Kundomdömen om Imperial

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 148 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

,

+
Det var mycke bättre än 2stjärnor.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-06


7 av 10

Christina,
Stockholm

+
Bra bemanning i receptionen
-
Låta mina kläder få vara kvar på rummet. En merinoulltröja försvann oförklarligt från hotellrummet - det blev en kylig hemresa från Arlanda.

Bekräftad gäst: 2019-08-30


8 av 10

Göran,
Hässleholm

+
Underbar personal . Rent och fräscht .
-
Större utbud på frukosten. Fler alternativ med pålägg och bacon saknades. Annars bra .

Bekräftad gäst: 2019-08-30


10 av 10

Moa,
Falun

+
Att det såg exakt ut som på bilderna på er hemsida.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-30


9 av 10

Aynaz,
Göteborg

+
Bra pool och fint poolområde. Jättebra att man kunde köpa mat vid poolen. Trevlig personal och perfekt läge!
-
Det skulle vara bra om frukosten var lite senare. Den tog slut 09:30 både på vardagar och helg, vilket jag och mitt resesällskap tyckte var för tidigt. Lite mer variation på frukosten skulle inte skadat heller. En annan förbättring skulle vara att handdukarna byts oftare än 2 ggr i veckan.

Bekräftad gäst: 2019-08-23


10 av 10

Ove,
Lidköping

+
Svensk personal
-

Bekräftad gäst: 2019-08-23


6 av 10

Ann-christin,

+
Läget, nära till strand och centrum. Rent o fräscht.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-09


10 av 10

,

+
-
Wi-fi i lägenheten

Bekräftad gäst: 2019-08-09


9 av 10

Caroline,
Göteborg

+
Rena rum, närhet till staden och stranden, poolområdet och trevlig personal.
-
Att inkludera ac i rumspriset från början.

Bekräftad gäst: 2019-08-02


8 av 10

Josefine,
Kalmar

+
Fräscha rum, superfint poolområde och goda drinkar!
-
Hade gärna betalt för ac men ville inte lägga ut 500 i deposition som vi sen inte skulle hinna använda

Bekräftad gäst: 2019-08-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

281 omdömen
Utmärkt
 
146
Väldigt bra
 
91
Bra
 
32
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2019-07-15

Inlägg av AMj70

Trevligt hotell

Bra läge, nära allt. Rent och fint. Absolut värt mer än 2 stjärnor. Fanns alltid plats vid poolen. Nära stranden där solstolar och parasoll var gratis!!! Om man åt där vilket var helt ok! Trevlig personal särskilt positivt med en svenska i receptionen. Kan verkligen rekommendera detta hotell.

 
2019-07-07

Inlägg av egubben1963 Varnamo, Sverige

Några missar sänker betyget

Jättefint hotell med bra läge. Fint poolområde med gott om solstolar, rent o fint, bra rum o hyfsade sängar. Några missar gör att det missar högre betyg. Wi-fi var jättedåligt, segt och så blev man utloggad med jämna mellanrum. Vi hade köpt till frukost, extremt spartanskt och det som fanns var inte helt ok, äggröran var kall och de kokta äggen så överkokta att gulan var grönsvart och kunde användas som studsboll.

 
2019-06-02

Inlägg av Micke T

Fantastiskt

Ett helt otroligt mysigt hotell Skräms inte av de få stjärnorna. Det förtjänar 5. Super fint. Rent och fint. Trevlig personal. Värt varenda krona. Vi var 3par pp hotellet alla lika nöjda! Ligger en resturang tvärsöver gatan med trevlig personal och god mat om kan tröttna på hotellets frukost-;) nära till handelsgata!

 
2018-07-25

Inlägg av Helena B Raseborg, Finland

Trevligt hotell med bra läge!

Vi var mycket nöjda med vår vistelse på hotellet. Fick en trevlig enrummare med två balkonger! Poolområdet var bra och det fanns alltid lediga solstolar. Stranden var nära och stan på promenadavstånd.Vi lagade vår frukost själva så den vet jag inget om, men maten i poolbaren var god (gillade speciellt grillspetten som de ibland tillredde). Luftkonditioneringen kostade extra, men behövdes verkligen! Extra plus för den svensktalande damen i receptionen, som alltid kom med hjälp och ideér!

 
2018-07-17

Inlägg av Hassanna Getinge, Sverige

Trevligt hotell

Mindre familjeägt hotell som ligger lite bortom den livligaste gatan men ändå nära till både strand och centrum. Vårt hotellrum hade allt man behövde och var trevligt och fräscht inrett. Ganska litet badrum. Sängarna var sköna. Städning 6 av 7 dagar, alltid rent och fint. Poolen var lagom stor och det fanns alltid lediga solstolar. Frukosten var enkel men helt ok. Om du är glutenintolerant så rekommenderar jag att ta med bröd hemifrån då det inte finns att få tag på någonstans i Kos stad. Alla i personalen var trevliga. Em och kväll satt en svenska i receptionen. Tack Lisbeth för alla goda råd och all hjälp! Vi var helnöjda med vår vistelse på Imperial!