1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Paritsa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,3 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
6,6 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10

10 senaste omdömen


6 av 10

Enni,
Stockholm

+
Nära till stranden och man störsinte av trafiken.
-
Det borde finnas engelska nyhetskanaler att tillgå på tv. Det ärsvårt att fatta de grekiska mårgonprogrammen.

Bekräftad gäst: 2018-10-05


4 av 10

Hans,
Karlstad

+
Läget och bra pris
-
Tala om att Apollos gäster bor på Dimitri

Bekräftad gäst: 2018-09-28


10 av 10

Barbro,
Hudiksvall

+
Man känner sej välkommen på detta hotell. Varje gäst blir lika väl mottagen.
-
Kan inte komma på något, för vi är väldigt nöjda.

Bekräftad gäst: 2018-09-21


8 av 10

Gun,
Matfors

+
Personlig service av ägarna. centralt läge.Trevlig veranda för frukost. Många återkommande gäster från flera länder.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-14


10 av 10

Christina,
Stockholm

+
Vi bodde på Manolis Paritsa och det bästa med hotellet är familjen som driver det. De är så otroligt charmerande och serviceminded. Man känner sig väldigt välkommen och är som en stor familj på hotellet.Hotellets terrass är medelpunkten och alltid fylld av gäster... Läget är helt perfekt om man tycker om att bo centralt i Kos stad. Vi reste ett sällskap på 6 personer, par, vänner och familj
-

Bekräftad gäst: 2018-09-14


8 av 10

Leila ,
Norrtälje

+
Servicen och läget.
-
Frukosten. Med relativt små förbättringar. Sen borde man verkligen få behålla rummet lite längre när man flyger hem Sent! Vi flög 22:45, vilket gjorde hemresedagen onödigt lång och slitsam.

Bekräftad gäst: 2018-09-14


8 av 10

Helen,
Göteborg

+
Läget, balkongen, sängen, kyl på rummet. Hyfsad frukost, men det skulle vara bättre med färsk frukt (inte konserverad) och mer än bara cornflakes att välja på vad gäller flingor.
-
Fotona på hemsidan stämmer inte med verkligheten (inredningen är mer modern och ser nyare och fräschare ut) så de skulle kunna uppdateras. Städningen var inte riktigt så bra som jag förväntat mig. Det luktade visserligen rent, men varken golvet eller toa/handfat mm var avtorkat ordentligt. Inte någon av dagarna under den veckan jag var där tror jag. Det är visserligen mest nödvändigt att tömma alla papperskorgarna (framför allt i badrummen), men jag förväntar mig ändå litet mer.

Bekräftad gäst: 2018-08-31


5 av 10

Anita,
Göteborg

+
Läget
-
Bättre frukost. bättre städning.

Bekräftad gäst: 2018-08-31


1 av 10

Tommy,
Göteborg

+
Läget (centralt)
-
Dåligt tryck på vattnet tog en halvtimme och väta håret Slapp ointresserad personal Dålig frukost Litet rum

Bekräftad gäst: 2018-08-03


5 av 10

Elisabeth,
Borås

+
Personalen
-
Ni måste förtydliga att hotellet man bokar är Dimitris Paritsa och inte Paritsa, som är ett annat hotell även om de ingår i samma koncern. Ni vet mycket väl att det är Tuis resenärer som inkvarteras på Paritsa. Det ska framgå av er marknadsföring.

Bekräftad gäst: 2018-08-03


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

67% av resenärerna rekommenderar

164 omdömen
Utmärkt
 
58
Väldigt bra
 
60
Bra
 
33
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2018-06-19

Inlägg av Esteban F

Dåligt kvalitet

Om man gillar en dåligt frukost på den här hotel då är perfekt för er...i” Frukostbuffé kan man säga att folk springer hela tiden och skriker dem här ingen hygien zon plus WC var väldigt trång... mmmm

 
2018-06-12

Inlägg av Vivi V Stockholm, Sverige

Centralt och nära till allt!

Ett enkelt hotel som ligger väldigt centralt. Minus för den otroligt lilla duschen samt endast ett eluttag, så ta med grenutag eller mindre skarvsladd. Liten kyl finns. Enkel men helt ok frukost. Trevlig personal. Bra ljudisolerat då man stänger balkongdörren då det är musik, trafik precis utanför.

 
2018-06-08

Inlägg av lotta_de_laval Kungsbaka

Nära till allt

Ett bra budgethotell. Helt ok rum med liten kyl. En av dom bättre sängarna jag sovit i i Grekland. Minus för duschen som var i minsta laget samt att det bara fans en kontakt i rummet. Ett tips är att ta med en grenkontakt. Enkel men helt ok frukost. Trevlig personal Nära till strand och stad

 
2016-06-02

Inlägg av Leila H

Väldigt trevlig service och perfekt läge!

Paritsa är ett mycket bra budget hotell med otroligt trevlig och hjälpsam personal. Läget är perfekt på huvudgatan, nära till stranden och city! Rummen är små men helt ok med tanke på priset. Det som vi kunde se förbättras är frukosten. Den var i billigaste laget... Rekommenderas varmt,till par som barnfamiljer!

 
2015-10-15

Inlägg av Rolf P Lidingö, Sverige

Ett fynd med tanke på priset

Hotellet fräscht och välhållet. Rummen är relativt små men väl inredda. Hotellet är också centralt beläget med nära till allt. Det uppskattades av hustrun och mig som båda är 75+. Vi trivdes verkligen på hotellet. Vi har en viss erfarenhet av olika hotell efter att under åren ha besökt 38 olika länder