1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Kipriotis Panorama Hotel & Suites

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Åke,
Katrineholm

+
Läget
-
Mer variation på maten, självservering av dryck

Bekräftad gäst: 2018-09-14


7 av 10

jenny,
stockholm

+
Utsikten och maten
-
Personalen är otrevlig.

Bekräftad gäst: 2018-07-20


10 av 10

Pauliina,
Göteborg

+
Maten & servicen
-
Mer solstolar

Bekräftad gäst: 2018-07-06


7 av 10

Ulf,
Löddeköpinge

+
-
Det beskrivs med 5stjärnor. Det är det inte värt med tanke på rummet. Dålig gammal standar på rummen. Gamla snuskiga heltäckninsmattor på rummet. AC funkade sådär

Bekräftad gäst: 2018-06-29


7 av 10

Carina,
Älvsjö

+
Souvlaki & More samt pizza & more (synd att det var fullbokat när vi väl upptäckt det). Gott om solstolar! En födelsedagstårta som överraskning:)!
-
De orenoverade rummen motsvarar inte 5 stjärnor, max 3! Det finns inget pingisbord, så ta bort det från er beskrivning. Mer än 3 km till stan, så ändra även det. Det bör gå att hämta vatten dygnet runt! Svårt att hitta mat om man försovit sig till frukost(fler färdiga alternativ). Svårt till en början med vilken nivå av all inclusive man hade då hotellet hade flera kategorier. Svårt att få en överblick på vad som ingår. Man kände sig aldrig välkommen på Red skybar, synd!

Bekräftad gäst: 2018-06-23


9 av 10

Surina,

+
Bra service och mat på buffé restaurang
-
Lite bättre information om hotel och runt om hotellet från personal i reception. Heltäckning matta förstör helhetintryckt i rummet.

Bekräftad gäst: 2018-05-11


10 av 10

Stine,
Frederiksberg

+
Virkelig rart personale og god mad. Nu hjalp det nok også at vi rejste i maj, men hotellet føltes stort og rummeligt og “luftigt”
-

Bekräftad gäst: 2018-05-11


8 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-08-24


10 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-08-17


10 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-08-11


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

1534 omdömen
Utmärkt
 
625
Väldigt bra
 
493
Bra
 
233
Mindre bra
 
107
Underkänt
 
76

5 senaste omdömen

2018-07-20

Inlägg av Jenny ö Stockholm, Sverige

Familje resa.

Fina rum vi hade ett större rum o med sjöutsikt. Hotellet var jätte rent och aldrig smutsigt. Jag tycker hotellet är 3,5 stjärna inte 5. Det som drar ner det hela är strandbaren som inte direkt är någon bar utan som en som typ en gammal bil som de erbjuder vatten o läsk. Samt att en del personal verkar så trötta och inte bryr sig om gästerna. Jätte tråkigt.

 
2015-08-02

Inlägg av Maria A Stockholm, Sverige

2-3 stjärnigt INTE 5 stjärnigt.

detta hotell marknadsför sig som ett 5 stjärnigt hotell men det är mer 2 närmare 3 stjärnigt hotell. Anledningen till varför är följande: Service: otrevliga och vldigt lite engagemang i receptionen. Ingen personal vid poolen. Däremot så var servicen i matsalen bra. Air condition: på rummet var den inte bra, vi var tvungna att be om en extra fläkt och inte ens det hjälpte. de "fixade" den men ginen skillnad. Övrigt på hotellet så var det samma sak, ingen air condition alls. Man tog hellre trapporna än hissen för där inne stektes man likaväl som i vänthallen vid hissarna. Wifi: de marknadsför att det finns wifi på hela hotellet men det stämmer absolut inte. Man måste betala cirka 50 euro för en vecka och det funkar knappt. det som är gratis är det som finns i lobbyn MEN det funkar inte heller. Många klagade på detta men inget gjordes. All-inclusive: Vi dricker inte alkohol så den biten kan vi inte säga något om men att man inte får vattenflaskor som ingår i all-inclusive känns inte ok. Man fick små plast glas med vatten och det fick man hämta själv ingen service. det fanns en flaska när man anlände i mini baren men sedan fyllde de inte på mer. Rummen: Inte alls 5 stjärnig standard alls. möblerna gamla, slitna badrum, hade inte varit lika petig om vi inte förväntat om 5 stjärnig standard. Buffen: maten var ok men inte toppen. vi åt middag ute men däremot lunch och frukost åt vi där. frukten var däremot toppen. Pool området: barnpoolen var helt ok, även den stora poolen. Däremot så var det ingen service kring poolen med servitörer etc. I snackbaren fanns det ingen snacks... det enda man kunde få var dricka. Bemötande vid anländande: Vi anlände på natten och ingen kom och mötte oss när det gällde våra väskor eller när vi kom in i entren. vi fick göra allt själva. otroligt dåligt enligt oss. SPA: denna punkt är den enda som vi med handen på hjärtat kan säga var toppen, personalen var underbar, de behandligar vi gjorde var toppen och allt var perfekt. Jag och min familj är inte personer med näsan uppe i vädret eller petiga däremot så är vi personer som har rest mycket och vi la en hel del pengar på denna resa och väldigt mycket just på hotell biten då det är den viktigaste biten då vi har en liten son. Vi blev inte nöjda alls och inget av det som marknadsförts stämde dessvärre. Vi bokar 4-5 stjärniga hotell vid alla våra resor och har aldrig blivit besvikna men denna gång så blev vi det. Själva KOS är väldigt vackert och fint och detta hotell kan göra otroligt förbättringar i framtiden men i dags läget så borde de inte utge sig för 5 stjärnigt utan mer som 2-3.

 
2015-07-20

Inlägg av Zarah11111 Sundsvall, Sverige

Hotell med klass.

Ett otroligt fint hotell med vänlig personal och god service - ett hotell med klass! Det gick lätt och snabbt att ta sig in till Kos då det fanns tillgång att hyra cyklar i närheten av hotellet. Fina cykelvägar längs med kusten. Riktigt bra restaurang på hotellet med stor variation på buffén. Vi var här i 2 veckor och ledsnade aldrig på maten. Kyparen Sokrates får extra mycket beröm för trevligt bemötande. Även restaurangen vid poolen serverade god mat till en mindre summa pengar. Där fanns också trevlig personal. Städningen kan man inte klaga på. Städning av rummen sju dagar i veckan. Rummet vårt var stort och luftigt med fin utsikt från 6:e våningen. Väl fungerande air condition. Det fanns en trevlig liten butik i hotellet där man kunde köpa lite smått och gott. Hotellets spa hade ett bra utbud och hade bra erbjudanden. Vackra omgivningar på hotellet. Takbaren på hotellet hade underbar utsikt över Kos. Välvårdat poolområde och trevlig poolpojke. Handdukar fanns att låna vid poolen. Bar precis vid poolen. Nära till en fin strand. Passa på att besöka café Tesoro när ni är inne i Kos stad. Vi är väldigt nöjda med vår semester.

 
2015-07-20

Inlägg av 976christerk

Mycket bra

Mycket fint hotell, mycket god mat och buffé, vilken buffé, bland den bästa jag ätit. Att sedan avnjuta solnedgången i baren på taket med Fabian och Cris service och live musik var underbart, missa inte den. (wifi'n är även gratis där mot resten av hotellet)

 
2015-06-22

Inlägg av Carina Å Helsingborg, Sverige

Mycket fint

Mycket fint, lyxigt och välskött hotell. Vänlig och trevlig personal. Underbar bar uppe på taket med fantastisk utsikt över Kos. Fantastisk pool och poolbar med vänlig och hjälpsam personal. Rent, fräscht och snyggt överallt.