Kundomdömen om Aegean Houses

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 72 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

Christine,
Stockholm

+
Pool-området - rent, lagom stort, fint, behagligt. Stämde att det var mestadels familjer. Inte så många med mindre barn, mest tonårsfamiljer. Men lugnt och skönt. Förutom...grannen (typ hönsgård, med maaasssor av läskiga katter, påträngande som slank igenom den del av staketet som ej var stål. Men det hör inte till poolområdet. Trevlig service vid poolbaren/restaurangen, och superbra städning/trevlig städpersonal. Snabba och duktiga.
-
Skrev även på hotellets omdömespapper, att det var VÄLDIGT otrevligt och tråkigt med lägenhet(-er) på baksidan, UNDER marknivå (!), med påträngande katter, minst 3-5 st hela tiden. Ständigt på jakt efter mat. Och andra hotellgäster som kastade ner mat från sina balkonger...! Vi sa till flera ggr. Katterna störde hela semestern, och barnen var rädda. Inte kul att sitta en halvmeter under marknivå, med katter som kommer rakt inpå! Sista dagen hade de även placerat 4 st kattungar i en av stolarna, som inte lät sig skrämmas iväg... Vi försökta byta lgh, men först i mitten av en-veckas-vistelsen. Visste ju inte vidden av problemet... Vi försökte jaga iväg katterna. Då gick det ej att byta. Kanske inte hade gått det ändå...(?). Vi förstod inte vad det betydde om "upgrade", när vi kom mitt i natten. Hade vi vetat... Det borde ha sagts klart och tydligt. Hotellet bör prata med grannen, som har katterna, OCH sätta upp ett säkert staket, högt, och utan hål som katter kan slinka igenom... Dessutom är det inte trevligt att bo under marknivå, över lag....

Bekräftad gäst: 2019-07-19


8 av 10

Camilla ,
Alingsås

+
Familjär atmosfär och rent & fräscht. Bra pool område.
-
Skåpen i köket luktade mögel på rum 426. Jag diskade sakerna och lät det stå i diskstället så var det inga problem.

Bekräftad gäst: 2019-07-05


7 av 10

Petra,
Gagnef

+
Vi hade mailat hotellet och bokat en viss lägenhet som var handikappanpassat, samt fått bekräftelse via mail men blev satt i en vanlig lägenhet som vi inte skulle kunna bo i. Receptionisten blev jättearg att jag var sur och hon gav mig ris för att jag kontaktade er om saken. Jag låg sömnlös hela natten och undrade hur sjutton det skulle bli och fick migrän dagen efter. Att tjafsa och förlora en hel dag och tappa förtroendet för hotellet tog på krafterna. Jag måste kunna 4a hand om min funktionshindrade son på ett fungerande sätt.
-
Se till att funktionshindrade som måste ha en anpassad lägenhet får garanti på detta. Annars kan vi ju inte resa till era hotell.

Bekräftad gäst: 2019-06-21


10 av 10

Thomas ,
Dvärsätt

+
Personalen och stämningen bland personal och gäster
-
Ett biljardbord

Bekräftad gäst: 2019-05-31


10 av 10

Lars,
Vällingby

+
Fräscht och bra service.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-05


10 av 10

Kristoffer,
Halmstad

+
Mycket trevlig personal. Bästa Wifi vi haft på ett hotell utomlands. God mat i restaurangen.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-17


9 av 10

Mikaela ,
Örebro

+
Fantastisk personal. Bra frukostbuffé och mycket bra lunch och kvällsmeny. Rent och snyggt med ett fint poolområde.
-
Rummen kan behöva en uppfräschning av möbler och textilier. Endast nederländska kanaler på TV:n.

Bekräftad gäst: 2018-08-10


10 av 10

mats,
slottsbron

+
fina lägenheter,bra pool- område.hyfsad mat i restaurangen.bra ac.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-03


10 av 10

Mia,
Avesta

+
mycket trevlig personal. Hjälpsamma, ville alltid vårt bästa.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-13


8 av 10

Robert,
Uddevalla

+
Bra läge lite utanför värsta trängseln men ändå bara 5 minuter med cykel till staden.
-
Sängarna var stenhårda, bekvämare madrasser hade uppskattats. Städningen kunde varit bättre, golven var aldrig riktigt rena.

Bekräftad gäst: 2018-07-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

214 omdömen
Utmärkt
 
153
Väldigt bra
 
48
Bra
 
11
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-07-25

Inlägg av H8609QLchristinef Stockholm, Sverige

Aegean Houses (Apartmenthotel), Lambi Kos Greece - beware of cats and flats under ground level (meaning serious problem

Aegean Houses, Lambi outside Kos town Skrev även på hotellets omdömespapper, att det var VÄLDIGT otrevligt/tråkigt med lägenhet(-er) på baksidan, UNDER marknivå (!), med påträngande katter, minst 3-5 st hela tiden. Ständigt på jakt efter mat. Och andra hotellgäster som kastade ner mat...! Vi sa till flera ggr. Katterna störde hela semestern, och barnen var rädda. Inte kul att sitta en halvmeter under marknivå, med katter som kommer rakt inpå! Vi försökta byta lgh. Förstod inte vad det betydde om "upgrade", när vi kom mitt i natten. Hotellet bör prata med grannen, som har katterna, OCH sätta upp ett säkert staket. Dessutom är det inte trevligt att bo under marknivå, över lag.... Annars är det ett trevligt ställe, väldigt fint pool-område, vänlig service i pool-baren/restaurangen. Stranden inte sand, utan sten och inte speciellt fint.

 
2018-09-14

Inlägg av SofiaD75 Kristianstad, Sverige

Jättenöjda!

Besökte hotellet under en vecka tillsammans med familjen. Mycket rent och snyggt, inget att klaga på alls. Ska jag säga något negativt så var det lite hårda sängar och kuddarna var inte bättre. Maten på hotellet rekommenderas och personalen var mycket trevliga. Det var ganska lugnt på hotellet under vår vistelse och stämningen var väldigt familjär. Nära till stranden med gratis solstolar. Gott om restauranger inom gångavstånd och en supermarket precis bredvid hotellet. Kan absolut tänka mig att åka tillbaka hit igen!

 
2018-06-30

Inlägg av zarahw2015 Stockholm, Sverige

Lite nergånget

Trevlig & hjälpsam personal. Känns lite gammaldags i rummet och vi hamnade på baksidan i skuggan i ett av de minsta rummen. Bad om att få byta och de skulle kolla men Vi fick aldrig någon återkoppling trots att vi frågade flera gg. Bra poolområde. Finns inte dubbelsäng tyvärr utan man får dra ihop sängarna. Bra med handdukar vid poolen att låna.

 
2018-06-23

Inlägg av AmiL84 Uppsala, Sverige

Trivsam vistelse

Vi var en vecka på detta hotell och det hade det man behövde. Frukost gjorde vi ordning själva i lägenheten, lunch och middag åt vi ute. Rummet var bra, stor balkong och rent. Ett tips är att hyra cyklar tvärs över gatan. Det är ca 1,5 km in till centrum så det var skönt att cykla. Trevlig personal. Vi kan absolut tänka oss att åka tillbaka till detta hotell.

 
2018-05-10

Inlägg av PerJSweden Enkoping, Sverige

Trevligt familjärt lägenhetshotell, god mat ++

Ett trevligt hotell med stora rymliga rum, hyggliga pooler vuxen såsom barnpool helt ok. AC fungerande till 100% belåtenhet, om man ska gnälla lite så var sängarna i hårdaste laget men det är väl inget nytt under solen för er som åker charterresor. Maten på hotellet är inte att underskatta, kanongod rekommenderas.