Kundomdömen om Imperial

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 361 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Marianne,
Vaxholm

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-03


8 av 10

Catarina,
Älta

+
Lisbeth i receptionen
-
Vi vill ha färsk frukt till frukosten!

Bekräftad gäst: 2019-10-03


6 av 10

Mikael,
Klippan

+
Centralt läge. Fint poolområde
-
Stänga baren senast kl 24.00. Varje natt så var det fest och hög musik till 02-03 och det hördes in i rummet.

Bekräftad gäst: 2019-09-27


5 av 10

Anna Karin,
Klippan

+
-
Bra hotell på många vis, men hotell barens öppettider drog ner hela stället, svårt att få nattro och få sova, då de höll på att spela musik och festa där till 2-3 på natten.

Bekräftad gäst: 2019-09-27


8 av 10

Bengt Håkan,
Kinna

+
Läget.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-26


9 av 10

Mats Olof,
Eskilstuna

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-26


8 av 10

Leif,
Grebbestad

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-19


7 av 10

Conny,
Tidaholm

+
Nära till bad o shopping restauranger mm
-

Bekräftad gäst: 2019-09-19


10 av 10

Tore,
Tråvad

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-12


9 av 10

Ann Irene,
Simrishamn

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

285 omdömen
Utmärkt
 
148
Väldigt bra
 
91
Bra
 
33
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2019-09-26

Inlägg av 653mikaels Klippan, Sverige

Så där...

Det finns mycket bra med detta hotell men allt det försvinner när vi inte fick sova. Baren som ligger vid den trevliga poolen och är centralt i hotellet belamras av högljudda hotellgäster till ibland kl 2-3 på natten och hotellets personal står glatt och serverar mer med hög musik i bakgrunden. Vi har inget emot att man är i glad på sin semester men har aldrig på alla våra resor varit med om att en hotellbar drivs så här. Sätt en tid till tex kl 24.00 och vill man sen festa vidare så får man gå på annat ställe så resten av hotellet kan få en lugn stund. Gör om, gör enl oss rätt..... vi kommer inte tillbaka.

 
2019-07-15

Inlägg av AMj70

Trevligt hotell

Bra läge, nära allt. Rent och fint. Absolut värt mer än 2 stjärnor. Fanns alltid plats vid poolen. Nära stranden där solstolar och parasoll var gratis!!! Om man åt där vilket var helt ok! Trevlig personal särskilt positivt med en svenska i receptionen. Kan verkligen rekommendera detta hotell.

 
2019-07-07

Inlägg av egubben1963 Varnamo, Sverige

Några missar sänker betyget

Jättefint hotell med bra läge. Fint poolområde med gott om solstolar, rent o fint, bra rum o hyfsade sängar. Några missar gör att det missar högre betyg. Wi-fi var jättedåligt, segt och så blev man utloggad med jämna mellanrum. Vi hade köpt till frukost, extremt spartanskt och det som fanns var inte helt ok, äggröran var kall och de kokta äggen så överkokta att gulan var grönsvart och kunde användas som studsboll.

 
2019-06-02

Inlägg av Micke T

Fantastiskt

Ett helt otroligt mysigt hotell Skräms inte av de få stjärnorna. Det förtjänar 5. Super fint. Rent och fint. Trevlig personal. Värt varenda krona. Vi var 3par pp hotellet alla lika nöjda! Ligger en resturang tvärsöver gatan med trevlig personal och god mat om kan tröttna på hotellets frukost-;) nära till handelsgata!

 
2018-07-25

Inlägg av Helena B Raseborg, Finland

Trevligt hotell med bra läge!

Vi var mycket nöjda med vår vistelse på hotellet. Fick en trevlig enrummare med två balkonger! Poolområdet var bra och det fanns alltid lediga solstolar. Stranden var nära och stan på promenadavstånd.Vi lagade vår frukost själva så den vet jag inget om, men maten i poolbaren var god (gillade speciellt grillspetten som de ibland tillredde). Luftkonditioneringen kostade extra, men behövdes verkligen! Extra plus för den svensktalande damen i receptionen, som alltid kom med hjälp och ideér!