1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Aegean View Aqua Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Hector,
Stockholm

+
Personalen och masagen!!! Alla var så trevliga
-
Inga allt rullade bra

Bekräftad gäst: 2018-10-05


9 av 10

,

+
Jätte fint område med låga hus och många pooler. Rent och fint överallt.
-
Större variation på maten. Trevligare personal i receptionen och matsalen.

Bekräftad gäst: 2018-09-21


9 av 10

Anne,
Målsryd

+
Väldigt rent och trevlig personal.
-
Apollo bör uppdatera sin hemsida, det var mycket som inte stämde med era uppgifter, som tur var till det bättre. All inclusive gäller inte till 12.00 utan till avresan, långbyxor krävs inte på någon av restaurangerna för män, strandbussarna går 4 gg/dag inte per vecka som ni uppger mm.

Bekräftad gäst: 2018-09-14


8 av 10

Benny,
Ödeshög

+
Personalen och maten.
-
Visa hur rummen ser ut lite bättre, så man inte går och tror att det ser ut på ett annat sätt. Jag vet att man får vad man betalar för men i detta fallet var det svårt att veta.

Bekräftad gäst: 2018-08-31


4 av 10

Negasy,

+
personalen de som jobbar servis och receptionen
-
Transports till Centro väldigt dålig

Bekräftad gäst: 2018-08-10


7 av 10

Fredrik,
Järfälla

+
Bra pooler, trevlig personal
-
Bättre variation på mat, bättre lokal för pingisbord (stod ute och var i mkt dåligt skick), ofta slut på toast i poolbaren

Bekräftad gäst: 2018-07-20


9 av 10

Karolina,
Stockholm

+
Jättekul med vattenrutchbanor, studsmatta och hinderbana i poolen! Uppskattades mycket av både 8-åring, 13-åring och vuxna. Toppen att det poolområdet var skiljt från det vanliga poolområdet. På så sätt kunde man välja och få variation. Det fanns också många småpooler runt om i området som man kunde söka sig till för mer lugn och ro. Oftast lätt att hitta lediga solstolar. Maten var mycket bra och god, om än inte jättevarierad. Restaurangen på takterassen var toppen. Bord bokas i receptionen.
-
Rummet var helt ok, inga småkryp eller något men sunkigt längs väggarna i badrummet och lite dålig lukt från ac:n. Så renovering av badrummet och byte av ac skulle lyfta intrycket ordentligt. Tror det är lite olika länge sedan olika rum renoverats.

Bekräftad gäst: 2018-07-14


9 av 10

Linda,
Gävle

+
Fin miljö med många och fina pooler för blandade åldrar. Dock i Aqua park var poolen djup så barnen var beroende av oss när de ville leka i bla den uppblåsbara hinderbanan. Aktiviteterna som tex grekisk danskväll var inte informerat om var det skulle vara. Vi var många gånger i barens lokal då vi trodde att det skulle va där, men visade sig vara på en annan plats längre bort. Fler tyckte samma sak.
-
På er hemsida så informera gärna om pooldjup, just tex i Aqua park då det visade sig vara 1.40 m och våra barn som inte kan simma bottnade ej. Så vi spenderade endast en dag där pga det. Överlag så är alla pooler anpassade för simkunniga och det är bra om det informeras.

Bekräftad gäst: 2018-07-14


7 av 10

Jörgen,
Tyringe

+
Utsikten från vårt rum..
-
Tema på maten, stort sett samma mat lunch och middag hela veckan. Vi hade 2 rum det ena rummet luktade avlopp, och väldigt slitna rum. Kände inte som 4 stjärniga. Dåligt med bara en bar .

Bekräftad gäst: 2018-07-06


8 av 10

Linda,
Enköping

+
mysig miljö trevlig och hjälpsam personal med kunden i fokus.
-
Mer variation på buffé lite tema dagar på maten, nu var det samma nästan alla dagar.

Bekräftad gäst: 2018-06-23


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

601 omdömen
Utmärkt
 
231
Väldigt bra
 
202
Bra
 
88
Mindre bra
 
51
Underkänt
 
29

5 senaste omdömen

2018-09-22

Inlägg av Flyer721905

Animation team

Hotellet är underbart med massa poler så det aldrig känns trångt. Animation team:et som håller i underhållningen gjorde ett fantastiskt jobb! Med allt från barnunderhållning till salsa dans och vollyboll.

 
2016-10-05

Inlägg av lkk001

Bra medelklasshotell

Hotellområde: rent fräscht, bra service, trevlig personal. Allt i beskrivningen finns med det låter lite bättre i text än verkligheten. Litet gym. Vi har inte hittat någon farm mer än fåren utmed vägen. Anläggningen är mycket fin och väl underhållen. Rena trevliga pooler. Rummen är trevliga då man bor i "sitt eget hus". Bra städning. Lite eftersatt underhåll, ingen hög standard. Maten är bra. God och trots att vi var 6 personer fanns det alltid något till alla. All inclusive är inte jättevarierande, men den fräscha och allsidiga maten väger upp. Vi åt ute till lunch två ggr för att få lite variation. Bra all inclusive vid poolbaren, dryck, mat och glass. Placering av hotell. För oss som vill se lite landsbygd, lokalbefolkning och slippa staden är detta prefekt. Bra kommunikation ner till staden med både lokal buss och hotellets gratisbuss. Vill man hänga ute i stan sent på kvällen är detta kanske ett mindre bra alternativ, men taxi finns. Fantastiskt vackert uppe i bergen med en underbar utsikt över havet och Turkiet. Badet. Blev till en början en stor besvikelse. Att bada med små barn är i det närmaste omöjligt på hotellets "strand". Det finns några solstolar där och en hemskt stenig svårtillgänglig badplats. Vi köpte badskor och snorkel. Sen växte badplatsen från katastrof till acceptabel. Vi åkte buss, vilket var enkelt, till Ligaki och badade där en helgdag för att få den efterlängtade medelhavsbadkänslan. Små barn på hotellets strand är bara att glömma. Utbud på aktiviteter om dagarna är gott, såväl på hotellet som nere i stan. Över lag är vi mycket nöjda med semestern och resmålet! Vi var här i början av oktober och det märks att säsongen börjar ta slut. Vi hade fantastiskt väder, sol 25-27 grader dagtid. 22-23 grader på kvällen. Vattnet i polerna lite kallt men inte obehagligt. Havet frös man inte i även om man badade länge!

 
2016-07-08

Inlägg av asanordbergs Luleå, Sverige

Fantastiskt hotell med magisk utsikt

Mycket fräscht rum, nära receptionen. Utmärkt service och väldigt trevlig personal. SUPERfina poolområden och hela området är mycket charmigt!! 4 av 5 då vi saknade varation av maten. Tavernan som finns är dock underbar, väldigt mysig miljö. Personalen kör runt gäster i golfbilar, så att området är stort gjorde ingenting alls. Vi är fantastiskt nöjda och rekommenderar hotellet till 100%.

 
2015-04-25

Inlägg av Magnus A

Mycket bra hotell

Har bara bra saker att säga om detta hotell vi var en familj på 4 bodde ganska nära receptionen med egen pool på gården bra mat och då är jag kräsen men hittade gott varje gång inte bara i restaurangen utan även på tavernan samt ala carte restaurang bra pool områden med aqualand lite uppe på höjden för de lata finns hotell golf buss som tar er dit annars 4min gång bra service trevlig personal ungarna fick sysselsättning vi hyrde bil och åkte runt lite på ön men var ganska skönt när vi kom tillbaks det enda lilla minus jag kan ha är att det var lite för långt att gå till stan med ungar men det går bussar så njut det fanns även kvällsunderhållning för barnen

 
2014-07-09

Inlägg av kia69 Vattholma

Eva

Jag och min familj var mycket nöjda över denna resa hit,Vi fick ett rum nära Receptionen, restaurangen och poolområdet. :-) Fint och stort hotellområde. God mat och dryck. Lite långt att gå till Vattenlandet. Fördel att det fanns många pooler så man behövde nästan aldrig reservera solstolarna tidigt på morgonen. Jag kan rekommendera att gå till Taverna där man boka bord dagen innan. Det är kvällsmaten man äter där. Liten mindre restaurang. Mycket god buffé och inte lika livligt. God variation på maten i övrigt. Nackdelen var. hårda sängar, lyhört på rummen, avloppet inne på badrummet stank. Kaffe fick man på morgonen till frukosten. Övriga måltider fick man hämta kaffe vid poolbaren. Fanns ingen drinklista så när vi började beställa drinkar som bl.a Tom Collins, San Fransisco så kunde de inte blanda dessa i baren. De drinkar de hade var blå, grön, rosa och en blandning på gult/ rött. Vill ni åka till stan är att rekommendera buss nr:7. Avgår varje timme från hotellet och stannar vid hamnens slutstation där även bussen avgår tillbaka till hotellet. Ska ni till stranden så tänk på att den bara går fyra ggr per dag. Stranden är liten och mycket grova stenar. Gå dit med strandskor för det är lätt att halka på stenarna. Det finns ingen toalett vid stranden. Man kan be om att få låna på grann stranden men det är inte säkert att de går med på det. Stranden ligger ca:3 km i från hotellet. Det finns solstolar att låna ca: 10 st. Vill ni gå vidare till stan från stranden så ligger City 1,2 km från stranden. Turisterna som åker hit är mest Engelsmän, Tyskar, Danskar, Finländare och Svenskar. Om ni vill se farmen så passa på att ta ett besök dit. Då nästan allt som de har på detta hotell kommer just från den egna farmen. Kostar 4 Euro/ person. Har man långt att gå så finns det större golfbilar som de kör runt folk i. Glass och Pizza finns bara vid den stora poolen. Uppe vid Aqualand är det toas, kaffebröd och annan dryck som gäller. Överlag ett trevligt resmål. Hundra procent nöjd är det väl sällan man blir.