1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Kipriotis Aqualand

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 139 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Elin ,
Sandviken

+
Poolerna, bra mat och stort utbud på buffén.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-13


6 av 10

Anders,
Kristianstad

+
Poolerna
-
Städningen samt avlopp vid duschning som svämmar över i hela badrummet i 2 av 3 rum som vårt sällskap hade. Apollo hade tyvärr begränsat personantalet till 4 pers per rum dock har hotellet rum för 5 personer. Vi bokade 2 dubbelrum eftersom vi var 5. Döm om vår förvåning när vi fick 2 familjerum med 5 sängar i båda. Rejält stora så man hade säkert kunnat få in 8 sängar utan att det skulle bli trångt. Kollade TUI och dom erbjuder familjerum för 5 personer. Märkligt att inte Apollo också gör det.

Bekräftad gäst: 2019-09-06


8 av 10

Maria,
Strängnäs

+
-
Rusta upp lite, börjar bli slitet vid bla poolerna.

Bekräftad gäst: 2019-09-06


8 av 10

,

+
-
mindre musik

Bekräftad gäst: 2019-08-16


3 av 10

Mari-Anne,
Göteborg

+
Animation team
-
Kan ej säljas som all incl då mkt ej ingår!!

Bekräftad gäst: 2019-08-16


10 av 10

Maria,
`Sollentuna

+
Personalen
-
Tydligare tala om att det är låååånga och branta backar inom hotellområdet

Bekräftad gäst: 2019-08-09


3 av 10

Adrian,
Stockholm

+
Fin vy över kusten och havet samt vattenlandet
-
Dålig All inclusive; man fick köpa vatten på flaska på hotellet, ingen frukt i snackbaren, samma sort mat många dagar i rad, otrevlig personal i receptionen, dålig underhållning på kvällar, vi betalade 50 euro i deposition för handdukar som vi skulle få tillbaka när vi lämnade tillbaka handdukarna. En dag på morgonen tog en i personalen våra handdukar när vi åt frukost. Vi trodde då att vi skulle få tillbaka handdukarna efter frukosten. Efter frukosten gick jag till receptionen för att få tillbaka våra handdukar, men fick höra att ingen i personalen hade tagit våra handdukar och att det var säkert någon annan som hade tagit handdukarna!! När jag envisades och förklarade hur personen såg ut då ringde receptionen till baren och fick det bekräftat att en i baren hade tagit våra handdukar!! Receptionen bad om ursäkt och lämnade tillbaka handdukarna! Vi hade inte fått tillbaka våra 50 euro om jag inte hade sett personen som tog våra handdukar. Vi är nästan övertygade om att hotellet har satt det här i system för att få in mer pengar från turisterna!?

Bekräftad gäst: 2019-08-03


10 av 10

,

+
-
Egna lakan, inte dubbellakan i dubbelsängen.

Bekräftad gäst: 2019-08-02


7 av 10

Lena ,
Östersund

+
Maten
-
Myror på rummet när vi anlände pä natten. Dödade dem med kokande vatten. Samt äckliga svarta skalbaggar. De kröp in under dörröppningen. Var lugnt så länge de höll sig på golvet men sista natten var det en i sängen. Håll koll på era kläder. Jag blev av med en vit t-shirt som receptionspersonalen bara rykte på axlarna åt. Vi kommer inte tillbaka.

Bekräftad gäst: 2019-08-02


6 av 10

Jenni ,
Göteborg

+
Ingen hets med solstolar. Bra variation på maten.
-
Dåligt utbut på drycker i all inclusive. Dåligt att inte vatten på flaska ingår eller möjlighet att fylla på sin vattenflaska. Endast vatten i en kanna som smakade klor. Endast inhemsk läsk som inte ens påminde om cola, fanta eller sprite.

Bekräftad gäst: 2019-08-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

2186 omdömen
Utmärkt
 
1487
Väldigt bra
 
459
Bra
 
163
Mindre bra
 
52
Underkänt
 
25

5 senaste omdömen

2019-09-15

Inlägg av kief2014 Helsingfors, Finland

Utmärkt för barnfamiljer

Har rest med barnbarnen i många länder men aldrig tidigare erfarit den effektivitet som poolens lifeguards utvisade. Receptionens personal var exemplariskt hjälpsam .Ett speciellt tack till Anastasia som var vårt allt i allo.

 
2019-08-01

Inlägg av 291tessk Stockholm, Sverige

Super nöjda

Super nöjda med vårt besök på kipriotis aqualand. Bra och genomtänkt underhållning för stora och små, älskade yoga strechingen som hölls varje dag utav Egho. Personalen var hjälpsamma och trevliga speciellt städ, chaffören som körde upp och ner samt personalen som underhöll. Rekommenderar detta hotell starkt.

 
2019-07-25

Inlägg av 155daniellag Kos stad, Grekland

It was a very good holiday

Det var en väldigt bra semester och ett underbart hotell. Det ligger precis brevid aqualandet där det finns massa rutchelkanor. Det finns även en strand 5 min bort och gratis bil skjuts som går dit hela tiden. Jag rekommenderar att ni besöker kos stad som inte ligger så långt från hotellet. Maten på hotellet var extremt bra och det fanns olika mat teman från olika länder tex grekisk mat, italiensk och kinesisk. Varje dag fanns också aktiviteter. På morgonen fanns det olika vattenlekar och vattengympa och på kvällarna fanns det alltid något att göra. Det var allt från poolpartys till teatrar till karaokes. All personal var väldigt trevliga och speciellt Egho. Han är väldigt vänlig friendly och vill allas bästa. Han är även social och väldigt rolig. Vi hade en otroligt bra, skön och avslappnade vecka här! Jag är nöjd och detta hotell får 5/5 stjärnor!

 
2019-07-25

Inlägg av 163emiliop Taby, Sverige

Amazing holiday

Väldigt bra hotell där det finns mat (frukost,lunch,middag och snacks som glass drinkar och allt ingår) Dem varierar med maten så det inte blir samma rätter varje dag. (Buffé) Två st pooler och vattenland med olika rutschkanor. Biljard och andra sorters spel. På kvällarna håller dem roliga aktiviteter som hållas av egho bland annat som underhåller alla på hotellet.

 
2019-07-25

Inlägg av merkezag Kos stad, Grekland

AMAZING holiday

Egho är jätte trevlig, bra personal alltid glad och sprider glädje jätte snäll även rolig han är bra med båda vuxna och barn. ☺️ Resten av personalen är också jätte trevliga roliga och snälla hotellet har alltid aktiviter så man kan umgås alla är alltid glada här och det finns inget tillfälle där man inte skrattar. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️