1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Kipriotis Maris Suites

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


5 av 10

Maria,
Trelleborg

+
Närheten till allt på hotellet
-
Bättre strand mycket dålig stor besvikelse Badrummen helt kast dusch istället och nya möbler väldigt slitet

Bekräftad gäst: 2018-10-19


8 av 10

Mattias,
Landskrona

+
Personalen & maten
-
Renovera rummen och nämn inte ens stranden i beskrivningen, det är den värsta stranden vi någonsin sett.

Bekräftad gäst: 2018-10-19


10 av 10

,

+
Allt överförväntan
-
Borde ha Retsina grekiskt vin.

Bekräftad gäst: 2018-10-12


10 av 10

Marie ,
Halmstad

+
Urval av träning och tennisbanan, poolen
-

Bekräftad gäst: 2018-10-12


8 av 10

Rolf,
Bunkeflostrand

+
Bra, varierande mat. Bra Wifi.
-
Dela ut papper att fylla i till hotellet (namn,passnummer m.m.) på flygplatsen så att dessa kan fyllas i på bussresan. Detta hade gjort incheckningen smidigare. Ac:n gick inte att använda på grund av att den inte gick att ställa ner från full fläkt, likaså graderingen gick inte att se,

Bekräftad gäst: 2018-10-12


10 av 10

Jens,
Knislinge

+
Allt var bäst.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-12


10 av 10

Monika,
Hofors

+
Allt var bra.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-11


8 av 10

Bertil,
Kungsör

+
Trevlig atmosfär
-
Stranden väldigt stening

Bekräftad gäst: 2018-10-11


8 av 10

Lars-Göran,
Forserum

+
Det var trevligt och väldigt mysigt.
-
Maten var väldigt färgglad men den smakade inget. Den behöver mer kryddor. Av våra sju dagar där smakade maten bra en dag.

Bekräftad gäst: 2018-10-11


8 av 10

Elly,
Västerås

+
Bra temperatur i poolen. Maten mycket bra.
-
Läget på vårt rum, var inte bra. Fläktar som brummade konstant. Kunde inte sitta på balkongen o läsa. Vi fick byta rum och fick ett en bit därifrån, så det blev lite bättre.

Bekräftad gäst: 2018-10-05


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

67% av resenärerna rekommenderar

697 omdömen
Utmärkt
 
324
Väldigt bra
 
236
Bra
 
81
Mindre bra
 
42
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2018-12-25

Inlägg av MatsStockholmSW

Ojämn kvalité

Fint hotel men fullt med skönhetsfläckar. När vi anlände vid 11-tiden på kvällen tillsammans med 20 andra familjer så fick vi vänta i närmare en timme på att checka in. Inte alls kul när man har småbarn som är övertrötta. Trots att dom hade alla uppgifter på bokningen så var alla ändå tvungna att fylla i samma uppgifter en gång till vilket var orsaken till att det tog sådan tid. Hotellet är till stor del barnanpassat men ändå sätter dom barnfamiljer med barnvagn på andra våningen, utan hiss. Balkongdörren gick inte att låsa. Något som störde mig var att dom insisterade på att jag skulle ge dom min e-postadress och dom lovade dyrt och heligt att bara använda den om jag t.ex. skulle glömma något på rummet. Jag var extremt tydlig med att dom inte får använda den till marknadsföring. Men vad händer, jo, dom börjar spama massor och det går inte att få dom att upphöra trots flera tillsägelser. Tyder på att dom skiter i kundens önskemål. Internet fungerade i bästa fall dåligt. Maten var OK med tema varje dag.

 
2018-10-21

Inlägg av Daniel H Falun, Sverige

Trevligt ställe

Rena fina rum, välstädat och de städade varje dag. Fin miljö. Mycket bra mat med stor variation vällagat och gott, extremt bra om man väger in att det är buffé. Mycket trevlig och behjälplig personal. Mycket tyst och lugnt. Inga tyskar som paxar solstolar vid 06.00 på morgonen. Något avsides. Men sammantaget ett mycket bra ställe.

 
2018-09-18

Inlägg av Amellgren Göteborg, Sverige

Överväldigad över service, bemötande och god mat

Fina stora rum, bra städ, fantastisk all-inclusivemat och dryck och mycket trevlig personal. Tjejerna i receptionen var lika vänliga och hjälpsamma varje gång och tjejerna i baren fantastiska. Trevlig och snyggt runt poolen och riktigt bra möjligheter till träning. Nära till havet med solsängar på stranden. Vi fick verkligen en toppenvecka!

 
2018-09-03

Inlägg av mkalman2018 Göteborg, Sverige

Ett super härligt hotell med fantastisk personal.

Vi reste med två mindre barn och personalen var underbara mot dem. Ett speciellt tack till manager Sofia i restaurangen och Giorgia och den andra kvinnan i poolbaren även tack till receptionen Violet och Carmen. Rummen var fräscha och bra städning varje dag. Maten var i bra.

 
2018-07-27

Inlägg av nikomito Göteborg, Sverige

Bra hotell

Vi var nöjda med vår vistelse på detta hotell. Barnen älskade att bada i båda poolerna. Maten var överlag god, ibland lite tråkigt och enformigt. Men som sagt, gott! :) + maten + personal + poolområdet + städningen varje dag i rummen - dryck - I hotellrummen 151, 152, hördes ljudet av fläktarna på natten. Lite störande. - tråkiga rum