1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Blue Lagoon Resort

 • Stor och gratis vattenpark!
 • Nära stranden och Kos stad
 • Generöst All Inclusive-utbud

På familjevänliga Blue Lagoon Resort väntar Kos största pool! Här finns också en egen vattenpark, många aktiviteter och lekplats. I restaurangerna serveras det mesta från pannkakor till italiensk à la carte-middag. De stora rummen erbjuder plats för hela familjen. Bokar du ett familjerum finns det plats för upp till fem personer.

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Familjerum för 4-5 personer, varav 2 barn. Juniorsviter för 2-3 personer. Kampanjrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Personalen helt klart! Så trevliga och glada mot oss och barnen.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 3350 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 2,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Blue Lagoon Resort är ett stort, fint och familjevänligt hotell som ligger ett stenkast från stranden. Hotellet är uppdelat i en huvudbyggnad och en sidobyggnad. Från sidobyggnaden är det en kort promenad på ca 200 meter till huvudbyggnaden, huvudpoolen samt hotellets aktiviteter. I sidobyggnaden finns det ytterligare en reception, en restaurang och två pooler. Transfer mellan byggnaderna finns på begäran.

På Blue Lagoon Resort väntar en stor och grönskande trädgård med en hel del skuggande ytor, perfekt för barnen att springa omkring på. Det stora poolområdet erbjuder fem pooler – en av dem är Kos största pool! Två av poolerna är barnpooler och det finns också en pool endast för vuxna. Vid poolområdet finns gratis solstolar, parasoller och poolhanddukar. Stranden nås genom att korsa en väg. Solstolar och parasoller mot avgift.

Blue Lagoon Resort har även en vattenpark, med gratis inträde för hotellets gäster. Här finns en pool samt separat barnpool, en lazy river samt vattenrutschkanor, varav en är för mindre barn. För att åka de större vattenrutschkanorna måste man vara minst 122 centimeter lång eller äldre än 10 år. Vid vattenparken finns en à la carte-restaurang som serverar kinesiska rätter (öppen för middag) och en liten snackbar som ingår i All Inclusive-konceptet. (alkoholhaltiga drycker är mot avgift på kinesiska restaurangen. )

På hotellet finns tre bufférestauranger, varav en barbequerestaurang, en grekisk restaurang samt en italiensk à la carte-restaurang för vuxna (två kvällar i veckan välkomnas även barn). Klädkod gäller för middag i alla restauranger, långbyxor för herrar. Bar och pianobar med liveunderhållning flera kvällar i veckan. Dag- och kvällsunderhållning.

Gratis gym. Spa med massage mot avgift (i gymmet och spaavdelningen är det 16-årsgräns.) Inomhuspool i anslutning till hotellets spa (uppvärmd i maj och oktober). Gratis jacuzzi, bastu och ångbastu. Frisör. Gratis tennis (upplyst bana mot avgift), beach volley, basket, minifotboll (5x5), bordtennis, minigolf och boccia. Biljard mot avgift. Gratis wifi i allmänna områden. Playstation-hörna mot avgift. Lekplats och miniklubb i hotellets regi för barn mellan 4-12 år. Det finns bankomat på hotellområdet. Tvättservice mot avgift. Solstolar och parasoller på stranden finns mot avgift. Busstation finns utanför hotellet. Från hotellet är det ca 3,5 kilometer till Kos stad. Lokal trafik.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

 • Frukostbuffé, kl. 7.00-10.00.
 • Kontinental frukost, kl. 10.00-12.00.
 • Lunchbuffé, kl. 12.00-14.30.
 • Middag, kl. 18.30-22.00. Obs. Den italienska à la carte-restaurangen är endast för vuxna. En gång i veckan kan gäster välja att äta middag på den kinesiska restaurangen vid vattenlandet, Reservation krävs, alkoholhaltig dryck ingår inte.
 • Kaffe/te och kaka, kl. 16.00-18.00.
 • Snacks, kl. 14.30-18.00/22.00-00.00.
 • Crêpes och smörgåsar, kl. 10.00-18.00.
 • Smörgåsar, kl. 22.00-24.00.
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-24.00. Dock ej vin i den italienska à la carte-restaurangen.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller fram till avresan.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer
 • Hög kundnöjdhet
 • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
 • Barnpool eller barnsektion
 • Barnsäng och barnvagn ska finnas (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
 • Wifi i allmänna utrymmen