1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Astron

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

,

+
Bra frukost. trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-05-31


9 av 10

Susanne ,
Gällstad

+
Bra service och trevlig personal.
-
Toaletten va mycket sliten.

Bekräftad gäst: 2019-05-31


7 av 10

,

+
Att det låg centralt och nära till allt. Poolområdet bra.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-31


7 av 10

Lisbet,
Dalstorp

+
Läget
-
Ta bort heltäckningsmattor på rummen!

Bekräftad gäst: 2019-05-31


9 av 10

Marianne,

+
Närma till allt och nära vattnet.
-
Byta ut solsängarna pga av trasiga sängar som gjorde så jag spräckte en tand som jag nu måste dra ur och fick tandvärk. Sätta upp krokar på rummet och något att hänga handdukar på balkongen.

Bekräftad gäst: 2019-05-17


10 av 10

Yvonne,
värmdö

+
trevlig och servicevänlig personal. Perfekt läge, närhet till allt. Trivsamt poolområde, härlig uteplatser som vi åt frukosten på.
-
mkt lyhört genom dörren. och trångt i toa/dusch

Bekräftad gäst: 2019-05-17


8 av 10

Olof,
Vaxjo

+
-
Om möjligt, bygg ut poolområdet så att fler solstolar får plats. Som det är nu blir det väldigt snabbt upptaget i alla stolarna.

Bekräftad gäst: 2019-05-10


8 av 10

,

+
Läget
-
Bättre upplägg i frukostmatsalen

Bekräftad gäst: 2018-10-11


5 av 10

bengt,
uddevalla

+
servicen
-
mer rum med dusch krokar i hall och badrum

Bekräftad gäst: 2018-10-05


9 av 10

Mats,
Växjö

+
Serviceinriktad personal
-

Bekräftad gäst: 2018-09-28


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

71% av resenärerna rekommenderar

326 omdömen
Utmärkt
 
98
Väldigt bra
 
141
Bra
 
60
Mindre bra
 
15
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2018-09-16

Inlägg av mariawestman Uppsala, Sverige

Slitet hotell med fantastiskt läge

Bodde i ett rum med fantastisk utsikt mot hamnen. Hotellet har kos bästa läge men är i övrigt slitet och i stort behov av renovering. Väldigt trevlig personal, det är de- och utsikten- som lyfter hotellet!

 
2018-07-27

Inlägg av FarAway662283

Fantastiskt läge

Vårt familjerum hade en fantastisk balkong med utsikt över hamnen i Kos och trots stundtals ganska livlig trafik stördes vi inte alls i rummet. Rummen är ok med den anmärkningen att extrasängarna var hårda. Personalen är mycket tillmötesgående och trevlig. Poolområdet är ganska litet men det är bara en kort promenad till stranden. På hela taget överträffades våra förväntningar.

 
2017-12-26

Inlägg av Gillbert_13 Helsingborg, Sverige

Vårt favorithotell i Kos Stad.

Det ligger centralt och bra nere vid hamnen.Vi har bott där flera gånger och är alltid nöjda. Vi har haft utsikt över baksidan från vårt rum. Frukosten är mycket bra med olika rätter- Vi brukar sitta på utsidan att äta den rikliga frukosten där med utsikt över hamnen. Vi har blivit vänner med andra gäster där. Så har vi blivit vänner med ett par anställda tjejer på Facebook.

 
2017-08-28

Inlägg av reporterbackman Stockholm, Sverige

God service innan resa hem!

Tackar Astrons personal för god service innan resan hem till Stockholm! Vi kom farande från Leros ett gäng. Vi fick byta om, duscha, låna poolen på hotellet. Jag fick låna dator och slutföra en artikel jag jobbat med under resan. Innan vi åkte hem hann jag och dom andra shoppa inne i stan och fick tillfälle att njuta av Astrons goda drinkar på uteserveringen innan vi - tyvärr - var tvungna att åka från stället. Kommer garanterat tillbaka till det hotellet/baren/poolen! Centralt och bra, för både shopping och båtturer till andra öar! Jag bodde alltså inte på hotellet denna augusti 2017, men kommer att göra det nästa år!

 
2017-08-18

Inlägg av Fixarens Upplands Väsby, Sverige

Centralt och bra hotell

Jag och flickvännen var boende på hotellet mellan 10-17 augusti. Fördelar: Gratis Wifi Trevlig personal Pool AC som kyler riktigt bra Centralt Restauranger i närheten. Nackdelar: Lyhört, man vaknade av att folk stängde igen dörrar. Helt ok frukost utbud men ser gärna att man utökar det, något klent. Vi är nöjda med resan och personalen är fantastiska, serviceminded, ställer alltid upp och finns på plats dygnet runt vilket är en trygghet. Transfer går precis utanför hotellet.