1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Imperial

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Monika,
Torshälla

+
Lagom sträcka till både strand och gamla stan. Trevlig personal.
-
Variation på frukostens utbud.

Bekräftad gäst: 2018-10-11


10 av 10

KENNETH,
RAMVIK

+
läget personal frukosten
-
ingen inf om handduksbyten byt gärna fler dagar även att ta bort toapåsarna varje dag

Bekräftad gäst: 2018-10-05


10 av 10

Marianne,
Vaxholm

+
Centralt till vänner och nöjen.
-
Inga vad jag kan se. Jag älskar detta hotell.

Bekräftad gäst: 2018-10-05


8 av 10

,

+
Centralt läge
-
Bättre frukost

Bekräftad gäst: 2018-09-21


9 av 10

Susanne,

+
Fint bar- och poolområde, fräscha rum och badrum, ok frukost.
-
Möblera om i frukostmatsalen. Trångt, långsamt, gick inte att ta sig fram. Rum 216 är för litet, finns inte plats för väskor och en 140 cm säng, inte ok. Vårt resesällskap bodde på hotellet samma period och hade betalat lika mycket för sin resa och bokat samma slags rum. De fick bo i ett rum som var ett normalstort för ett hotellrum med två 90-sängar medan vi fick bo i ett pyttelitet rum med en ynklig säng.

Bekräftad gäst: 2018-09-07


8 av 10

Åse,
Trelleborg

+
Centralt läge och nära till stranden Bra poolområde Ok lägenhet
-
Att poolbaren stänger tidigare. Stängde under vår vecka mellan 02.00 och 05.00. Ljudnivånfrån gästerna var störande.

Bekräftad gäst: 2018-09-07


10 av 10

Ann-Sofie,
Trelleborg

+
Läget mitt i stan en på lugn gata. Sköna sängar. Fräscha rum och badrum.
-
AC var dyrt. Stäng baren innan fem på morgonen. Mycket oväsen hela nätterna igenom..

Bekräftad gäst: 2018-09-07


8 av 10

Jerry,
Ryd

+
Det var bättre än 3 stjärnor
-
Inte koka äggen så de är gröna!

Bekräftad gäst: 2018-09-07


8 av 10

Kenneth,
Falkenberg

+
Läget. Trevligt poolområde. Trevlig svensk receptionist.
-
Bättre förvaring typ krokar.

Bekräftad gäst: 2018-09-07


6 av 10

Lennart,
Kungälv

+
Vänlig och trevlig personal
-
AC borde självklart ingå i rumspriset och inte vara ett valfritt tillägg på 6 Euro per dag. Frukosten borde vara mer varierad

Bekräftad gäst: 2018-08-31


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

264 omdömen
Utmärkt
 
135
Väldigt bra
 
88
Bra
 
30
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2018-07-25

Inlägg av Helena B Raseborg, Finland

Trevligt hotell med bra läge!

Vi var mycket nöjda med vår vistelse på hotellet. Fick en trevlig enrummare med två balkonger! Poolområdet var bra och det fanns alltid lediga solstolar. Stranden var nära och stan på promenadavstånd.Vi lagade vår frukost själva så den vet jag inget om, men maten i poolbaren var god (gillade speciellt grillspetten som de ibland tillredde). Luftkonditioneringen kostade extra, men behövdes verkligen! Extra plus för den svensktalande damen i receptionen, som alltid kom med hjälp och ideér!

 
2018-07-17

Inlägg av Hassanna Getinge, Sverige

Trevligt hotell

Mindre familjeägt hotell som ligger lite bortom den livligaste gatan men ändå nära till både strand och centrum. Vårt hotellrum hade allt man behövde och var trevligt och fräscht inrett. Ganska litet badrum. Sängarna var sköna. Städning 6 av 7 dagar, alltid rent och fint. Poolen var lagom stor och det fanns alltid lediga solstolar. Frukosten var enkel men helt ok. Om du är glutenintolerant så rekommenderar jag att ta med bröd hemifrån då det inte finns att få tag på någonstans i Kos stad. Alla i personalen var trevliga. Em och kväll satt en svenska i receptionen. Tack Lisbeth för alla goda råd och all hjälp! Vi var helnöjda med vår vistelse på Imperial!

 
2017-07-23

Inlägg av Hejsan535 Göteborg

Semester

Vårt andra besök på Kos och detta hotell, vi är mycket nöjda med allt här, hotellet ligger bra till och är rent och fräscht, alla i personalen är mycket trevliga och hjälpsamma, plus för buffé frukost. Vi kommer gärna tillbaka.

 
2017-07-12

Inlägg av Bengt E Västerås

Trevligt hotell!

Fick en jättefin lägenhet med poolutsikt och en stor balkong. Rent, fräscht och snyggt. Alla i personalen var serviceinriktade och jättetrevliga. Hotellets läge var bra, nära till stranden och centrum med alla restauranger och butiker. Det som kan önskas är lite oftare färsk frukt till frukosten.

 
2017-06-04

Inlägg av annsofies902 Uppsala, Sverige

Fru

Hit återkommer vi år efter år. Vänligt bemötande och trevligt poolområde, för barn och vuxna. Lättare luncher i baren och goda drycker. Nära till havet om du hellre vill bada där. Tack. Vi kommer igen.