1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Ramira Beach Mitsis Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

,

+
Personalen är kunniga och trevliga
-

Bekräftad gäst: 2019-06-22


10 av 10

Hans,
Alingsås

+
Personal, standard och läge
-

Bekräftad gäst: 2019-06-21


10 av 10

Peter,
Åsa

+
Trevlig och hjälpsam personal.
-
Inga.

Bekräftad gäst: 2019-06-21


10 av 10

Olivia,
Västerås

+
Servicen var grym! Och hotellet var mkt finare än på bilderna, brukar ju oftast va tvärtom. Och rekomenderar brunchen!!
-
Maten var inte så bra både på a la carte och buffén

Bekräftad gäst: 2019-06-21


10 av 10

Emelie ,
Stockholm

+
Personalen. Alla var otroligt trevliga och serviceminded. Riktigt bra mat.
-
Det borde finnas någon barnklubb för barn som är 8 och äldre. Min son tyckte att det var löjligt på barnklubben som fanns. Sen birde det finnas lite mer coola och morderna låtar på minidiscot. Typ avicci, eurovision osv. Det borde finnas typ chips som snacks.

Bekräftad gäst: 2019-06-21


8 av 10

Amanda,
Nora

+
Den underbara personalen, framförallt i barerna, samt den fina miljön.
-
Mer Engelsk beskrivande aktiviteter, Det mesta runt om hotellet stod på Franska. Även om det är ett Franskt ”Entertainment team” så borde dom kunna skriva ut aktivitetsschemat även på Engelska eftersom alla var välkomna att vara med.. Det var otroligt svårt att veta vad som fanns att göra och inte och när de skulle göra det.

Bekräftad gäst: 2019-06-14


9 av 10

Johanna ,
Göteborg

+
Aktivitetsutbudet, anläggningen i sig.
-
Fler solstolar. Badbrygga.

Bekräftad gäst: 2019-06-14


9 av 10

,

+
Allt var lagom, dvs perfekt för min familj. Den stora rutchkana var perfekt för mina barn. Välorganiserad buffé med god mat, mycket frukt och sallad. Mycket efterrätter för den som ville. Har varit med om betydligt större varmrättsbuffe, men det är bara rörigt och jobbigt för min del när det tar en kvart att plocka mat på tallriken. Väldigt trevlig och hjälpsam personal i receptionen.
-
En del av personalen i restaurangen och barerna såg väldigt buttra ut och sa inte ett ord till gästerna. Hotellet borde ha kaffeautomater i matsalen då de ej hinner servera gästerna. Flera mornar bad någon om kaffe och stressad servitris serverar för att sedan gå tillbaka med kannan med plicken i golvet istället för att se om någon mer ville ha kaffe, vilket det ofta var.

Bekräftad gäst: 2019-06-07


8 av 10

Kristina,
Borlänge

+
Personalen! Så trevliga och serviceinriktade.
-
Sängarna var alldeles för hårda så mjukare sängar. Mindre klor i poolerna! Mer varierad mat, kanske ha ett tema för varje dag plus några klassiker särskilt för barnens skull. Bättre skyltat vad det var för olika rätter och livsmedel. Bättre utbud av glutenfritt samt informationsskyltar för olika allergier. Bokningsschema för biljard och att man max kan boka ett till två pass åt gången.

Bekräftad gäst: 2019-06-07


10 av 10

Emma,
Gävle

+
Fantastisk mat i alla restauranger. Mycket trevligt att man blir serverad dryck och lite tilltugg vid poolen under dagen.
-
Sängarna!!!! Aldrig sovit i så osköna sängar förut, stenhårda och man känner fjädrarna igenom.

Bekräftad gäst: 2019-06-07


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

1429 omdömen
Utmärkt
 
829
Väldigt bra
 
411
Bra
 
125
Mindre bra
 
45
Underkänt
 
20

5 senaste omdömen

2019-06-20

Inlägg av Heydar T

Utmärkt service

5 stjärnor hotell med mycket bra service och personal. Varierat mat och det finns när 24 timmar och allt gör barn. Här finns massage med rimlig pris, busstation, cykel uthyrning 24 timmar med bara 5 euro. Italiensk restaurang eller asiatiskt med väl.

 
2017-09-12

Inlägg av 375nina Borlänge, Sverige

Fräscha rum och rätt bra service

Rummen var toppen, vi fick dessutom fantastisk utsikt rakt över poolområdet ut till havet. Städningen var bland det bästa jag upplevt, snyggt, påfyllt, punktligt och trevliga! Hotellet i övrigt var fint och området rätt stort med uppvuxen trädgård. All inclusive fungerade bra och maten var oftast jättegod! Inte så mkt alternativ för vegetarian dock, utan då mest grönsaker och frukt. Två restauranger fanns även att boka utöver vanliga restaurangen. Den italienska rekommenderas varmt! Risotton var underbar! Underhållningspersonalen och barpersonal och snackbarpersonal var kanon! Det enda var grinig servitör på asiatiska restaruangen samt i stora restaurangen. Personalen i receptionen var inte heller trevliga eller hjälpsamma. Stranden var ok, vassa stenar så badskor rekommenderas. Poolerna på hotellet var så bra! Saltvatten i några och sötvatten i några. Dåligt med solstolar och tjafs mellan resenärerna för att tjuvboka dem på morgnarna. Dock var personal mycket hjälpsamma att leta reda på stolar åt dem som blev utan.

 
2017-07-14

Inlägg av mariachellberg Göteborg, Sverige

Grymt bra!

Mycket bra hotell! Rent och fräscht. Otroligt bra aktivitetsledare och roliga aktiviteter. Bra poolområden. Varierande mat och otroligt trevlig personal. Show/underhållning varje kväll, mycket bra och trevligt.

 
2017-07-01

Inlägg av Pigge2000 Uppsala, Sverige

Kanonhotell!

Ett mycket bra Mitsis hotell. Trevlig och tillmötesgående personal. Rummet var rymligt och fint. Badrum med badkar och handduksbyte 2 ggr om dagen. Städningen var toppen med små blomster överraskningar varje dag. Mini baren fylldes på varannan dag och den är fri. Ett litet minus att värdeboxen på rummet inte ingick utan kostade 35 euro/ 2 veckor. Omväxlande och mycket god mat i alla restauranger. I huvudrestaurangen serverades det mat på kvällarna till olika teman. De övriga restaurangerna var Asiatisk och Italienskt som man bokade valfritt under vistelsen. Underhållningsteamet var fantastiska som höll igång hela dagar och kvällar med olika aktiviteter som pingis, bågskytte, boccia, vollyboll, vattenpolo mm. Deltagandet var valfritt och teamet tjatade inte om man nu endast ville ligga och lata sig. På stranden finns gratis solsängar av hög kvalitet. Stranden består av sand som ett par meter närmast havet blir till rullsten, badskor rekommenderas. Personal från strandrestaurangen går och serverar frukt och dryck vid solsängarna och allt ingår. Maten vid strandrestaurangen är helt okej som lunch tex hamburgare, souvlaki, gyros, sallad mm. Bad handdukar ingår men måste erläggas med en depositions avgift som återbetalas. Rekommenderar detta hotell och vi återkommer gärna.

 
2016-08-21

Inlägg av muanne92 Göteborg, Sverige

Grymt hotell, sådär strand.

Trevligt hotell, väldigt bra personal!! Maten varierades varje, väldigt god. Goa groggar. Maten på strandbaren var OK som mellanmål. Relativt små balkonger/ute plats. De hade på tok för lite solstolar på stranden, men det gick att få tag på en. Hyr bil och åk runt, inte direkt något toppen resmål tyvärr, kommer ej åka tillbaka till Kos men kommer absolut åka till ett Mitsis hotell igen.