Philippion

  • Nära till allt i Kos stad
  • Fräscht hotell med gratis wifi
  • Lägenheter för upp till 6 personer

Hotell Philippion är ett trevligt lägenhetshotell i Kos stad, nära strand, nöjen och shopping. Hotellet är uppskattat för det centrala läget, det fina poolområdet och den trevliga personalen. Vill du njuta extra mycket av de vackra vyerna kan du alltid boka en lägenhet med havsglimt från balkongen.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer, varav 1 barn. Tvårumslägenheter för 2-5 personer varav 1 barn. Trerumslägenheter för 2-6 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Lugnt och trivsamt. Helt OK ljudmässigt. Nära till mycket bra restaurang.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 331 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 200 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Philippion är ett strandnära lägenhetshotell bestående av två byggnader. Här finns ett poolområde där poolen har barnsektion, och solstolar och parasoller erbjuds utan kostnad. Vill du verkligen slappna av kan du ta ett dopp i jacuzzin. På hotellet en poolbar som serverar enklare rätter, samt en restaurang. Gratis wifi finns i lobbyn. Från Philippion är det nära till hamnen, restauranger och butiker, vilket göt hotellet perfekt för den som vill utforska Kos stad. Nöjesliv i närheten av Philippion kan uppfattas som störande, men å andra sidan har du nära till allt. Lokal stadstrafik utanför hotellet.

Måltider

Inga. Frukost och halvpension mot tillägg.

Säsongsinformation

Sommar 20 kan trerumslägenheter bokas med havsutsikt