Imperial

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Tidigare resenärer verkar rörande överens om hotell Imperial – hit åker man gärna igen. Men det är inte lyx och flärd som lockar här utan helt andra saker. En pool där du slipper trängas, ett toppenläge med nära till allt, välsmakande mat och en internationell miljö där både gäster och personal är vänliga på världens alla språk.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer/1-3 personer. Enrumslägenhet för 1-2 personer/1-3 personer. Tvårumslägenheter för 1-3 personer/1-4 personer. Trerumslägenhet för 4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Lisbeth i receptionen
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 283 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 250 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På omtyckta hotell Imperial bor du centralt i Kos stad och nära stranden. På hotellet finns en trevlig pool med separat barnpool för de små, och intill finns en poolbar där du kan beställa dryck under dagen (öppen fram till kl. 18.00). Solstolar och parasoller är gratis. Gratis wifi i allmänna utrymmen och receptionen är öppen dygnet runt. I receptionen kan du även förvara dina värdesaker mot avgift. Biljard mot avgift. Kring hotellet finns gott om restauranger och du har nära till Kos alla nöjen. Lokaltrafik utanför hotellet kan uppfattas som störande.

Måltider

Dubbelrum: Enklare frukost. Lägenheterna: Inga. Enklare frukost mot tillägg.

Säsongsinformation

Sommar 20 har hotellet klassificering 3 hos Apollo.