Rumstyper på Astron (Kos)

Dubbelrum

Små, ljusa dubbelrum i äldre stil och har ett kylskåp. Tv. Gratis wifi. Luftkonditionering mot avgift. Deponering i receptionen mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Vissa rum har heltäckningsmatta, andra har klinkergolv. Liten balkong. Städning 6 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer/2-3 personer.

Enkelrum

Små enkelrum i äldre stil och har ett kylskåp. Tv. Gratis wifi. Luftkonditionering mot avgift. Deponering i receptionen mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Vissa rum har heltäckningsmatta, andra har klinkergolv. Liten balkong. Städning 6 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter
Antal personer: 1 person.

Familjerum

Familjerummen är stora och har ett rymligt vardagsrum. Vissa rum har heltäckningsmatta. Alla är i äldre stil och har ett kylskåp. Tv. Gratis wifi. Luftkonditionering mot avgift. Deponering i receptionen mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Klinkergolv. Liten balkong. Städning 6 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 4 personer.

Superiorrum

Superiorrum är rymliga och har två separata sängar samt deponering på rummet mot avgift. Alla är i äldre stil och har ett kylskåp. Tv. Gratis wifi. Luftkonditionering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Vissa rum har heltäckningsmatta, andra har klinkergolv. Liten balkong med havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.