mat, många aktiviteter.
-
Bättre städning. Smutsiga underkläder från föregående boende på rummet fanns kvar när vi anlände. Samt att de aödrig byrre ut de anvönda kaffekopparna på runmen.

Bekräftad gäst: 2018-05-18


9 av 10

Berit,
Kibæk

+
Omgivelserne er meget smukke
-

Bekräftad gäst: 2019-05-23


10 av 10

Helle,
Ølstykke

+
Fantastisk personale, super service hele vejen rundt, alt fungerer
-

Bekräftad gäst: 2018-10-05


10 av 10

Gitte ,
Tølløse

+
-
Udendørs poolbar

Bekräftad gäst: 2018-09-21


8 av 10

Claus,
Horsens

+
Dejligt Pool område og tæt på havet Sødt og venligt peronale samt rent og pænt overalt.
-
At ønske separat afdeling for voksen uden børn under spisning - idet der til prisen for hotellet burde være en sådan afdeling (er helt klar over det IKKE kun er et voksen hotel)

Bekräftad gäst: 2018-09-06


9 av 10

Lisbeth,
Bandholm

+
Personalet
-
Bedre drikkevarer og generelt større udvalg til All Inclusive

Bekräftad gäst: 2018-08-31


10 av 10

Nanna,
Nivå

+
Alt er bare super fint
-

Bekräftad gäst: 2018-08-10


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 4,5/5 Sovkvalitet
 • 4/5 Läge
 • 4,5/5 Rum
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Standard
 • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

1889 omdömen
Utmärkt
 
1280
Väldigt bra
 
449
Bra
 
121
Mindre bra
 
29
Underkänt
 
15

5 senaste omdömen

2017-09-03

Inlägg av MrRude Stockholm, Sverige

Barnvänligt all inclusive

Vi var där som ett par och tycker över lag att vistelsen var mycket bra. Vi anlände ganska sent så att restaurangen hade stängt men de hade ställt in smörgåsar, frukt, öl och vin mm på rummet. Det är fräscht och känns väl underhållet. Rummen är fina men ganska avskalade i lite skandinavisk stil. Vi hade havsutsikt vilket var värt att betala för. Anläggningen är stor och känns lite utslängd mitt i ingenting. Dock så är det bara några km till Kos stad vilket är värt ett besök. Det är som sagt en stor anläggning och det är ganska långt att gå mellan t.ex. restaurangen och stranden. Maten är bra men det hade varit trevligt med några fler restauranger att välja på. Det fanns en väldigt fin betalrestaurang men den var hela tiden tom. Strandrestaurangen där vi oftast åt lunch är riktigt bra. Inte bara korv etc utan riktigt bra grillmat, sallder, pasta etc. Personalen är överlag väldigt trevliga, speciellt de vid strandbaren och de flesta talar en helt OK engelska. En annan bra sak i baren var att om man vill ha någon mer exklusiv spritsort som inte ingår så får man den till rabatterat pris om man har betalat för all inclusive. Det har jag aldrig sett någon annanstans. Kvällsunderhållningen var vi bara och såg en gång, den var riktigt dålig. Poolerna var uppvärmda och fina. Ett minus var att barnpoolen ligger väldigt nära baren. Åker man utan barn så kanske man inte vill ha ungar så nära när man sitter där. Stranden är ganska stenig så badskor rekommenderas. Vill man vara femstjärnig anläggning så borde man kanske köra dit några ton med sand.

 
2016-10-12

Inlägg av johani936 Gävle, Sverige

Bra boende, skaplig service

Rummen vara fina och fullt tillräckligt rymliga, kanske lite för avskalade men inget att anmärka på annars. Rent och snyggt överallt, mysigt hotellområde och bra om än lite stenig strand. Vi bodde med halvpension, frukost och middag inkluderad. Buffen var ganska bra, men en buffe är ju en buffe. Kändes som att de flesta gästerna var där med allinclusive, så det tog lite tid med hanteringen av oss som inte hade allinclusive. Servicen var beroende på vem som hade ens bord, överlag var tjejerna som serverade trevligare än killarna. Minus för att vi oftast fick drickan efter vi ätit klart maten. Som glutenintolerant var jag nöjd med att buffen var märkt, men de hade nog tagit i lite väl mycket. Riset, risotton, stekt kyckling mm som borde vara glutenfritt var märkt med gluten. Konferensrummet som vi hade var tråkigt men funktionellt. Överlag är jag helt klart nöjd med vistelsen.

 
2015-08-15

Inlägg av yvonneberggren Linköping, Sverige

kos

Motsvarar inte ett fem stjärnigt hotell. Dålig städning av swim up pool. Ingen egen taxiservice. För liten mini market och dåligt utbud. Man måste äta mat på samma tider som all inclusivegäster. Dålig påfyllning av minibar. Väldigt dyrt på hotellet.

 
2014-08-11

Inlägg av Eva S Malmö, Sverige

Helt ok men bott på bättre

Jättefint och vackert hotell, Rent och bra service. Personalen vissa av dem inte serviceaktiga kunde inte ens le. Poolerna mycket bra föriuom dåliga stegar som var väldigt lösa att gå på.Behövde lagas. Frukostbuffen var bäst och maten var ok. En av servitörerna stötte på min dotter inför mig och det var inte ok, trodde de var mer professionella än så. Underhållningen gav oss många skratt dem gjorde så gott de kunde. Om man är från Scandinavien är detta inget hotell för oss, det var mest italienare som var skräniga och högljudda, tyskar, holländare,engelsmän, ryssar, knappt någon från våra länder i scandinavien. Rummen kunde varit bättre, vattnet rann över hela badrumsgolvet och man kunde lätt halka. Vi hade jättetråkig utsikt utöver en parkering och tupp och kor gol och råmade varje morgon. Städningen var toppen och vi hade det i alla fall tyst och lugnt runt omkring oss. stranden gick inte att bada pga all sten. Servitörerna var väldigt serviceminded och de jobbade hårt. Lite lång att åka in till staden och busschauffören körde som om han hade stulit bussen. Kommer inte att åka dit igen men det var trevligt så länge det varade.

 
2014-08-02

Inlägg av Lena A Stockholm, Sverige

Inte 5 stjärnigt

Vi bodde där i juli i 1 vecka, Vi hade förväntat oss mera lyx men det var som på alla andra hotell. Maten vara ingen höjdare och samma visa varje morgon att springa och jaga platser på solstolarna. Underhållningen var hemsk inhyrda Bulgariska ungdomar som ej hade erfarenhet av underhållnig väldigt amatörmässigt. Utspädda drinkar och svagt kaffe. Besviken trodde mer om detta hotell. Utslängt ute på vischan med galande tupp och råmande kor. Aldrig mer dett ahotell Tacka vet jag Kreta. Jättedålig internetanslutning