1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Ramira Beach Mitsis Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

,

+
Maten
-

Bekräftad gäst: 2019-08-16


10 av 10

Ali,
Västerås

+
Vänliga personaler.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-16


7 av 10

Jenny,
Uppsala

+
Det var bättre än vad er beskrivning på er hemsida gav sken av.
-
Ha mer utförlig information om hotellet på er hemsida. Hotellet behöver ha mer information på engelska om t ex aktiviteter, temakvällar osv. Och gärna skriftligt på rummen.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


8 av 10

,

+
-
Reserveringen av solsängarna.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


8 av 10

Louise,
Göteborg

+
Servicen. Speciellt Vasilus i restaurangen. Poolrummen var fantastiska.
-
Kommer inte rekommendera detta hotellet till någon på grund av sängarna. De måste bytas ut SNARAST. Det var som att ligga på en betongplatta. Byter ni sängarna höjs mitt betyg på helheten från 4 till 9.

Bekräftad gäst: 2019-08-02


10 av 10

,
Ulricehamn

+
Nära till stranden:)
-
Kalla inte rum 625 ” rum med utsikt över polen”. Vi tittade i en vägg och balkon knappt fanns! Man är inte så mycket på rummet och vi klarade oss ändå!

Bekräftad gäst: 2019-08-02


7 av 10

Christer,
Hovås

+
Städningen på rummen. Trevlig städpersonal
-
Bättre service i matsal. För lång tid att få dryck serverat. Alldeles för mycket folk på för liten yta. Otroliga köer till alla måltider.

Bekräftad gäst: 2019-07-26


10 av 10

Ted ,
Häverödal

+
Servicen
-
Flera olika restauranger

Bekräftad gäst: 2019-07-26


8 av 10

Sofia,
Stockholm

+
Det finns mycket aktiviteter för både barn och vuxna. Jag skulle säga att det är ett hotell för barnfamiljer men det funkar också om man inte har barn.
-
Rummen var inte så fräscha, vilket man vill att dem ska vara.

Bekräftad gäst: 2019-07-20


8 av 10

Mattias,
Stockholm

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-07-19


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

1510 omdömen
Utmärkt
 
893
Väldigt bra
 
420
Bra
 
131
Mindre bra
 
46
Underkänt
 
21

5 senaste omdömen

2019-08-18

Inlägg av kock66 Ed, Sverige

Kos

Här är det personalen som gör hotellet. Ett all inklusive hotell, där standarden är dålig och behöver ett rejält lyft. Rummen känns som om det är från 70- talet, sängarna är stenhårda. I matsalen är ljudnivån hög ofta är det samma rätter till lunch och middag i flera dagar. Poolområdet är för litet för ett sånt stort hotell, och eftersom dom lägger ut handdukar så är det svårt att få solsäng, det görs även på stranden som ligger ca 30 m från hotellet. Stranden som tillhör hotellet är inte barnvänlig eller om du har svårt för att gå väldigt brant med sten. Nä så här är det personalen som höjer nivån på hotellet för dom gör allt för att du ska trivas så en guldstjärna till dom.

 
2019-07-15

Inlägg av cissinilsson

Fantastisk service och utmärkt hotell

Fina rum, bra variation på maten, otroligt trevlig och serviceinriktad personal, välskött och otroligt välstädat. Mycket aktiviteter för både barn och vuxna. Kan verkligen rekommenderas till alla typer av resenärer.

 
2019-07-06

Inlägg av Jakten7

Fantastisk service

Vi har haft en underbar vecka! Service i toppklass av ALLA i personalen. Bemötandet i receptionen var proffsigt och välkomnande vid incheckningen, liksom vid alla andra kontakter under vistelsen. Man möttes verkligen av trevliga hälsningar och glada leenden överallt och allt med fingertoppskänsla. Inbjöd du själv till samtal tog de sig tid till det, oavsett arbetsuppgift. Restaurang- och barpersonalen gjorde verkligen allt för att gästen skulle trivas. Då vi hade en jubilar bland oss hade vi lite specialönskemål...inga problem! Vi bodde i det mindre poolområdet med den lugna poolen alldeles utanför dörren, vilket rekommenderas varmt! Det området hade en supermysig poolbar med goda drinkar, ”bubbel” och en bartender med yrkesstolthet. Imponerade stort gjorde även den unga tjejen som serverade runt den poolen hela dagarna. Hennes ”servicemind” måste vara en arbetsgivares dröm. Någon annan som utmärkte sig var hovmästaren på den italienska restaurangen (tillika brunchrestaurangen), Vasilis. Så oerhört korrekt och trevlig! Hans Afternoon Tea var magiskt! Prova det! Rummen var helt ok. Inte toppmodernt och flott direkt, men noggrann och (såklart) trevlig städpersonal höll det fräscht med städning, bäddning och handduksbyte 2ggr/dag. Många skriver om hårda sängar, men så var inte fallet i vårt rum. Väldigt skön säng! Maten var bra i buffén men supergod i den italienska restaurangen! Den asiatiska restaurangen gav vi bara en chans, då den inte direkt imponerade den gången. Strandrestaurangen fungerade kanon som lunchpaus i skuggan. Inga kulinariska höjdare men trevligt och snabbt. Det fanns något att äta och dricka HELA dygnet! Vi kommer definitivt leta efter ett Mitsis-hotell nästa gång vi planerar en Greklandssemester😎

 
2019-06-20

Inlägg av Heydar T

Utmärkt service

5 stjärnor hotell med mycket bra service och personal. Varierat mat och det finns när 24 timmar och allt gör barn. Här finns massage med rimlig pris, busstation, cykel uthyrning 24 timmar med bara 5 euro. Italiensk restaurang eller asiatiskt med väl.

 
2017-09-12

Inlägg av 375nina Borlänge, Sverige

Fräscha rum och rätt bra service

Rummen var toppen, vi fick dessutom fantastisk utsikt rakt över poolområdet ut till havet. Städningen var bland det bästa jag upplevt, snyggt, påfyllt, punktligt och trevliga! Hotellet i övrigt var fint och området rätt stort med uppvuxen trädgård. All inclusive fungerade bra och maten var oftast jättegod! Inte så mkt alternativ för vegetarian dock, utan då mest grönsaker och frukt. Två restauranger fanns även att boka utöver vanliga restaurangen. Den italienska rekommenderas varmt! Risotton var underbar! Underhållningspersonalen och barpersonal och snackbarpersonal var kanon! Det enda var grinig servitör på asiatiska restaruangen samt i stora restaurangen. Personalen i receptionen var inte heller trevliga eller hjälpsamma. Stranden var ok, vassa stenar så badskor rekommenderas. Poolerna på hotellet var så bra! Saltvatten i några och sötvatten i några. Dåligt med solstolar och tjafs mellan resenärerna för att tjuvboka dem på morgnarna. Dock var personal mycket hjälpsamma att leta reda på stolar åt dem som blev utan.