Sambafotbollen på Kipriotis Maris har redan ägt rum för sommaren 2017. Inom kort publiceras datum för sambafotbollen 2018 här.

Sambafotboll på Kipriotis Maris 30/6–4/7

Missa inte sommarens roligaste sportevent på Kipriotis Maris! Stora som små, alla är hjärtligt välkomna att vara med och lira sambafotboll med Erik "Samba" Johansson, före detta allsvensk fotbollsspelare. Sambafotboll, som har sitt ursprung i Brasilien, är en typ av fotboll till sambatoner där man strävar efter att sprida glädje och inspiration. Resultatet är sekundärt – det viktigaste är att man försöker.  

Gratis gästpass – alla kan vara med

Alla pass i sambafotbollen är gratis, och ingår för dig som bor på hotell Kipriotis Maris 30/6–4/7, t.ex. för dig med ankomst den 29 juni.

 

Träningspass i sambafotboll

  • Kl. 10.00–11.00. Fredag–tisdag, för barn mellan 7 och 12 år.
  • Kl. 11.00–12.00. Fredag–tisdag, för ungdomar mellan 13 och 17 år.

Tre peladapass – spontanfotboll med matchspel

  •  Kl. 20.00–22.00. Fredag, lördag och måndag. För alla åldrar.

Taktiksnack inför sambafotbollen på Mythos Beach i fjol.

Peledapass under strålkastarnas sken – kvällens absoluta höjdpunkt!


Samba Fotball Academy

Samba Football Academy grundades av Erik Johansson 2008, och sedan dess har man verkat bland barn och ungdomar i storstädernas förorter, skolor och fotbollsföreningar.

Läs om Samba Fotball Academy

  

 

 

 

Om instruktören 

Erik ”Samba” Johansson blev utsedd till årets idrottsförebild 2014 av antimobbningsorganisationen Friends för sitt arbete med Samba Football Academy. Han har spelat i AC Bragantino och 12 år i Allsvenskan i klubbarna ÖIS, Malmö FF och Hammarby.