1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Blue Lagoon Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Torbjörn,
Södertälje

+
Rent & fräscht, god mat, olika vattenrutschkanor, trevlig personal
-
Ingen avgift på safety boxen Tydligare på tex biljetten om att hotellskatt ska betalas på plats Underhåll/utbyte av vattenrutschkanorna Snacks såsom nötter ingå vid barer En djup vuxenpool vid vattenlandet

Bekräftad gäst: 2018-09-28


10 av 10

Anna,
Halmstad

+
Fantastisk mat, imponerande underhållning på kvällarna av väldigt duktiga dansare/sångare.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-28


8 av 10

Anna,
Rimforsa

+
Fint och fräscht
-
Skulle funnits tillgång till snacks så som chips, nötter. Fler ställen med lite mat vid poolen, typ vid barnpoolerna. Att inte personalen var så inrutad med sina rutiner. Värdeskåpet SKA vara gratis!!

Bekräftad gäst: 2018-09-28


10 av 10

Lena,
Trollhättan

+
Den stora poolen
-
En vuxenpool vid vattenparken. Man blir varm som vuxen och har ingenstans att svalka sig om man inte åker rushkana.

Bekräftad gäst: 2018-09-14


9 av 10

paddy,
åkarp

+
stort,
-
bättre koll i poolerna på idioter som skjuter boll över poolen,samt tjockare väggar!!! Extremt lyhört.

Bekräftad gäst: 2018-08-10


7 av 10

Kent,
Stockholm

+
Städningen
-
Bättre kvalite på mat o dryck

Bekräftad gäst: 2018-07-27


8 av 10

Sofia,
Stockholm

+
Maten, poolerna, variationen, renligheten på allmänna områden.
-
Standarden på rummen är oerhört låg för att vara ett 4 stjärnigt hotell. Städningen kan förbättras, sängarna och kuddarna är stenhårda.

Bekräftad gäst: 2018-07-06


9 av 10

Hugo,
Lidingö

+
Att Apollo hjälpte till med byte till ett bättre hotell. Tack för det!
-

Bekräftad gäst: 2018-06-30


10 av 10

Tony,
Landskrona

+
Möjligheter till aktiviteter! Bra restauranger! Mycket trevligt hotellområde!
-
Stranden kunde se fräschare ut! Det ligger skräp när man går ner mot stranden. En bit bort så dumpar man avfall, inte alls trevligt!

Bekräftad gäst: 2018-06-29


8 av 10

Mia,
Stockholm

+
-
Tydligare information eller information öht om att det förväntas att männen ska bära långbyxor till middagarna.

Bekräftad gäst: 2018-06-23


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 4/5 Läge
 • 4/5 Sovkvalitet
 • 4/5 Rum
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Standard
 • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

3242 omdömen
Utmärkt
 
1625
Väldigt bra
 
903
Bra
 
447
Mindre bra
 
168
Underkänt
 
99

5 senaste omdömen

2017-07-13

Inlägg av Javid M

Trevlig personal

Älskade varenda stund av vår tid här på hotellet. Trevlig personal o mycket nära till havet. Glass o förfriskningar är alltid till hands. Inte så mycket folk i bassänger samt inga handdukar inlagda över natten på sängar vid poolen

 
2017-07-12

Inlägg av Anette F

Vårt favoritställe!

Bästa semestern! Flera pooler, 5-7 olika restauranger, underbar personal oavsett vem man råkar på. Fina rum (fast som med alla hotellsängar - ta med något att binda ihop dubbelsängarnas ben med, annars kasar de iväg!). Gratis golfbil som man kan ringa efter om man behöver transporteras inom området. Vi har varit där två gånger och det kommer att bli fler. Man blir så bortskämd! Bästa pool-pannkakorna :). Vi ger dem 10 stjärnor av 5 möjliga! De är bäst!

 
2017-05-23

Inlägg av Emmis1981

Happy vacation

En helt underbar resa & vilket hotell sen😊God mat och mycket aktiviteter för både barn och vuxna☀Bästa stället någonsin! Nöjd med allt och alla. Trevlig personal. Stort område. Hinner knappt allt på en vecka. Fräscht och mysigt.

 
2016-09-22

Inlägg av Anette F

Bli bortskämd i paradiset:)

Bästa semestern! God mat i "massor" av olika restauranger, bara att välja. Underbar personal - från städ till restauranger, vi kände oss verkligen välkomna. Vi reste 6 personer i slutet av säsongen 2014. Vi blev så förtjusta så nu kommer vi tillbaka, 8 personer denna gång. Alltid lediga solstolar vid poolerna (flera olika pooler), nära till havet (tvärs över vägen bara). Vi blev så bortskämda!

 
2016-09-11

Inlägg av 461AlexandraM Stockholm, Sverige

Bra hotell som fyller sitt syfte för barnfamiljer

Bra hotellområde som är uppdelat. Vi bodde i satelliteområdet där vi också badade varje dag. Kul poolområde för de minsta där det alltid fanns lediga solstolar oavsett om man kom sent eller tidigt. Tyvärr väldigt obekväma solstolar. Fanns en liten poolbar och barnklubb samt lekplats i anslutning. Fanns ytterligare ett barnområde men ytterst få solstolar. Den stora poolen besökte vi bara en gång då det var för mycket folk för vår smak. Dock fanns det goda crepes där som vi provade en gång. Vuxenpoolen var väldigt härlig med sköna solstolar och lite mer service än vid de andra poolerna. Vattenlandet var väldigt kul, dock bara stolar och inga solsängar. Stranden var helt ok med en härlig flytbrygga, det negativa är att solstolar kostade samt att "strandbaren" var någon provisorisk lösning tyvärr. Vi hade ett dubbelrum och det var väldigt litet samt en liten balkong, men det visste vi om i och med att också standarden var betydligt lägre än vad vi är vana vid. Badrummet var rent men slitet med dålig förvaring. Generellt var det dålig förvaring för kläder och saker i rummet. Trots storlek och att det var av enklare karaktär så var det iaf rent och bra städat. Maten måste jag som är kräsen säga var bra. Vi åt mestadels lunch i satellite området och det var fräscht och gott (åt grillat med grekisk sallad varje dag). Frukosten var helt ok men ibland kändes brödet lite torrt tyvärr och juicen var av koncentrat. Middagen intog vi oftast i grillresturangen och det var fräsch och ofta god mat (även om det också blev grillat med grekisk sallad och lite röror varje dag) Den som var sämst var tyvärr den grekiska och italienska. Huvudresturangen besökte vi aldrig. Även den italienska var en besvikelse och den asiatiska var verkligen en positiv överraskning. Underhållningen började så sent så den missade vi, minidiscot hade så hög musik att vårt barn fick ont i öronen. Fanns dock en stor yta utomhus där alls barn sprang omkring och lekte. Buss utanför som går in till kos stad, rekommenderas. Vi hyrde bil en dag och åkte runt ön till härliga stränder och besökte zia på kvällen för middag. Billigare än att köpa utflykter. Sixt hade bakåtvänd bilbarnstol samt levererade bilen på hotellet och hämtade den där igen. Sammanfattningsvis så var det hyfsat rent och fräscht på allmänna ytor, trevlig personal med bra mat för att vara ett AI-hotell. Poolhanddukarna som vi bytte dagligen var väldigt slitna så de borde bytas ut också. Lite för stort för vår smak (men finns golfbilar att åka med om man inte orkar gå) och låg standard på rummen. Men köper de in nya solstolar som ingår och bygger en beachbar så kommer vi gärna tillbaka och bor i Satelliteområdet. När vi skulle resa hem fick vi stanna en extra dag (pga flygstrul)på kipriotis village som vi funderade på innan vi bokade. Blue lagoon var så mkt bättre så är glad att vi valde det.