1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Aegean Blu

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,6 av 10 baserat på 774 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
6,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Catarina,
Sandhem

+
Trevlig personal, bra frukost
-
Krokar på wc. Bättre koll på att duschar fungerar, kalkar igen. Fungerande parasoller runt poolen. Bättre koll på att det finns porslin i lägenheterna.

Bekräftad gäst: 2019-09-13


10 av 10

,

+
Läget
-
-

Bekräftad gäst: 2019-09-13


9 av 10

Sune,
Skövde

+
Rent o snyggt Mycket tillmötesgående och trevlig personal Lugnt o bra läge
-
Ur miljösynpunkt föreslår vi att handdukar inte byts varje dag. Fräscha upp omklädningsrummet/duschrummet i källaren.

Bekräftad gäst: 2019-09-13


10 av 10

Maud,
Kåge

+
Stora fina lägenheter! Lugnet och alltid välstädat.
-
Fanns väldigt lite bestick, knivar durkslag osv. Den digitala spisen skulle behöva bytas ut.

Bekräftad gäst: 2019-09-13


7 av 10

Emma,
Ängelholm

+
Service, rymliga och bra rum. Jättetrevlig personal. Nära till både stad och strand.
-
Internet vid markbalkong man fick nästan ställa sig intill ytterdörren flera gånger för att ha ett helt okej fungerande Internet. Sitta på balkongen eller lägga sig i sängen med användning av wifi i rummet gick inte alls, la av direkt. Sedan bör ni kolla över transfer till spaet (turkis hamam) kördes väldigt fort och kändes väldigt obehagligt.

Bekräftad gäst: 2019-09-13


7 av 10

Tommy,
Falköping

+
Lugnt och bra personal.
-
Kontakter i lägenheten, dra ut kylskåpet för att använda kaffebryggaren! Lösa köksluckor mm.

Bekräftad gäst: 2019-09-06


7 av 10

,
Göteborg

+
200 m från stranden. Bra städning. Trevlig personal. Bra utrymme i lägenheten med balkong.
-
Utrymmet i källaren inför hemresan på kvällen var förskräckligt! Det var mörkt och smutsigt och utan bänkar avsedda för klädombyten. Vattnet flödade över golvet i duschutrymmet och även kackerlacka fanns!!! Bygg nytt utrymme för gästerna i marknivå!

Bekräftad gäst: 2019-09-06


10 av 10

Elisabet,
Sandviken

+
All personal, närheten till havet, frukosten var bra. Lgh stor o det städades bra.
-
Större badhandukar i badrummet. Bättre belysning över spis (lampa o fläkt fungerade inte) Klädhängare på vägg saknades skulle önska ngnstns att hänga av sig när man kommer in, än bara i garderoben.

Bekräftad gäst: 2019-09-06


5 av 10

Lars ,
Stockholm

+
Gångavstånd till Staden Kos.
-
Rummet var väldigt spartanskt och konstigt möblerat. Receptionen lämnade rutinmässigt ut nyckel utan att motkontrollera namn på den som begärde ut nyckeln. Eftersom flyget gick sent hem fick alla använda gemensam dusch och omklädningsrum i källaren, vilket var riktigt snuskigt med smutsiga blöta golv, gamla trasiga möbler, läckande toaletter mm. Poolområdet gick inte att använda pga ljudnivåerna från grannfastigheten som ju är en byggarbetsplats.

Bekräftad gäst: 2019-09-06


9 av 10

,

+
Läget,städningen,jättetrevlig och hjälpsam personal
-

Bekräftad gäst: 2019-09-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

124 omdömen
Utmärkt
 
56
Väldigt bra
 
35
Bra
 
20
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2019-09-01

Inlägg av JCUlr Eskilstuna, Sverige

Bra hotell i Lambi

Mycket bra hotell i Lambi nära stranden och Kos stad. Mycket trevlig personal som ger en snabb och bra service. Fräscha lägenheter, med mycket bra städning och service.. Trevlig kvällsunderhållning. Ett fint hotell som kan rekomenderas. Bra läge nära stranden. En mycket bra plats vid stranden var vid restaurang Old River med Josef som boss, Fria solstolar om man äter eller dricker där. Dom har också servering vid stranden.

 
2019-08-26

Inlägg av Asa87654 Stockholm, Sverige

Great Holidays!

Personalen och den välkomnande känslan man fick av dem. Grekiska aftonen - kan verkligen rekommendera den, städningen av rummet/lägenheten och att det är så rent på området. Vi har aldrig någonsin känt oss så välkomna. Städningen var såå bra. God frukost. När vi åkte från hotellet tog hotellchefen och de andra personligen i hand och önskade trevlig resa och välkommen tillbaka. Underbart! Coolt med övervägande kvinnlig personal.

 
2019-08-13

Inlägg av 525ulfb Gävle, Sverige

Mycket bra läge

Mycket bra läge till allt.Nära stranden nära Supermarkets .Nära Mylos Beach. Nära cykeluthyrning. Bra poolområde. Stora lägenheter,Välj med balkong för trevligare boende.Var här för två år sedan .Nu har de bytt personal som försöker göra sitt bästa för gästerna.Nackdel med ombyggnad av hotellet på tomten bredvid, men inte så mycket störning.Bättre att bo i någon av de bortre byggnaderna.Dörra å AC fungerade felfritt i år igen.Maten var bättre för två år sedan.( hoppas de bättrar på det). Det finns mycket bra restauranger nåra hundra meter bort bara. Och det är ju ett lägenhetshotell så det är såå härligt att göra Egen frukost å sitta på balkongen innan man går till stranden eller poolen. Ska absolut bo där igen.( vi bodde här två veckor nu i år)

 
2019-07-30

Inlägg av 904carina Umeå, Sverige

bra renoverade lägenheter, läget perfekt till stranden rakt fram ,stort supermarket runt knuten

rent , fräscht stora 2 rums lägenheter med stora balkonger, torkställning att hänga upp sina blöta badkläder på. Jätte sköna sängar och kuddar. Vi bodde i rum 1207 och det var helrenoverat .Bra städning varje dag. Enda minuset var att pooltoaletterna nere i källaren var full i mögel i runt alla dörrkarmar , samt att de unga tjejerna som jobbade i baren inte kunde blanda drinkar-så det var bortkastade pengar.

 
2019-07-20

Inlägg av LillemorD Uppsala, Sverige

Fint hotell med trevlig personal!

Vi bodde i en lägenhet på markplan, sköna sängar, rena handdukar varje dag,bra AC. Personalen var väldigt trevlig och tillmötesgående. Vi hade inga måltider på hotellet, så vi kan inte uttala oss om maten. Vi hyrde cykel( inte på hotellet, det finns billigare alternativ.) Nära till stranden, två bra restauranger i närheten. Vi kommer att komma tillbaka!!