1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Aegean View Aqua Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,4 av 10 baserat på 60 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Service
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
6,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,9 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Kathrine,
Mölndal

+
Det var bättre mat i all-inclusive än vad vi väntade oss och de flesta av personalen var väldigt trevliga. Det fanns aktivitetetvärdar på hotellet som hittade på olika saker under dagen vilket var uppskattat av barnen.
-
Behövs uppdateras i er hotellbeskrivning hur hotellområdet ser ut. Det är väldigt stort och utspritt och har du otur hamnar man långt ifrån själva "centrum", vilket är receptionen och restaurangerna. Man kan bli körd omkring men det vill man veta innan man bokar. De olika poolområdena är också utspridda, vattenlandet ligger en bit från huvud poolområdet. Det krävs inte långbyxor för herrar, dock vårdad klädsel. Det finns heller inget armband som ska bäras som det står i er beskrivning. Vi hade en hel del problem med vårt rum. Kortnyckeln fungerade inte så fick använda oss av vanlig nyckel. Problem med elen i vårt rum, en hel process att få igång det varje gång vi kom tillbaka. Dessutom upptäckte vi att det gick att putta upp vår dörr trots att den var låst så de fick byta ut hela låset. De flesta i receptionen var hjälpsamma men vi fick varje gång säga till minst ett par gånger innan något hände.

Bekräftad gäst: 2019-08-09


4 av 10

Gunilla,
Göteborg

+
Maten, många pooler, utsikten
-
Städning under säng och möbler (dammråttor och skräp från tidigare gäster). Förfärliga drinkar och läsk i all inklusive. Upprustning av hotellets standard i stort behov. Vårt första rum luktade mögel och var förfärligt. Vårt andra såg trevligt ut men fullt med vägglus. Jag och min man bitna över hela kroppen. Barnen klarade sig bättre som sov på övervåningen. Förstod på andra grannar att de hade både möss och kackerlackor på rummet så ingen större ide att byta igen, dessutom fullbokat. Förvånande att Apollo har avtal med ett så bristfälligt hotell.

Bekräftad gäst: 2019-08-09


7 av 10

Towa,
Nol

+
Bra med många pooler, kändes inte trångt.
-
Tycker att bussen skulle gå fler gånger om dagen ner till stan. Hotellet ligger lite isolerat. Taxiverksamheten fungerade inte alltid så bra. Borde vara större variation på maten. Det mesta var samma varje dag och ibland även till lunch och middag.

Bekräftad gäst: 2019-08-02


7 av 10

Jenny,
Jönköping

+
Lokalvårdarna var mycket trevliga och noggranna med städningen. De 3 personerna som höll i aktiviteter så som vattengympa och kidsclub var fantastiska. Stort fint område med vacker miljö.
-
Då vi bokade stod det att det fanns gym, det gjorde det inte. Då vi bokade stod det att gratis wi-fi skulle finnas på allmänna ytor, vi hade inget fungerande wi-fi på hela veckan. Strömmen gick flera gånger om dagen både i matsalen samt på våra rum. Vi hade inget rinnande vatten på rummen vid flera tillfällen, det gick då ej att varken duscha, spola wc eller tvätta händerna. Vi upplevde att personalen (speciellt i baren) där inte hade någon bra arbetsmiljö. De jobbade dygnet runt och såg ofta mycket trötta ut. Vi upplevde att miljötänk inte existerade då man inte fick lov att använda samma plast som man serverats på vid poolen utan allt slängdes utan att sorteras och de gav oss nytt trots att vi ville återanvända. Vi upplevde begränsad tillgång till gratis bussen till stan/stranden då det bara fanns 20 platser och krävdes bokning, vilket inte framkom tydligt. Vid flera tillfällen då vi bokat t.ex. bord till kvällen eller picknick korg till dagen efter så hade det missats.

Bekräftad gäst: 2019-08-02


7 av 10

Sarah,
Skövde

+
Området i sig var fint. Städningen var jättebra. Våra barn 7,11 och 13 år älskade hinderbanan och vattenrutschkanorna. Även badvakten var väldigt trevlig och bjöd på sig själv.
-
Hotellet var väldigt eftersatt speciellt runt poolerna. Vår dotter trampade igenom gallret som var runt poolen och skadade benet. När vi tittade såg vi att ventilgallret var sönder vid nästan alla pooler och höll inte alltid för att trampa på. Jag önskar att maten hade kunnat vara mer varierad och att det fanns skyltar om vad maten innehöll eller åtminstone vad det var i speciellt när vi hade en vegetarian i sällskapet.

Bekräftad gäst: 2019-07-26


6 av 10

Karin,
Köping

+
Poolområdena. Utsikten. Fina rum. Trevlig personal vid Kids club!
-
Trevligare personal, upplevde dem väldigt nonchalanta och inte alls service minded. Mer transfer mellan strand och hotell. Större säkerhet vid poolområdena. El/vatten kontakt vid påfyllnad av vattenleksakerna vid vattenlandet. Sa inte till Gästerna att kliva ur poolerna under tiden! Barer dåligt bemannade, långa köer. Receptionspersonalen väldigt otrevliga vid frågor. Har rest mycket och aldrig upplevt de så illa tidigare. Samma mat vid all inkl varje dag lunch/middag hela veckan.

Bekräftad gäst: 2019-07-20


4 av 10

Sebastian,
Stockholm

+
Daglig städning, fin miljö
-
Kackerlackor på rummet, personal ej serviceminded, barnaktiviteter fanns men var undermåliga , EU-FI fanns ej som stod enligt bokning

Bekräftad gäst: 2019-07-12


4 av 10

Janina ,
Gävle

+
Stort hotellområde med många olika pooler. Man behövde aldrig ställa klocka och kliva upp för att paxa solstolar vid poolen.
-
Drickbart i kylen saknades. Aldrig varit med om att det inte ens funnit vattenflaskor i kylen på rummet när det är all inklusive. Uppdatera hemsidan då mycket inte stämde. T.ex armband behövdes inte trots all inklusive. Man behövde boka all sorts middag. Även på main restaurant där all inklusive buffén var.

Bekräftad gäst: 2019-07-05


9 av 10

Christopher ,
Lund

+
Alla poolerna, ttevlig personal, tavernan
-
-

Bekräftad gäst: 2019-06-28


8 av 10

Beninah,
Stockholm

+
Personal och aktiviteter
-

Bekräftad gäst: 2019-06-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

647 omdömen
Utmärkt
 
244
Väldigt bra
 
219
Bra
 
96
Mindre bra
 
56
Underkänt
 
32

5 senaste omdömen

2018-09-22

Inlägg av Flyer721905

Animation team

Hotellet är underbart med massa poler så det aldrig känns trångt. Animation team:et som håller i underhållningen gjorde ett fantastiskt jobb! Med allt från barnunderhållning till salsa dans och vollyboll.

 
2016-10-05

Inlägg av lkk001 Östhammar, Sverige

Bra medelklasshotell

Hotellområde: rent fräscht, bra service, trevlig personal. Allt i beskrivningen finns med det låter lite bättre i text än verkligheten. Litet gym. Vi har inte hittat någon farm mer än fåren utmed vägen. Anläggningen är mycket fin och väl underhållen. Rena trevliga pooler. Rummen är trevliga då man bor i "sitt eget hus". Bra städning. Lite eftersatt underhåll, ingen hög standard. Maten är bra. God och trots att vi var 6 personer fanns det alltid något till alla. All inclusive är inte jättevarierande, men den fräscha och allsidiga maten väger upp. Vi åt ute till lunch två ggr för att få lite variation. Bra all inclusive vid poolbaren, dryck, mat och glass. Placering av hotell. För oss som vill se lite landsbygd, lokalbefolkning och slippa staden är detta prefekt. Bra kommunikation ner till staden med både lokal buss och hotellets gratisbuss. Vill man hänga ute i stan sent på kvällen är detta kanske ett mindre bra alternativ, men taxi finns. Fantastiskt vackert uppe i bergen med en underbar utsikt över havet och Turkiet. Badet. Blev till en början en stor besvikelse. Att bada med små barn är i det närmaste omöjligt på hotellets "strand". Det finns några solstolar där och en hemskt stenig svårtillgänglig badplats. Vi köpte badskor och snorkel. Sen växte badplatsen från katastrof till acceptabel. Vi åkte buss, vilket var enkelt, till Ligaki och badade där en helgdag för att få den efterlängtade medelhavsbadkänslan. Små barn på hotellets strand är bara att glömma. Utbud på aktiviteter om dagarna är gott, såväl på hotellet som nere i stan. Över lag är vi mycket nöjda med semestern och resmålet! Vi var här i början av oktober och det märks att säsongen börjar ta slut. Vi hade fantastiskt väder, sol 25-27 grader dagtid. 22-23 grader på kvällen. Vattnet i polerna lite kallt men inte obehagligt. Havet frös man inte i även om man badade länge!

 
2016-07-08

Inlägg av asanordbergs Luleå, Sverige

Fantastiskt hotell med magisk utsikt

Mycket fräscht rum, nära receptionen. Utmärkt service och väldigt trevlig personal. SUPERfina poolområden och hela området är mycket charmigt!! 4 av 5 då vi saknade varation av maten. Tavernan som finns är dock underbar, väldigt mysig miljö. Personalen kör runt gäster i golfbilar, så att området är stort gjorde ingenting alls. Vi är fantastiskt nöjda och rekommenderar hotellet till 100%.

 
2015-04-25

Inlägg av Magnus A

Mycket bra hotell

Har bara bra saker att säga om detta hotell vi var en familj på 4 bodde ganska nära receptionen med egen pool på gården bra mat och då är jag kräsen men hittade gott varje gång inte bara i restaurangen utan även på tavernan samt ala carte restaurang bra pool områden med aqualand lite uppe på höjden för de lata finns hotell golf buss som tar er dit annars 4min gång bra service trevlig personal ungarna fick sysselsättning vi hyrde bil och åkte runt lite på ön men var ganska skönt när vi kom tillbaks det enda lilla minus jag kan ha är att det var lite för långt att gå till stan med ungar men det går bussar så njut det fanns även kvällsunderhållning för barnen

 
2014-07-09

Inlägg av kia69 Vattholma

Eva

Jag och min familj var mycket nöjda över denna resa hit,Vi fick ett rum nära Receptionen, restaurangen och poolområdet. :-) Fint och stort hotellområde. God mat och dryck. Lite långt att gå till Vattenlandet. Fördel att det fanns många pooler så man behövde nästan aldrig reservera solstolarna tidigt på morgonen. Jag kan rekommendera att gå till Taverna där man boka bord dagen innan. Det är kvällsmaten man äter där. Liten mindre restaurang. Mycket god buffé och inte lika livligt. God variation på maten i övrigt. Nackdelen var. hårda sängar, lyhört på rummen, avloppet inne på badrummet stank. Kaffe fick man på morgonen till frukosten. Övriga måltider fick man hämta kaffe vid poolbaren. Fanns ingen drinklista så när vi började beställa drinkar som bl.a Tom Collins, San Fransisco så kunde de inte blanda dessa i baren. De drinkar de hade var blå, grön, rosa och en blandning på gult/ rött. Vill ni åka till stan är att rekommendera buss nr:7. Avgår varje timme från hotellet och stannar vid hamnens slutstation där även bussen avgår tillbaka till hotellet. Ska ni till stranden så tänk på att den bara går fyra ggr per dag. Stranden är liten och mycket grova stenar. Gå dit med strandskor för det är lätt att halka på stenarna. Det finns ingen toalett vid stranden. Man kan be om att få låna på grann stranden men det är inte säkert att de går med på det. Stranden ligger ca:3 km i från hotellet. Det finns solstolar att låna ca: 10 st. Vill ni gå vidare till stan från stranden så ligger City 1,2 km från stranden. Turisterna som åker hit är mest Engelsmän, Tyskar, Danskar, Finländare och Svenskar. Om ni vill se farmen så passa på att ta ett besök dit. Då nästan allt som de har på detta hotell kommer just från den egna farmen. Kostar 4 Euro/ person. Har man långt att gå så finns det större golfbilar som de kör runt folk i. Glass och Pizza finns bara vid den stora poolen. Uppe vid Aqualand är det toas, kaffebröd och annan dryck som gäller. Överlag ett trevligt resmål. Hundra procent nöjd är det väl sällan man blir.