Kundomdömen om Ramira Beach Mitsis Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 210 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Sven,
Mariehamn

+
Personalen!
-
Fler toaletter runt polen och havet, för att få var sak på sin plats. Bättre uppföljning mot bokning av solsängar. Maten blev väldigt enahanda. Inte speciellt Grekisk eller variationsrik. I stort sett stekta carreskivor och stekt vitfiskfile varje dag lunch som middag.

Bekräftad gäst: 2019-09-13


10 av 10

Hans,
Uppsala

+
-
Flera solstolar på stranden.

Bekräftad gäst: 2019-09-13


10 av 10

Anna,
Sollentuna

+
Jättefint hotell. Fantastisk personal och kanon god mat.
-
Tråkigt att man inte kunde bada med små barn i havet pga höga vågor.

Bekräftad gäst: 2019-09-06


9 av 10

Petra,
Borås

+
Toppen städat både strand å hotell! Å toppen bra service!
-
Hemsidan visade, utlovade Spa, men det var fel och fanns på annat Mistis hotell. Fattas gym och Spa. Hade uppskattat lugnar miljöer i restaurangen, kanske barnfri avdelning?!

Bekräftad gäst: 2019-08-30


8 av 10

,

+
Att det fanns mycket aktiviteter att vara med på varje dag och ving ledarna som höll i aktiviteterna
-
Menyer eller något så man enklare vet vad som finns att äta i de olika barerna. Barerna och restaurang tiderna stämmer inte på apollos hemsida eller i infon man fick på hotellrummet.

Bekräftad gäst: 2019-08-30


8 av 10

Lena,
Täby

+
Personalen och att det var så rent.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-30


7 av 10

Patrick,
Göteborg

+
Serviceinriktad personal om än uppenbart för få i exvis restaurangen vilket gjorde dem stressade och att de inte hann med alla gäster.
-
Bättre tillgänglighet på bokningsbar restaurang(italienska) - vi kom mitt i natten och försökte boka direkt vid frukosten på morgonen men då var det fullbokat 5 dagar framåt så tillgängligheten var extremt dålig med få platser. När vi väl fick bord där näst sista kvällen så var det dock väldigt god mat och trevlig service. Mer enkel grekisk mat i buffén(sådant man kanske klarar av att laga med bibehållen kvalitet) Dåligt mer personal i restaurangen, mat tog slut och personalen hann inte laga mer/fylla på. Information som visar vad det över huvud taget är för maträtter som serveras(nu så stod det byttor med mat men man hade ingen aning om vad det var eller vad det innehöll bortsett från vad man uppenbarligen kunde se) Vid två tillfällen fick vi inte utbytta handdukar trots att vi lagt dem på golvet som anvisat vilket ledde till att vi själva fick ringa receptionen och hämta handdukar där.

Bekräftad gäst: 2019-08-23


7 av 10

Sara,
Stockholm

+
Läget, nära havet. Den goda och varierande maten. Den fantastiskt trevliga personalen
-
Försöka ta bort handdukar på ”paxade” solstolar så att de som faktiskt vill ligga vid poolen eller havet får plats att få en stol

Bekräftad gäst: 2019-08-16


3 av 10

Kristoffer,
Stockholm

+
Stranden
-
Ojojoj väldigt mycket!!! Till och börja med. Skriv ut allergener på maten!!! Sjukt dåligt detta. Slutade med att vi i princip inte kunde äta någonting så all inclusive va en riktig blåsning från er! Värdelös dryck i barer också. De hade ingen anning om vad celaki/glutenfritt var. Slutade med att jag inte fick en enda drink på hela resan. Inget fungerande internet trots att vi betalade extra för det samt att det stod i beskrivningen! Första 3 dagarna kallade vi denna semester för vacation from hell! Borde säga allt:( uruselt helt enkelt.

Bekräftad gäst: 2019-08-16


8 av 10

,

+
Maten
-

Bekräftad gäst: 2019-08-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

1541 omdömen
Utmärkt
 
915
Väldigt bra
 
427
Bra
 
132
Mindre bra
 
46
Underkänt
 
21

5 senaste omdömen

2019-09-16

Inlägg av hansk513 Uppsala, Sverige

Otrolig service,

Ytterst proffsig personal,det svenska smörgåsbordet får skämmas i jämförelse med de buffer vi avnjöt. Det kändes fel att inte ta av skorna inomhus,,, städningen var extrem. På stranden åt vi alltid lunch med hjälp av Sotiris.Jag kom nog med årets ovanligaste önskemål... Men det ordnade den kompetenta receptionspersonalen. Rum med pool där blir det sol runt 16.00(sept.) Av vår test av allinclusive vinner Ramira klart. Det enda var att rummets badrumsvåg började visa fel(för mycket) mot slutet av vår vistelse.... Mitt hot att återkomma tog på allvar.

 
2019-09-04

Inlägg av Sven L

Personalen gör hotellet

Maten är inte alltför varierande, det finns 2 andra restauranger på området (Italiensk, kinesisk) som ingår, men jag åker till Grekland för att äta deras mat. Få toaletter runt polområdena o stranden, omotiverade trappsteg o nivåskillnader på området o hala plattor på gångarna. Stranden stenig och man bör ha badskor vid i o ur havet.

 
2019-08-31

Inlägg av carmarev Värmlands län, Sverige

Lata dagar i solen

I det stora hela så är vi nöjda med vistelsen. Vårat rum var i ett av sidobyggena, på andra våningen med balkong mot havet och poolen. Så fin utsikt får man leta efter med svajande palmer i solnedgången. Sängen i vårat rum var verkligen superskön, ac något högljudd, men man vänjer sig. Badrummet rymligt och fräscht med badkar. Handdukarna byts varje dag om man vill, även solstolshanddukarna. Det kostar inget att lägga ut handdukarna utan allt är inkluderat - det gäller dock att vara först till kvarn om man vill ha en bra plats, men finns många extra stolar. Vi var inte nere på stranden då den var grovstenad, det blev djupt snabbt och blåste väldigt mycket när vi var där. Fast trevlig lunch i strandbaren! Maten i stora restaurangen var väldigt innehållsrik, mycket sallader, kyckling och griskött, fisk, alltid två sorters gyros och alla möjliga sorters tillbehör. Jag hade gärna sett mera sorters fisk och skaldjur(!) (jag älskar skaldjur!!). Varje kväll hade olika teman, och min favorit var grekisk afton och mexikansk afton. Det som är lite tråkigt är att det var ganska smaklöst. Saffransfisken smakade inte saffran, tandoori kycklingen saknade sting osv. Däremot så var tzatzikin, grekiska salladen, vinmarinerad bläckfisk och paellan helt magisk. Det fanns visserligen kryddor att ta av, men man vill ju att det ska smaka ordentligt från början. Frukost utbudet var väldigt bra. Hårt jobbande personal från morgon till kväll. Mycket aktiviteter att ta del av och all personal runt stora poolområdet gjorde verkligen ett superbra jobb. Det är mycket trappor runt om hela området och väldigt halkiga gångbanor och golv, så för den som har svårt att gå så rekommenderas badtofflor/skor med bra grepp.

 
2019-08-18

Inlägg av kock66 Ed, Sverige

Kos

Här är det personalen som gör hotellet. Ett all inklusive hotell, där standarden är dålig och behöver ett rejält lyft. Rummen känns som om det är från 70- talet, sängarna är stenhårda. I matsalen är ljudnivån hög ofta är det samma rätter till lunch och middag i flera dagar. Poolområdet är för litet för ett sånt stort hotell, och eftersom dom lägger ut handdukar så är det svårt att få solsäng, det görs även på stranden som ligger ca 30 m från hotellet. Stranden som tillhör hotellet är inte barnvänlig eller om du har svårt för att gå väldigt brant med sten. Nä så här är det personalen som höjer nivån på hotellet för dom gör allt för att du ska trivas så en guldstjärna till dom.

 
2019-07-15

Inlägg av cissinilsson

Fantastisk service och utmärkt hotell

Fina rum, bra variation på maten, otroligt trevlig och serviceinriktad personal, välskött och otroligt välstädat. Mycket aktiviteter för både barn och vuxna. Kan verkligen rekommenderas till alla typer av resenärer.