Kundomdömen om Astron (Kos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 150 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Åsa,
Forsa

+
Trevlig personal, fin pool och bra poolbar
-
Rummen- ta bort badkaret och ha duschkabin istället. Frukostmatsal- ändra borden som maten står på så personalen kan fylla på utan att trängas med gästerna, ställ kaffet och dryckesautomater separat, så slipper gäster och personal krocka.

Bekräftad gäst: 2019-10-04


8 av 10

Patrik,
Arvidsjaur

+
Personalen var helt magisk speciellt bartendern
-
Kasta ut badkaret och sätt in duschkabin, bättre logistik vid frukostserveringen

Bekräftad gäst: 2019-10-04


9 av 10

Lillebil,
Hallberg

+
Centralt läge
-

Bekräftad gäst: 2019-09-06


5 av 10

Runa,
Stockholm

+
utsikten från superiorrummet.
-
Hotellet har changerats sen vi besökte det för 2 år sedan, heltäckningsmattan luktade och var mycket fläckig. Rek. att ta bort den. Städningen inte lika bra.

Bekräftad gäst: 2019-08-30


7 av 10

Michael,
Lomma

+
Pol området, trevlig personal.
-
Fräscha upprummen ta bort heltäckningsmattor. Bättre bröd till frukosten annars ok.

Bekräftad gäst: 2019-08-30


8 av 10

,

+
Den trevliga personalen i receptionen!
-

Bekräftad gäst: 2019-08-09


8 av 10

Joanna,
Trollhättan

+
Trevlig personal
-
Mer varierad frukost

Bekräftad gäst: 2019-08-02


6 av 10

Pernilla,
Tranås

+
Att sitta och äta frukost ut mot hamnen. Sängarna var hårda och bra för våra kroppar. Personalen var fantastiska och städning utav rummen var strålande.
-
Badrummet var dåligt planerat, vi hade rum 19 men även 18 var lika dålig, vi var 3 sällskap så rum 17 var renoverat med bättre planering. Det går igång en poolpump kl. 08.00 varje morgon som låter mycket.

Bekräftad gäst: 2019-07-26


7 av 10

Ellinor och Tommy,
Nyköping

+
Läget och personalens bemötande
-
Hotellet behöver ny färg och fräschas upp då det var slitet. Ac behöver ingå i priset då det är kvava rum.

Bekräftad gäst: 2019-07-26


3 av 10

,

+
Poolen
-
Hjälp folk bytta hotell

Bekräftad gäst: 2019-07-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

71% av resenärerna rekommenderar

359 omdömen
Utmärkt
 
113
Väldigt bra
 
150
Bra
 
68
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2018-09-16

Inlägg av mariawestman Uppsala, Sverige

Slitet hotell med fantastiskt läge

Bodde i ett rum med fantastisk utsikt mot hamnen. Hotellet har kos bästa läge men är i övrigt slitet och i stort behov av renovering. Väldigt trevlig personal, det är de- och utsikten- som lyfter hotellet!

 
2018-07-27

Inlägg av FarAway662283

Fantastiskt läge

Vårt familjerum hade en fantastisk balkong med utsikt över hamnen i Kos och trots stundtals ganska livlig trafik stördes vi inte alls i rummet. Rummen är ok med den anmärkningen att extrasängarna var hårda. Personalen är mycket tillmötesgående och trevlig. Poolområdet är ganska litet men det är bara en kort promenad till stranden. På hela taget överträffades våra förväntningar.

 
2017-12-26

Inlägg av Gillbert_13 Helsingborg, Sverige

Vårt favorithotell i Kos Stad.

Det ligger centralt och bra nere vid hamnen.Vi har bott där flera gånger och är alltid nöjda. Vi har haft utsikt över baksidan från vårt rum. Frukosten är mycket bra med olika rätter- Vi brukar sitta på utsidan att äta den rikliga frukosten där med utsikt över hamnen. Vi har blivit vänner med andra gäster där. Så har vi blivit vänner med ett par anställda tjejer på Facebook.

 
2017-08-28

Inlägg av reporterbackman Stockholm, Sverige

God service innan resa hem!

Tackar Astrons personal för god service innan resan hem till Stockholm! Vi kom farande från Leros ett gäng. Vi fick byta om, duscha, låna poolen på hotellet. Jag fick låna dator och slutföra en artikel jag jobbat med under resan. Innan vi åkte hem hann jag och dom andra shoppa inne i stan och fick tillfälle att njuta av Astrons goda drinkar på uteserveringen innan vi - tyvärr - var tvungna att åka från stället. Kommer garanterat tillbaka till det hotellet/baren/poolen! Centralt och bra, för både shopping och båtturer till andra öar! Jag bodde alltså inte på hotellet denna augusti 2017, men kommer att göra det nästa år!

 
2017-08-18

Inlägg av Fixarens Upplands Väsby, Sverige

Centralt och bra hotell

Jag och flickvännen var boende på hotellet mellan 10-17 augusti. Fördelar: Gratis Wifi Trevlig personal Pool AC som kyler riktigt bra Centralt Restauranger i närheten. Nackdelar: Lyhört, man vaknade av att folk stängde igen dörrar. Helt ok frukost utbud men ser gärna att man utökar det, något klent. Vi är nöjda med resan och personalen är fantastiska, serviceminded, ställer alltid upp och finns på plats dygnet runt vilket är en trygghet. Transfer går precis utanför hotellet.