Kundomdömen om Kipriotis Maris Suites

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 1135 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

John,
Bjärred

+
- Apollos fysaktiviteter - Kartor med förslag på löp- och cykelrundor (som dock kan förbättras, se nedan) - Trevligt poolområde
-
- Dämpning av ljud från hotellets stora ventilationsaggregat. - Lite mer karaktär, variation och krydda på maten. Kartorna med motionsslingor är mycket välkomna och uppskattade men kan förbättras: - Löpning "Red loop" var oframkomlig vid våtmarken. Ingen kan ha sprungit där på mycket länge. - Att kunna få rundorna digitalt (t.ex. .gpx-format) hade underlättat oerhört mycket. Jag frågade, men det var bara den tryckta kartan som fanns. Det var stundtals svårt att hitta. - Cykelrundorna var för MTB. Det kan vara bra om det står tydligt på kartan så att ingen försöker sig på det med standardcykel eller racer.

Bekräftad gäst: 2019-10-11


10 av 10

Lisbet,
Staffanstorp

+
Tid för både avkoppling och aktivitet med underbar mat. Uppvärmd bassäng och en trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-11


10 av 10

Anette ,
Hörby

+
Fint hotell med fantastisk mat.
-
Gym passen kunde vara mer varierat, de var mest till för de vältränade.

Bekräftad gäst: 2019-10-11


8 av 10

Christina ,
Skanör

+
Bra läge, låga byggnader, cykelavstånd till Kos stad. Lugnt läge.
-
badrummet behöver renoveras allt var gammalt och mycket slitet. Trasigt kakel på golvet. Handdukarna var urtvättade och tunna och slitna. Samt även pool badlakan var väldigt gamla. Solstolarna var inte så bekväma samt stolarna på terrassen var utan tassat och förde ett förfärligt ljud, en del bara stod och vippade. Kylskåpet höll bara tio grader. När det hade regnat så var alla dynorna blöta så när man stte sig på dem så blev gätserna blöta på sina kläder och flög upp ur sin stor de togs inte in under regnandet. Det är inte ett 5 stjärnors hotell med den standaren. Hur sätter man kriterier för sina stjärnor. Vi kan gärna skicka bilder på vårt badrum. Vi bodde på rum 146.

Bekräftad gäst: 2019-10-11


9 av 10

Petra ,
Strömsnäsbruk

+
Rent och fräscht med städning varje dag.
-
Toaletterna behöver sig en uppfräschning och byt ut badkar mot duschar.

Bekräftad gäst: 2019-10-04


5 av 10

Gunnar,
Sandefjord

+
Bassenget
-
Det var dårlig drikke. Spesielt vin og juice. Det ødela til dels måltidene og drinkene. For en med dårlige knær og lignende var det tungt å komme opp av bassenget. Bedre/lengre badetrapper eller en rampe.

Bekräftad gäst: 2019-10-04


8 av 10

Marie,
sundbyberg

+
Mycket fint poolområde med mycket stolar.
-
Borde finnas vinglas på rummet. Bättre kyla i kylskåpet.

Bekräftad gäst: 2019-10-04


8 av 10

Christina ,
Skummeslövstrand

+
Att dom skjöt fram stängnings datum för aircondition.
-
Dåligt med kontakter i rummen. Tog långtid att checka in.

Bekräftad gäst: 2019-10-04


8 av 10

Ann-Christin,
Kristianstad

+
Närheten till strand samt det fanns allt man behövde på hotellet.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-04


5 av 10

,

+
Mat och service
-
Faciliteter överlag ser bra ut på ytan men lever inte upp till förväntningarna, i synnerhet rummen som var under all kritik för ett enligt hotellets egen uppgift femstjärnigt, och er standard ”fyra solar”. Frukosten kunde gärna fått leva upp till resten av måltiderna som var av god kvalitet och brett utbud. Drycken var dock under all kritik, och borde förbättras.

Bekräftad gäst: 2019-10-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

67% av resenärerna rekommenderar

743 omdömen
Utmärkt
 
346
Väldigt bra
 
253
Bra
 
86
Mindre bra
 
43
Underkänt
 
15

5 senaste omdömen

2019-10-11

Inlägg av evacarola Älvsbyn, Sverige

Rekommenderas

Jag och min dotter besökte hotellet en vecka i början av Maj. Fräscht hotell, mycket trevlig personal. Fina rum och bra städning. Sköna sängar och fin terass. Lugnt och skönt. Någon form av underhållning varje kväll. Nära till stranden som tyvärr, är klappersten och blir rätt så snabbt djupt. Inte särskilt barnvänligt, enligt mig. Mycket mat att välja på och olika temakvällar i restaurangen. Vällagat och fräscht! Min dotter är nötallergiker och vi fick mycket bra hjälp varje gång vi skulle äta! Jätteviktigt för oss. Jag hade dock önskat lite mer kryddor och mer grekisk mat. Gym och spa på systerhotellet. Cykelavstånd till Kos stad och busshållplats utanför hotellet. Vi rekomenderar verkligen hotellet!

 
2019-10-05

Inlägg av Timotej81 Stockholm, Sverige

Jättesköna sängar men uselt läge!

En vecka på detta hotell och vi åkte hem med en massa skön sömn i kroppen! Har aldrig upplevt skönare sängar i Grekland, ett stort plus! Rummet i övrigt, en juniorsvit, var okej. Lite slitet och inte speciellt modernt. Stor, härlig balkong! Två obekväma, jättestora soffor tog en massa plats och gjorde det trångt och t.o.m. lite svårt att ta sig runt i rummet då TV:n stod konstigt placerat vid ena soffkanten. Ett trappsteg ner från sovdelen till ”vardagsrummet” var löst och höll på att välta flera gånger under veckan när vi klev på det. Städningen var helt okej. Dålig städning av golvet men nya handdukar varje dag. Vi råkade ha sönder ett glas en dag, det sopades upp snabbt av en gullig städerska men vi hittade sedan glassplitter flera gånger efter det... Vi hade inte all inclusive och därmed hade vi frukost inkluderat i boendet. Frukosten var bra och varierad och smakade bra, förutom ”juicen” som var saft... Köpte middagsbuffé en kväll, asiatiskt tema... men vilket sorgligt och smaklust utbud! Inte värt pengarna. Poolen är stor och kändes fräsch. Gott om solstolar men de stod extremt tätt. Underhållning kvällstid i form av trubadurer som sjöng och spelade med väldigt hög volym och sent... det kändes väldigt märkligt på ett uttalat barnhotell. Det ekade över hela området till 23-tiden på kvällarna. Gymmet på grannhotellet var fint, fräscht och hyfsat välutrustat. Mycket varmt i receptionen/restaurangen (som sitter ihop) trots att vi var där under lite svalare september/oktober. Ingen trevlig plats att sitta på tyvärr... Stranden på andra sidan gatan var otroligt tråkig, inget ställe vi badade på. Vi åkte till istället till stranden på andra sidan Kos Stad samt i Kardamena. Mycket trevligare! Sanslöst överprisad Super Market på hotellområdet, dessutom med tråkigt utbud. Läget på hotellet var uruselt faktiskt! Väldigt få restauranger i närheten och en del av dem stängde för säsongen när vi var där. Vi la många hundralappar på att åka taxi till stan för att äta, att promenera till stan tar cirka en timme. Visst hade vi kunnat äta buffé på hotellet men det var inte värt pengarna samt att man går miste om den goda lokala grekiska maten! Blev även väldigt irriterad över att receptionen beställde en dyr privat transfer när vi efterfrågade en taxi. Varför gör man så!? Vår resa till en restaurang uppåt bergen blev närmare 10 EUR dyrare med transfern jämfört med en vanlig taxi. Inte helt okej tycker jag och ingen information fick vi. Det minsta man kan göra är att informera om vad man erbjuder för tjänster innan man bokar! I övrigt var personalen trevliga och hjälpsamma. Jag kommer inte tillbaka till Maris, tyvärr, främst på grund av hotellets dåliga läge.

 
2019-09-30

Inlägg av misskatta Kungsbacka, Sverige

MissKatta

Mycket nöjd med Hotellet, maten samt personalen som alltid var trevliga. Mussorna var bäst, dock borde dom som inte öpnnat sig efter tillagning plockats bort av kocken. Detta för att inte nån som ej vet om risken, och öppnar en sluten mussla och på så sätt blir väldigt magsjuk.. 🤢 Nåt annat som kunde förbättras var inchekningen till rummet. Vi som flög från Göteborg+Stockholm och komma till Hotellet samtidigt mitt i natten, fick naturligtvis stå och köa väldigt länge... Alla ska ju fylla i namn pass.nr, samt betala skatten till Hotellet vilket tar en stund.. Detta har det skrivits om förr här på Trip Advisor, men man har tydligen inte hittat nån bra lösning på problemet. Dock fick vi förfriskningar & en sandwich under tiden som gjorde väntan lättare. Tack för en härlig vecka👍

 
2019-09-05

Inlägg av Malinnadja

Dåligt och bra

Väldigt fint hotell med stort poolområde där det alltid fanns lediga solstolar oavsett tid på dygnet. Fanns även en barnpool vilket var super! De flesta i personalen var mycket trevliga och hjälpsamma men vissa kändes tillgjort trevliga och några få otrevliga. Maten var helt ok men absolut inget ”wow”... däremot hade vi bara frukost så den kanske var bättre under lunch/middag. Mycket bra AC på rummen. Städningen var väl bra, de städade varje dag men fanns alltid skräp kvar på golvet och mycket under sängen. Men man fick i alla fall rena handdukar och bäddad säng. Det största minuset var att min förlovningsring försvann från hotellrummet när vi var borta fram till kvällen. Tar alltid av mig den när jag duschar men denna morgon var vi stressade iväg då vi hyrt bil så jag glömde den på rummet. Ett stort plus till Apollo (som även var utmärkta hela vistelsen) för all hjälp vi fick. Hotellet skickade även personal, tack vsre Apollo, som kollade avloppen i vårt rum för att se om ringen ramlat ner där... men icke. Blev däremot besviken över att vi inte ens fick en ursäkt eller kompensation från hotellets sida. I helhet är vi ändå nöjda med vår vistelse men vi kommer inte bo på detta hotell igen. Det kändes inte som ett femstjärnigt hotell som de säger att det ska vara.

 
2019-07-27

Inlägg av darsad505

Valuta för pengarna

Hotellet ger dig valuta för dina pengar genom att erbjuda alla faciliteter som en kan behöva dessutom är service och maten utmärkt. Bra bemötande samt att havet ligger på andra sidan av gatan vilket gör detta ännu bättre. biluthyrningen ligger precis bredvid också .Jag kan inte hitta något fel, därav 5/5 möjliga betyg.