1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Aegean Blu

Enrumslägenheter

Rymliga, ljusa och trevliga enrumslägenheter. I lägenheterna finns ett minikök med enkel köksutrustning med kylskåp, mikrovågsugn och kaffebryggare samt bord med stolar. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Dusch och wc. Hårtork. Markbalkong eller balkong med utemöbler. Städning 5 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 38 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn/1-4 personer.

Mindre enrumslägenheter

Ljusa och trevliga mindre enrumslägenheter som har ett välutrustat minikök med kylskåp, mikrovågsugn och kaffebryggare samt bord med stolar. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Hårtork. Dusch och wc. Markterrass. Städning 5 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Mindre tvårumslägenheter

Mindre tvårumslägenheter med ett kombinerat vardagsrum och minikök med kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare och bra köksutrustning samt bord med stolar och ett separat sovrum. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Dusch och wc. Hårtork. Markterrass. Städning 5 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Trerumslägenheter

Ljusa och rymliga trerumslägenheter med ett kombinerat vardagsrum och minikök med kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare och bra köksutrustning samt bord med stolar och två separata sovrum. Tv med satellitkanaler, hårtork. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Dusch och wc. Balkong eller markbalkong med utemöbler. Städning 5 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 60 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer.

Tvårumslägenheter

Rymliga tvårumslägenheter med ett kombinerat vardagsrum och minikök med kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare och bra köksutrustning samt bord med stolar och ett separat sovrum. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Hårtork. Dusch och wc. Balkong eller markbalkong. Städning 5 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer/1-5 personer.

Tvårumslägenheter i nedsänkt markplan

Rymliga tvårumslägenheter i nedsänkt markplan med ett kombinerat vardagsrum och minikök med kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare och bra köksutrustning samt bord med stolar och ett separat sovrum. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Hårtork. Dusch och wc. Nedsänkt markbalkong. Städning 5 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.