1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Diamond Boutique

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 7 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Service
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

,

+
-
Frukosten. Frukterna var inte fräscha. Väldigt mycket spindlar i rummen, kom upp i sängarna.

Bekräftad gäst: 2018-06-29


8 av 10

Lena,
Uppsala

+
-

Bekräftad gäst: 2018-08-04


10 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-08-04


10 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-08-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

116 omdömen
Utmärkt
 
92
Väldigt bra
 
22
Bra
 
1
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-07-31

Inlägg av emelieydestrand Sverige

Snyggt men slarvigt!

Snyggt hotell men helhetsbetyget dras ner på grund av slarv inne på hotellrummen. Vårt första rum som vi fick hade smutsiga lakan, både med fläckar men även grus i sängen. Ena örngottet var trasigt och flertalet smutsfläckar gick att finna på nattduksborden. Städpersonalen hade även slarvat med dammtorkningen inne på rummen. Personalen från receptionen var dock mycket hjälpsam när vi upplyste dem om hotellrummets brister. Vi fick ett nytt rum direkt. Dessvärre var även det rummet något smutsigt. Städerskan fick komma in med nya lakan även till vårt nya rum då fanns fläckar även där. I vårt andra rum fanns det även en större hårtuss i duschbrunnen. Detta åtgärdades under morgonen då vi upplyste personalen först då. Utöver våra missöden med hotellrummen höll hotellet en mycket god standard och där var rent och fräscht i både restaurang och vid poolområdet. Frukosten var bra, hade dock varit önskvärt med lite fler nyttiga alternativ. Hotellets personal var genuint hjälpsamma och väldigt trevliga. De levererade bra service och gav oss som gäster det lilla extra i form av hjälp med bagage, välkomstdryck vid ankomsten och service vid poolen. Under vår vistelse fick personalen även kännedom om min pojkväns födelsedag. Personalen ordnade både en födelsedagstårta (även skönsång!) och dekorerade vårt rum med rosenblad samt bjöd på en flaska vin. Hotellet ligger en bit från Kos men man promenerar utan problem in till de centrala delarna av både Lambi och Kos. Vi hade hyrbil under vår vistelse vilket vi starkt rekommenderar om man ska åka till Kos. Vi kan varmt rekommendera hotellet, dock behöver hotellets städpersonal skärpa till sig samt införskaffa lite nya sängkläder.

 
2019-09-16

Inlägg av GWC1909

Return Visit To the Diamond Boutique Hotel in Kos

I never normally bother to write reviews but this is a return visit to this hotel - the hotel is just a 10 minute walk into town or a cheap cab ride - The rooms are beautifully decorated and fully air conditioned - The pool and dining areas are uncrowded - But this hotel really scores with the staff the receptionist, bar staff and restaurant staff can never do enough and always go the extra mile and I would now call many of them friends and look forward to seeing them again next year

 
2019-09-15

Inlägg av FrancescaDeMartin

Diamond boutique

Me and my family visited for the fist time the island of Kos. We stayed at this hotel for a week and we are very pleased.. Everything was great from the room to the services of the staff. Especially Kostas is very professional, pleasant and willing to help you . We will definitely recommend this hotel and we will try to visit it again!

 
2019-09-14

Inlägg av 641klaras Fira, Grekland

Simply Awesome

Staff was wonderful. The best hotel service, amenities and organization anywhere. Thank you for all your extra efforts to make our holiday really enjoyable. Highly recommended place to relax in comfort with plenty to do. We will be back for sure!!

 
2019-09-14

Inlägg av 707maksims Ohio

Worth the Trip

It is one of the best hotels we have ever stayed at Kos. The room was large, bed was comfortable. Swimming pool, the rest areas and food was wonderful. Staff was really friendly and helpful. Thank you for everything!!!