Kundomdömen om Blue Lagoon Ocean

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 16 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Nytt och fräscht, lugnt vuxenhotell. Samtliga personal mycket måna om gäster och att ge ett gott intryck. Fina rum och såna sängar. Varierande mat med något för alla!
-
Klädkoden på restaurangerna på kvällarna. Långbyxor för män blev löjligt då man ofta inte har med sig långbyxor på semestern utom möjligtvis mjukisbyxor vilket resulterade i att gäster kom med detta på kvällen vilket nog inte var vad personalen önskat med klädkoden. Mer lämpligt med "välklädd" som klädkod.

Bekräftad gäst: 2019-08-29


10 av 10

+
Närheten från rummet
-

Bekräftad gäst: 2019-08-08


6 av 10

+
Att det var nybyggt och fräscht
-
Mer variation på maten, den smakade likadant oavsett om det var frukost, lunch eller middag. Tycker det behövdes läggas ner mer kvalitet och kärlek på råvarorna. Det mesta var ändå kryddat likadant med samma sorts såser så spelade ingen roll om det var fisk eller kyckling. Efter ett tag klarade vi inte av att äta på hotellet mer utan åkte iväg och åt. Tycker dessutom att det verkligen borde finnas riktig juice på ett sånt här 4-stjärnigt hotell och inte apelsinsaft till frukost. Tyckte även att servicen var mycket bra i början av vår vistelse men kändes som det blev successivt sämre ju längre vi hade varit där.

Bekräftad gäst: 2019-08-08


9 av 10

+
Mycket trevlig personal och bra variation på maten som var jättegod.
-
Skulle vilja haft mera underhållning på kvällarna

Bekräftad gäst: 2019-08-01


10 av 10

+
Den trevliga personalen och rummet var fantastiskt!
-
Större variation gällande maten och andra sängar, då dom sängar som fanns var extremt hårda så fick inte en god natts sömn på hela resan tyvärr.

Bekräftad gäst: 2019-07-25


8 av 10

+
Nytt och fräscht
-
Bättre variation på maten. I stort sett samma utbud lunch o middag under hela veckan. Restaurang miljön kan förbättras avsevärt. Påminner om ”bamba”.

Bekräftad gäst: 2019-05-23


9 av 10

+
Nytt, fint och mycket modernt.
-
Arbeta med att få bort "skolmatsalskänslan under middagen. Lätt gjort genom att dämpa belysningen men det gick inte när vi föreslog detta. På "al a carten" fanns inte det som stod på menyn...

Bekräftad gäst: 2019-05-23


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

46% av resenärerna rekommenderar

251 omdömen
Utmärkt
 
161
Väldigt bra
 
66
Bra
 
17
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-08-08

Inlägg av 421andreasj Stockholm, Sverige

Bra hotell vid vissa förbättringsområden

Blue lagoon ocean Rummen: Nya och fräscha rum med bra standard. I rummet finns safety box och ett mindre kylskåp. En badrock finns i garderoben, lite märkligt då man oftast är två i rummet. Välfungerande AC. Vi hade rum med delad pool (Rum 1126) mot baksidan av hotellet, terrassen hade sol från ca. 10:30-18:30. Under vår tid på hotellet fick vi ingen påfyllning vad gäller tvål och schampoo. Städning 7 dagar men sängkläder byttes endast en gång. Dörren mot korridoren släppte in ganska mycket ljud, man hörde ofta när personer gick förbi eller när grannarna spelade musik i rummet mittemot. + Nytt och fräscht + Gratis saftey box + Bra standard + Bra medelhårda sängar + Bra avlastnings- och förvaringsytor + Städning 7 dagar - Ingen påfyllning av tvål eller schampoo - Endast en badrock - Lakan byttes endast en gång - Lyhört genom dörrarna Poolområde: Ganska stort poolområde med två pooler. Det är lugnt runt poolområdet och det är ingen som förbokar solsängarna genom att lägga ut handdukarna tidigt på morgonen. Poolområdet kan dock nästan kännas för lugnt stundtals, man skulle exempelvis kunna ha musik på eftermiddagarna. Parasollen är fastskruvade i marken, vilket är bra då de inte blåser iväg. Dock är det inte speciellt flexibelt när man vill ha skugga. Poolområdet är rent och fräscht och de tomma plastglasen hämtas ganska snabbt av poolbarens personal. I anslutning till poolområdet finns ett "gaming area" med biljard, bordtennis, pilkastning och air hockey + Stort poolområde + Rent och fräscht + Ingen som lägger ut handdukar tidigt på morgonen + Game area + Stort utrymme mellan solsängarna Restauranger/Poolbar Skapligt varierade måltider med ett basutbud. Frukost och lunch äts i en restaurang medan middag äts i en annan. Fräscha lokaler men kanske att ljuset skulle kunna dämpas i restaurangen för middagen. Servicen i restaurangerna är överlag god. Ganska stort utbud i all inclusive. Vill du ha bubbel är det dock en hel flaska som gäller, går inte att få per glas. Utöver all inc.-restaurangerna finns en a la carte-restaurang med mycket trevligare omgivning och mycket god mat. Som gäst kan man besöka denna restaurang en gång kostnadsfritt (drycken tillkommer), väl värt ett (eller flera) besök. I det kostnadsfria besöket ingick förrätt, sallad, huvudrätt samt efterrätt. + Varieade bufféer + Oftast bra service + Rent och fräscht vid maten (bufféområdet) + A la carte-restaurangen - Ganska hög ljudnivå - Inte så mysiga lokaler - Vagnar med tomma tallrikar och glas som rullas bland matgästerna Underhållning: Här finns det ganska mycket att arbeta på. Känns ganska trött och omodernt. Vi har varit på flera andra hotell för vuxna tidigare och underhållningen har varit flera nivåer över det som erbjuds här. Egentligen behöver det inte vara så avancerat, ibland räcker det med någon som till exempel spelar gitarr och sjunger skapligt uppdaterade låtar, det är något som uppskattas av en blandad publik. Ett annat förslag är att ha en dj som kommer två-tre gånger på en vecka och spelar skön musik vid poolen på eftermiddagarna, också något som vi har sett på andra hotell och som har uppskattats. Satsa på kvalitet istället för kvantitet. + De som uppträdde gjorde det bra, men känns som sagt för ålderdomligt och tråkigt. - Varför ha underhållningen inomhus? Känns undangömt. Övrigt: * En dag när vi kom tillbaka från poolen stod dörren öppen till vårt rum. På terrassen befann sig två hantverkare i vårt rum för att byta myggnät i fönstret. Hade uppskattats om sådan information når fram till gästerna. Hade också uppskattats om rummet inte hade lämnats obevakat. * Under tiden som vi befann oss på hotellet fanns det en kelig kattfamilj, så tycker du om katter är detta stället toppen. Det verkar vara svårt att få till sen utcheckning, men det finns möjlighet till att låsa in väskorna och låna ett duschrum. Efter utcheckning har man fortfarande full tillgång till hotellets service och till all inclusive. * Poolhanddukarna får endast bytas i rummet, vilket är lite svårt då städningen oftast sker då du anväder poolhanddukarna. * Stranden är stenig. Sammanfattning: Överlag ett bra hotell för vuxna med bra potential, men med ett par punkter som behöver förbättras. Vi besökte hotellet då det var relativt nyöppnat och vi är medvetna om att det kan ta en tid innan rutiner och liknande kommer tillrätta. Inte omöjligt att vi kan tänka oss att återvända i framtiden.

 
2020-10-28

Inlägg av michael h Storbritannien

Lovely Apartment, Great Staff. Owners Cutting Corners Under Guise Of Covid 19

We arrived by rental car to a very friendly receptionist, as staying three weeks, gave us upgrade of apartment with shared pool on back of complex. We were taken there by by golf buggy, a nice touch. The Studio Apartment was spacious and clean, Comments made before mine here cover the many assets of the apartment, so jump to what we found. The WiFi runs at 20 plus mbps, but drops to about 3 mbps after 2130 hours, Just enough to stream tv. The tv programmes have seven news channels in english, That's It. The AC is excellent and quiet. The shared pool had sun from about 11am, better view at front of complex, but in October you will lose the sun by 10.30 am. The staff here are excellent, they work very hard with masks on at all times, some worked everyday we were there of 21 days, mostly working 12 hour shifts. The short cuts by owners. Talked to other people from other hotels, especially TUI Blue Oceanis across road from us. There fridges are stocked every day, and check reviews on this hotel. Manager states they follow strict Greek Guidelines on Covid19, one person complains only 2 bottles of water left every morning, Manager reply's, "you could have asked for more and you would have received it". Entertainment is different most nights, as with nearly all hotels of people i spoke to. The Blue Lagoon Ocean Owners do not stock fridges in units and only have cleaners going in every other day. Claiming Covid 19 Guidelines. Watched people at the only bar open, buying bottles of water. The shop, probably owned by hotel, sells 1.5l waters for 1e. We drink a lot of water, went out in car purchased in all 21 bottles at 23 cents. We have owned Entertainment Bars, the entertainment here, which is the same couple every night, in our opinion is perfect for you not to enjoy, and if anybody did find a tune to dance to, was quickly changed to another theme. Last two weeks of the three, we had had enough, went into town or watched tv. There are two restaurant's, one was closed. Only one open offered Buffet, but on entrance to Buffet, both doors state only7 people in at time, generally at least 30 in there at dinner. Surely other restaurant should have been open. Must make special mention to Elizabet, Julia and Anna, who work so very hard as others, but bring with them humour and politeness . We would have been proud of these Ladies in our Business in Tenerife. The safety of customers was excellent at Lunch and Dinner BUT NOT At Breakfast. At Lunch and Dinner Manager insured Everybody sanitised hand and glove given to handle utensils. Nobody at door at Breakfast, free for all. Saw many people just walking in without sanitising at all. Was told by reliable source it was Company making cost cuttings. Must say, at all times masks were worn by everybody in Restaurant. I understand Covid 19 has been hard on Hotels here, but look over other Hotel Reviews, that these hotels offer a lot more than Blue Lagoon Ocean, them using guise of Covid 19, for there cost cutting. But again, the staff are 5 Star!!

 
2020-10-28

Inlägg av aimzy321 england

Looks the part but looks can be decieving

I'm not one to ever write a review but here goes .. First impressions, arrived at 11.45pm at night to a lovely swim up room (upgraded free of charge) .. sandwich and an apple in the room ... but no water? After asking at reception the guy kindly got us 2 bottles of water. Which I learnt the day after that these are chargeable (1 euro per bottle) never have I been in an AI hotel where bottled water is charged for. Breakfast very average would say 3.5 star if that,no English options. Covid rules in place, mask wearing and a glove to use the buffet. Lunch and dinner also average, nothing special and certainly nothing near a 5 star. Drinks are ok, cocktails are nice but the lager and soft drinks are hit n miss. No idea how a lemonade can taste good one day and terrible the day after. As stated before, bottled water chargeable but on the beach it's free... someone tell me the logic. No tea or coffee facilities in the room due to covid. Location is very out in the sticks, 10 euro to kos town which is really lovely. Spent most nights down there due to the lack of entertainment in the hotel. It resembles a library on an evening, which is ok if you are over 70 and want to sit in silence. My biggest bug bear with this hotel is the fact that we are in the last week of the hotel been open, still 6 days to closing and the sun beds were cut down by half, some drinks "finished" ... we haven't paid any less than people staying earlier in the season but receiving half of the benefits. Gym is ok, not used the spa. Staff are not over friendly, if anything I would say that they are miserable really. Dont know whether it's the end of the season vibe but it's nice to be nice when its supposedly a 4/5 star hotel. Swim up rooms no sun all day, so glad I didnt pay for the upgrade All in all I would give it a 3.5 stars,its ok but in comparison to other hotels I've been in, it lacks the customer services and little touches that set you aside from the rest.

 
2020-10-28

Inlägg av Mick H Bedford, Storbritannien

Late summer break

Travelling with Jet2 after a 24 hour delay due to air traffic control strike. Checked in and driven to our room in Block 4. Told it was the sunniest spot in the hotel and we weren't disappointed. Junior suite with a shared pool, room was

 
2020-10-27

Inlägg av WestMidlandsdJulie West Midlands

lovely very clean hotel

Went to Kos after having several holidays cancel. The hotel was excellent you felt very safe as it was so clean. All the staff were great from the lovely lady cleaning the loos to the reception staff. Our room was lovely with a swim up pool which I did use a couple of times despite it being a bit cold... The hotel food was very varied although a little cold on occasions. This is normal but English people always expect hot food. The salads were exceptional. The restaurant felt very safe as you could not get food without wearing gloves and a mask. The tables and chairs were cleaned after each person had used them. The entertainment at night was a bit limited. They had a young couple who sang and played very well. It was a bit boring as they played some songs every night and people did comment that there was no atmosphere. ~We got up and had a dance and eventually others followed and started singing. It made the nights much better. The JET 2 Rep was very helpful and filled our returning home form for us. To summarize very good hotel would go back Its a bit isolated but the local bus only cost 2euro and taxis 10 euro into the town. The town is lovely Hopefully see you in March/April