1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Ramira Beach Mitsis Hotels

 • Förstklassig All Inclusive
 • Familjevänligt
 • Mängder av aktiviteter

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Strax öster om Kos stad, mitt på stranden, ligger det smakfulla och välskötta Ramira Beach Mitsis Hotels. Se fram emot tre à la carte-restauranger, flera faciliteter och en stor och inbjudande trädgård. Vid det härliga poolområdet finns flera pooler och rutschkanor som lockar till bus och lek.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Dubbelrum för 2-4 personer, varav 1 barn. Familjerum för 2-4 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Trevlig personal
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1374 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 30 m
Till centrum: 3,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Ramira Beach Mitsis Hotels är ett smakfullt och välskött förstaklasshotell direkt vid hotellets egen klapperstensstrand öster om Kos stad. Hotellet består av flera byggnader och rummen finns i alla byggnaderna. Alla byggnaderna ligger i närheten av hotellets faciliteter. Stor barnvänlig trädgård med fint poolområde med tre pooler: en saltvattenspool och en sötvattenspool, samt en barnpool med vattenrutschkana. Gratis poolhanddukar och solstolar vid både pool och strand. Poolbar.

Det finns tre à la carte-restauranger som ingår i All Inclusive-programmet: en grekisk, en italiensk och en kinesisk. Reservation krävs. Vårdad klädsel vid middagen; sandaler och kortbyxor på herrar är inte tillåtet. Temakvällar i huvudrestaurangen fyra ggr/vecka. Taverna som serverar enklare rätter och glass dagtid. Creperie. Poolbar vid barnpoolen. Strandbar. Gratis wifi på hela hotellet (snabbare wifi mot avgift). På hotellet finns aktivitetsledare som anordnar olika aktiviteter. Barnklubb i hotellets regi.

Hotellet erbjuder sina gäster många olika faciliteter som jacuzzi, lekplats, snackbar, souvenirbutiker, bridgerum, biljardrum, tv-rum, konstlektioner och pianobar. Flera sportaktiviteter som fotboll, beach volley, basket, boule, bågskytte och tennis. Möjlighet att hyra cyklar. En del gymutrustning finns utomhus.

Ca 3 kilometer öster om Kos stad. Lokalbuss till Kos stad flera gånger per dag. Cykelväg in till Kos stad. Ytterstadsområde med lokal trafik. Inga nivåskillnader inom hotellområdet.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

- Tidig frukost, kl. 04:00-06:30

- Frukostbuffé, kl. 6.30-10.30.
- Brunch i à la carte-restaurangerna, kl. 08:00-10:00.
- Snacks och glass, kl. 10.00-18.00.
- Lunchbuffé, kl. 12.30-14.30.
- Afternoon tea, kl. 17:00-19:00.
- Middagsbuffé, kl. 18.30-21.30. Vårdad klädsel krävs. Middagen kan även intas på italienska eller asiatiska à la carte-restaurangen mot reservation.

- Taverna som serverar glass och enklare rätter, kl. 10:00 - 18:00.
- Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-02.00.
- Pasta och kallskuret, kl. 22.00-6.00.
- Lunchpaket vid utflykter kan ordnas vid förbeställning.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt för gäster att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer
 • Hög kundnöjdhet
 • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
 • Barnpool eller barnsektion
 • Barnsäng och barnvagn ska finnas (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
 • Wifi i allmänna utrymmen