Kundomdömen om Michel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,6 av 10 baserat på 57 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
6,6 / 10
Städning
 
7,3 / 10
Service
 
6,8 / 10
Faciliteter
 
5,1 / 10
Mat och dryck
 
3,2 / 10
Rum/lägenhet
 
6,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,6 / 10

Senaste omdömena


4 av 10

Cristina,
Malmö

+
Rymlig lägenhet o balkong
-
Lgh i behov av renovering, köksinredning (rostig ofräsch spis, udda och skadad köksutrustning) och totalt av badrum ( sliten emalj ochrostigt badkar/duschdtång, trasiga golvplattor)

Bekräftad gäst: 2019-10-11


8 av 10

Anneli,
Halmstad

+
rymliga lägenheter och balkong
-
I katalogen står det att det finns bar. Fanns ingen öppen

Bekräftad gäst: 2019-09-20


6 av 10

Ritva,
Göteborg

+
Det fanns inget att köpa i dryck, kaffe mm Nödtorftigt med köksgeråd Låset krånglade, låssmedväntan en kväll havtimme. Hela låset föll isär när vi checkade ut.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-20


6 av 10

Gunilla,
Strömstad

+
Bra personal och bra städning
-
Se över kranar så de inte läcker,

Bekräftad gäst: 2019-09-20


8 av 10

Per,
Malmö

+
Det ligger på ett behagligt gångavstånd till Lambi Beach.
-
Vore kul om dom öppnade den fina baren igen.

Bekräftad gäst: 2019-09-20


6 av 10

Susanne,
Simrishamn

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-09-13


7 av 10

Emelie,
Kungälv

+
Rymlig och bra lägenhet, rent och trevlig städpersonal.
-
Personalen i reception var överlag svåra att kommunicera med på engelska, oengagerade och otrevliga.

Bekräftad gäst: 2019-09-06


6 av 10

Peter,
Trollhättan

+
Nära till allt!
-
En bar som vi trodde skulle finnas enligt beskrivning. Lite socialare/trevligare personal.

Bekräftad gäst: 2019-08-09


3 av 10

Stefan ,
Norberg

+
Rummen
-
Inge AC om man inte betalade 8 EUR kontant /natt

Bekräftad gäst: 2019-08-02


10 av 10

Josefine,
Stockholm

+
Rent och tyst
-
En micro till köket

Bekräftad gäst: 2019-07-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 2,5/5 Rum
  • 2,5/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 3/5 Renlighet

20% av resenärerna rekommenderar

28 omdömen
Utmärkt
 
3
Väldigt bra
 
6
Bra
 
10
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2019-08-06

Inlägg av rosemariea810 Stockholm, Sverige

Michel

Helt ok hotel om man bara sover och äter frukost på balkongen. Trevlig tillmötesgående personal . Mkt centralt. Nära till allt. Du bor precis vid biluthyrning sipermarket men ej störd av barer eller restauranger.

 
2018-07-08

Inlägg av Mooncandle Lidkoping

Besviken...

Fuktstank i rummet. Personalen oengagerad! Hälsade endast sporadiskt. Ändrade priset (höjde från första gången jag frågade) när vi ville hyra en extra dag. Finns ingen bar som de skriver i annonsering.

 
2017-07-18

Inlägg av hannalarssons

Värsta hotellet jag varit på!

Jag och mina vänner åkte nu i Juli till detta hotell och ingen av oss är nöjda över vår upplevelse här. Vi alla behövde köpa ac till våra rum men de tog överpris för vissa av oss, alltså tog mer från andra fast vi bett om samma sak och hade exakt likadant rum. Hotell rummen har smutsiga köksberedskap och det finns inget diskmedel eller annat. Vårt kylskåp i rummet fungerade ej från när vi kom och 4-5 dagar framåt. Trots att vi bad dem första dagen att fixa det så gjorde dem ingenting. Rummen och sängkläder är smutsiga trots besök av städare samt att allting är av dålig kvalité. Vi hade ett mögligt duschdraperi tex. Dessutom upplever vi personalen som ytterst arroganta och inte alls hjälpsamma. Den ena receptionisten är full när man kommer hem på kvällarna och är då bara obehaglig att prata med ( detta har hänt varje kväll ). Är ni här med vänner så får ni ej besöka varandras rum på kvällarna och föra något som helst ljud för då hotar de med att ringa polisen. Dessutom ser det inte alls ut som på bilderna på Apollo! Ett skithotell med andra ord, råder er att INTE åka hit!!

 
2016-08-23

Inlägg av buggliza Borås, Sverige

Enkelt lägenhetshotell med bra personal

Vi var På Michel i augusti förra året i tre veckor. Vi trivdes från första stund. Rummet var perfekt för oss. Köksutrustningen var enkel men fullt tillräcklig. Fattades det något, fick vi det utan problem. Liten toalett men fullt tillräcklig. Allt var rent och fräscht. Poolområdet var lugnt och skönt. Inte svårt att få solsäng. Balkongen var väl tilltagen. Det centrala läget passade oss perfekt och vi var inte alls störda av trafiken. Vi åker dit om ett par dagar igen för en tre veckors vistelse. Denna gång ska vi ha separat sovrum. Ett lägenhetshotell vi rekommenderar för de som inte har krav på lyx.

 
2012-08-21

Inlägg av Josefin S Umeå

Far aldrig hit!!

Sämsta hotellet jag någonsin varit på. Smutsiga sängkläder, fick utslag och var tvungen att åka till läkaren och de trodde att det kom från sängen. Personalen var fruktansvärt otrevliga och inte alls hjälpsamma. Det står även om hotellet (trafik kan upplevas som störande). Om vi säger så här, den som inte upplever trafiken som störande är förmodligen döv. Det är det värsta jag varit med om!!!