1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Aegean Houses

  • Nära stranden
  • Spaavdelning
  • Köp till frukostbuffé

På hotell Aegean Houses på Kos bor du nära både stranden och centrum. Tvårumslägenheternas rymliga balkonger och den trevliga atmosfären uppskattas av våra gäster. Gym, bastu och jacuzzi är gratis, och massage finns mot avgift. Välkommen!

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-2 personer. Tvårumslägenheter för 1-4 personer, varav 1 barn. Större tvårumslägenheter för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Personalen och stämningen bland personal och gäster
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 192 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 100 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Aegean Houses är ett fint lägenhetshotell med gångavstånd till stranden. Här finns ett trevligt poolområde med två pooler, varav en med barnsektion. Gratis solstolar och parasoller. Poolhanddukar mot deposition. Snackbar. Gratis wifi på hela hotellområdet. Internethörna mot avgift. Sällskapsrum med tv.

Gratis gym, bastu och jacuzzi. Massage mot avgift. Lekplats. Room service och tvättservice mot avgift. Vid förfrågan kan man få låna babypaket gratis. Det innehåller barnsäng, barnstol, baby monitor, flaskvärmare och en badbalja. Till Kos stad är det ca 1,2 kilometer. Närliggande trafikerad väg kan uppfattas som störande.

Måltider

Inga. Frukostbuffé mot tillägg.