1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Ramira Beach Mitsis Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

yvonne,
klippan

+
-
alldeles för trångt vid matdiskarna

Bekräftad gäst: 2018-10-05


5 av 10

Johan,
Helsingborg

+
-
Den höga rating hotellet fått har jag svårt att förstå.

Bekräftad gäst: 2018-10-05


8 av 10

Tevdiye ,
Malmö

+
Trevlig personal
-
Bättre sängar, det var som att sova på golvet. Sängarna var för hårda som en sten

Bekräftad gäst: 2018-10-05


9 av 10

Marie ,
Klågerup

+
God service . Trevlig personal. God mat . Restaurangen mycket god mat Mycket trevlig med underhållning både dagtid och kvällstid
-
Skönare stolar på balkongen Mer utbud att äta i poolbaren vid rutschkanan. Fanns bara toast o mycket ofta va det inte påfyllt. Det kunde finnas lite mer utbud. Tex pizza slice o crepes mm

Bekräftad gäst: 2018-09-21


7 av 10

Maria,
Gävle

+
Maten i restaurangen
-
Sängarna på rummen! Har aldrig sovit så obekvämt på något hotell. Och då har jag rest ganska mycket. Mitt under vistelsen fick vi ett ”erbjudande” om att byta hotell. När vi inte ville så var det tydligt att hotellpersonalen inte gillade det. Förmodligen var det en dubbelbokning som de försökte lösa men det kändes inte bra för oss.

Bekräftad gäst: 2018-09-14


10 av 10

Anita ,
Skövde

+
Närhet till havet. Barnbadet var utmärkt med mycket trevlig personal vid rutschkana och bar. Kul med speciella drinkar för barn.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-07


10 av 10

Lilianne,
Nödinge

+
Läget, trevlig personal!
-
Minibar borde fyllas på varje dag

Bekräftad gäst: 2018-08-31


10 av 10

Sawitree,
Älvängen

+
Rena rum och det fanns aktiviteter för alla och att man kunde välja två olika restauranger förutom bufferestauranger
-
Lite mer variation på buffe maten . samma rätt varje dag

Bekräftad gäst: 2018-08-03


10 av 10

Mikael,
Norrköping

+
Personalen! All personal! Maten. Städning!
-
Mjukare sängar. Bättre Wi-fi. Lite lyhört.

Bekräftad gäst: 2018-07-14


10 av 10

Susanne ,
Åkersberga

+
Helheten det var otroligt trevlig välskött hotell
-
Har inga!

Bekräftad gäst: 2018-07-07


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

1374 omdömen
Utmärkt
 
788
Väldigt bra
 
400
Bra
 
123
Mindre bra
 
45
Underkänt
 
18

5 senaste omdömen

2017-09-12

Inlägg av 375nina Borlänge, Sverige

Fräscha rum och rätt bra service

Rummen var toppen, vi fick dessutom fantastisk utsikt rakt över poolområdet ut till havet. Städningen var bland det bästa jag upplevt, snyggt, påfyllt, punktligt och trevliga! Hotellet i övrigt var fint och området rätt stort med uppvuxen trädgård. All inclusive fungerade bra och maten var oftast jättegod! Inte så mkt alternativ för vegetarian dock, utan då mest grönsaker och frukt. Två restauranger fanns även att boka utöver vanliga restaurangen. Den italienska rekommenderas varmt! Risotton var underbar! Underhållningspersonalen och barpersonal och snackbarpersonal var kanon! Det enda var grinig servitör på asiatiska restaruangen samt i stora restaurangen. Personalen i receptionen var inte heller trevliga eller hjälpsamma. Stranden var ok, vassa stenar så badskor rekommenderas. Poolerna på hotellet var så bra! Saltvatten i några och sötvatten i några. Dåligt med solstolar och tjafs mellan resenärerna för att tjuvboka dem på morgnarna. Dock var personal mycket hjälpsamma att leta reda på stolar åt dem som blev utan.

 
2017-07-14

Inlägg av mariachellberg Göteborg, Sverige

Grymt bra!

Mycket bra hotell! Rent och fräscht. Otroligt bra aktivitetsledare och roliga aktiviteter. Bra poolområden. Varierande mat och otroligt trevlig personal. Show/underhållning varje kväll, mycket bra och trevligt.

 
2017-07-01

Inlägg av Pigge2000 Uppsala, Sverige

Kanonhotell!

Ett mycket bra Mitsis hotell. Trevlig och tillmötesgående personal. Rummet var rymligt och fint. Badrum med badkar och handduksbyte 2 ggr om dagen. Städningen var toppen med små blomster överraskningar varje dag. Mini baren fylldes på varannan dag och den är fri. Ett litet minus att värdeboxen på rummet inte ingick utan kostade 35 euro/ 2 veckor. Omväxlande och mycket god mat i alla restauranger. I huvudrestaurangen serverades det mat på kvällarna till olika teman. De övriga restaurangerna var Asiatisk och Italienskt som man bokade valfritt under vistelsen. Underhållningsteamet var fantastiska som höll igång hela dagar och kvällar med olika aktiviteter som pingis, bågskytte, boccia, vollyboll, vattenpolo mm. Deltagandet var valfritt och teamet tjatade inte om man nu endast ville ligga och lata sig. På stranden finns gratis solsängar av hög kvalitet. Stranden består av sand som ett par meter närmast havet blir till rullsten, badskor rekommenderas. Personal från strandrestaurangen går och serverar frukt och dryck vid solsängarna och allt ingår. Maten vid strandrestaurangen är helt okej som lunch tex hamburgare, souvlaki, gyros, sallad mm. Bad handdukar ingår men måste erläggas med en depositions avgift som återbetalas. Rekommenderar detta hotell och vi återkommer gärna.

 
2016-08-21

Inlägg av muanne92 Göteborg, Sverige

Grymt hotell, sådär strand.

Trevligt hotell, väldigt bra personal!! Maten varierades varje, väldigt god. Goa groggar. Maten på strandbaren var OK som mellanmål. Relativt små balkonger/ute plats. De hade på tok för lite solstolar på stranden, men det gick att få tag på en. Hyr bil och åk runt, inte direkt något toppen resmål tyvärr, kommer ej åka tillbaka till Kos men kommer absolut åka till ett Mitsis hotell igen.

 
2014-07-16

Inlägg av Lena S Stockholm, Sverige

tyvärr

Tyvärr blev vi missnöjda med årets val av hotell. Maten är väldigt trist,på 1 vecka kunde vi inte hitta något som slakade relativt "nomalt" utan allt var av all-inklusive standart. Barnlekplatsen är dåligt utrustad med trasiga ruschkanor ( rumpan fastnar i repningar). Rummet var helt ok,städningen också. Relativt nära till stan med bussen,även taxi tog vi ett par gånger. Det bästa med hotellet är förstås personal,hjälpsamma,trevliga och oerhört professionela. Kommer inte tillbaka varken till hotellet eller till Kos överhuvudtaget,finns mycket bättre ställen i Grekland.