1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Kipriotis Maris Suites

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Emma,
Eslöv

+
Lagom stort, allt fanns som vi önskade
-
Om man ska checka in på hotellet behöver man ju inte vara på flygplatsen så långt innan..

Bekräftad gäst: 2019-06-14


8 av 10

,

+
Träningspassen och maten
-

Bekräftad gäst: 2019-06-14


8 av 10

Sofia,
Landskrona

+
Maten, poolerna, personalen.
-
Luktade äckligt på vårat rum.

Bekräftad gäst: 2019-06-14


5 av 10

Sofie,

+
Trevlig personal. Allt på samma område.
-
Extremt lyhörda rum. Möbeltassar i rummen och lite ljudabsorbenter i stenkorridorerna skulle förbättra. Hade läst recensioner om hotellet innan, så var förberedd annars hade jag blivit väldigt besviken.

Bekräftad gäst: 2019-06-14


8 av 10

Börje,
Malmö

+
Bra frukost,bra reception,stor pool och minimarket
-
Nix,helt OK med spets

Bekräftad gäst: 2019-06-14


7 av 10

Nina,
Lomma

+
Stora poolen, sköna och stora sängar
-
Lite större och mer effektiva kylar, bättre mat till barnen

Bekräftad gäst: 2019-06-14


9 av 10

Angelica ,
Nässjö

+
Variation av frukosten. Trevlig personal med bra service.
-
En kortterminal i baren. Vi beställde ofta lunch i varen men där fanns ingen kortterminal så vi fick gå till receptionen och betala. Det va lite omständigt.

Bekräftad gäst: 2019-06-14


5 av 10

Jessica,
Bjärred

+
Barnpoolen va perfekt djup. B0de minstingen o den stora kunde bada Polly o mino.. som dock kunde ha synts till mer.
-
MATEN va ett skämt. Verkligen buffé tricket kördes här. Vissa saker gick att öta men inte mycket. Barnens såkalade buffé... allvar?? Typ samma som på stora. Små barn äter inte massa röror o potatisbullar . Man kunde ju ha vanliga pommes o enkel pasta iaf varje dag Med tanke på värmen är det svårare med mat till barn. Min stora fick leva på pizzan.. inte så kul heller. En barn buffe ska ju vara enkel o basic. Sen om där finns annat oxå det är fine men... basic saknades. Det ör vanligt att små barn inte vill blanda mat utan vill äta saker separat men här va allt i såser o röror mm. Trodde aldrig jag skule sakna hamburgare pasta o pommes. Dom kunde skippa 3 ton desserter som öndå smakade samma o lagt mer tid på lite minde men bättre mat. Glassen va snuskig! Alla barn sprang fritt där. Såjallade snacks va torrt bröd till toast o baguetter med div i. Roligt att äta det som mellis varje dag?? Knappt nån frukt heller.. lite apelsin ibland.... Nä skärpning för barnen... Ps hur kan bubbelvatten inte ingå..bissart haha.. det va en hel del som inte ingick i den såkallade all incl.

Bekräftad gäst: 2019-06-14


8 av 10

Anki,

+
Fina stora rum med jättesköna sängar. God mat.Lugnt och skönt läge. Fin strand om man gillar stenstränder vilket jag gör.
-
Den varma maten var ofta ljummen. Inte bra , varm mat måste hållas varm så man inte blir magsjuk Ofräsht vid kaffemaskinen vid ute serveringen. Mycket myror och såg smutsigt ut. Inget ställe där man kunde hämta vatten förutom att stå i kö vid baren. Det löste vi med att köpa vatten i butiken. Vilket man kanske inte skall behöva när man har Allinclusive.

Bekräftad gäst: 2019-06-14


9 av 10

Jimmy,
Stockholm

+
Rummen, matutbud. Helheten.
-
Handikappanpassning krävs för att komma i och ur poolen. Min mor med rörelsehinder kunde ej bada pga stegar med första steg på stegar för högt upp och avsaknad av trapp eller likn. Lägstadjup på 150cm är lite väl djupt,främst för barn. Sänkning av volymen vid temakvällar i restaurangen samt även volym vid evenemang/shower. Hela familjen,inkl barn och vuxna tyckte det var för högt. Det gick ej att samtala med varandra.

Bekräftad gäst: 2019-06-07


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

67% av resenärerna rekommenderar

710 omdömen
Utmärkt
 
329
Väldigt bra
 
241
Bra
 
83
Mindre bra
 
42
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2019-06-13

Inlägg av Jimmy e Haninge, Sverige

Andra semestern här

Vi var här 2018 och var nöjda med helheten och hamnade även här 2019. Bra service, städning och mat. Maten är varierande med stort utbud av sallader, grönsaker och frukt. Nyttigt. Dock önskar jag bättre / mer kryddning. Mina föräldrar var med denna resa. Min mor är rörelsehindrad och kunde inte bada i poolen på grund av att stegarna har sitt första steg högt upp och att det saknas trappa eller ramp.

 
2019-05-15

Inlägg av 954suzannea Kos stad, Grekland

Trevlig hotell

Vi bodde i en juniorsvit med utsikt över poolen. Riktigt trevligt hotell. Städning var bra. Frukosten hade allt man önskar och lite till. Dock ligger närmaste restaurang ca 1 km därifrån, man kan välja till all inclusive men då blir man "fast " här. Kos stad ligger ca 5 km från hotellet och vi hyrde cyklar då det går en cykelväg härifrån till centrum.

 
2018-12-25

Inlägg av MatsStockholmSW

Ojämn kvalité

Fint hotel men fullt med skönhetsfläckar. När vi anlände vid 11-tiden på kvällen tillsammans med 20 andra familjer så fick vi vänta i närmare en timme på att checka in. Inte alls kul när man har småbarn som är övertrötta. Trots att dom hade alla uppgifter på bokningen så var alla ändå tvungna att fylla i samma uppgifter en gång till vilket var orsaken till att det tog sådan tid. Hotellet är till stor del barnanpassat men ändå sätter dom barnfamiljer med barnvagn på andra våningen, utan hiss. Balkongdörren gick inte att låsa. Något som störde mig var att dom insisterade på att jag skulle ge dom min e-postadress och dom lovade dyrt och heligt att bara använda den om jag t.ex. skulle glömma något på rummet. Jag var extremt tydlig med att dom inte får använda den till marknadsföring. Men vad händer, jo, dom börjar spama massor och det går inte att få dom att upphöra trots flera tillsägelser. Tyder på att dom skiter i kundens önskemål. Internet fungerade i bästa fall dåligt. Maten var OK med tema varje dag.

 
2018-10-21

Inlägg av Daniel H Falun, Sverige

Trevligt ställe

Rena fina rum, välstädat och de städade varje dag. Fin miljö. Mycket bra mat med stor variation vällagat och gott, extremt bra om man väger in att det är buffé. Mycket trevlig och behjälplig personal. Mycket tyst och lugnt. Inga tyskar som paxar solstolar vid 06.00 på morgonen. Något avsides. Men sammantaget ett mycket bra ställe.

 
2018-09-18

Inlägg av Amellgren Göteborg, Sverige

Överväldigad över service, bemötande och god mat

Fina stora rum, bra städ, fantastisk all-inclusivemat och dryck och mycket trevlig personal. Tjejerna i receptionen var lika vänliga och hjälpsamma varje gång och tjejerna i baren fantastiska. Trevlig och snyggt runt poolen och riktigt bra möjligheter till träning. Nära till havet med solsängar på stranden. Vi fick verkligen en toppenvecka!